Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jetkaptan

quote:

Orjinalden alıntı: DigiTaL_FuN

arkadaşlar ben bu oyuna malesef daha yeni başladım. oyunun oynanış şekliyle ilgili bir sorunum yok. mutlaka konu buralarda geçmiştir ama birisi bana hangi yamaları yüklemem gerektiğini. son çıkan yamayı yüklersem ilk çıkan yamanın yüklenmesine gerek olup olmadığını, ve eklenti paketini daha oyunun ilk başlarını oynuyorken yüklememin gerek olup olmadığını anlatabilir mi acaba???:

bence sade oyna bende öyle yapıyorum kardeş ama şu magicka'yı hala çömedim eminim sende çözemicen kaç kere karakter yarattım ama en fazla magicka enfazla 350 oluyor eee buseferde level 40 larda oluyor tabi millet güçlü bendaha güçsüz oluyorum haliyle yani biraz karışık mesele mutlaka bununda bir püf noktası vardır ama ben bilmiyorum tabi neyse sanada tavsiyem sade oyna ben 40 küsürtane mod yükledim baktım ki anlamsız yinede sen bilirsin

tamam da kardeş sen hiç patch ya da bi eklenti eklemedin mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

peki karakterinin kendi ayak sesi çikiyo mu oyun ayarlarinda ses özelliklerinde footsteps var o ikisine de etki eder benim bildigim bi o ayara bak ses karti böyle bi seye neden olmaz

KENDİ AYAK SESİ ÇIKIYOR! ÇIKMIYOR DERKEN YETERİNCE GÜÇLÜ DEĞİL O ANLAMDA SÖYLEDİM

Bİ DE ŞU ROLAND JENSERİC DAVASI VAR ONU BEKLİYORUM EVİN ÖNÜNDE AMA ADAM GELMİYO ?

AYRICA OYUNDA BOUNTY VAR YA ONU DÜŞÜRME VEYA SIFIRLAMA YÖNTEMİ YOK MU?

Roland Jenseric'i niye bekliyorsunki evin önünde?Onun evine girip nereye gittiğini yazan notu bulman lazım.

Thieves Guild'e üye olursan guildde para karşılığı Bountyni sıfırlatabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

peki karakterinin kendi ayak sesi çikiyo mu oyun ayarlarinda ses özelliklerinde footsteps var o ikisine de etki eder benim bildigim bi o ayara bak ses karti böyle bi seye neden olmaz

KENDİ AYAK SESİ ÇIKIYOR! ÇIKMIYOR DERKEN YETERİNCE GÜÇLÜ DEĞİL O ANLAMDA SÖYLEDİM

Bİ DE ŞU ROLAND JENSERİC DAVASI VAR ONU BEKLİYORUM EVİN ÖNÜNDE AMA ADAM GELMİYO ?

bounty dedigin ödemen gereken cezadir düsürmeden kastin ne anlayamadim pazarlik olmuyo bu oyunda bi de morrowind den süregelen bi özellik var kimse seni görmese bile suclu durumda oluyosun o yüzden space tusuna basarken gerekli özeni göster

Pazarlık oluyor oyunda.Tüccarlarla haggling yaparak fiyatları aşağı çekebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberk

quote:

quote:

quote:

bounty dedigin ödemen gereken cezadir düsürmeden kastin ne anlayamadim pazarlik olmuyo bu oyunda bi de morrowind den süregelen bi özellik var kimse seni görmese bile suclu durumda oluyosun o yüzden space tusuna basarken gerekli özeni göster

Pazarlık oluyor oyunda.Tüccarlarla haggling yaparak fiyatları aşağı çekebilirsiniz.

benim anlatmaya çalistigim guardlar ceza keserken ödemen gereken cezayla ilgiliydi
  • ben de bişi merak ediyorum. oyunda pickpocketi sadece thiefler mi yapabiliyor ?
    benim bi dark elfim var. warmage.
    eğer ben picpocket yapabiliyorsam hangi tuşla ?
    bu arada 1.2.416 patchini yüklenim üstüne de fransesco modunu yükledim..
  • feel so bad kardeşim ben imperial karakterini seçtim apparantice'miydi neydi o buç'u kullandım willpower- intellıgence'yi seçtim skill olarakta restoration-conjuratıon-Destructıon-mystıcısm-alteration-athletchs bunları seçtim ve bunlar bana +25 skill verdi başta tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

ben de bişi merak ediyorum. oyunda pickpocketi sadece thiefler mi yapabiliyor ?
    benim bi dark elfim var. warmage.
    eğer ben picpocket yapabiliyorsam hangi tuşla ?
    bu arada 1.2.416 patchini yüklenim üstüne de fransesco modunu yükledim..

pick pocket ıcın sadece egılıp admın uzerıne getır crossair(yanı nısan aldıgın)kırmızı el ısaretı olucak o zaman yapabılırsın.
  • Arkadaşlar tpici hortlatmış olucam ama sormak zorundayım..Bu oyunda fast tarvel nasıl yapılıyor?Bir de her görevde bende gitmeme gereken yön gösterilmiyor..Bu normalmi?
  • Haritayı aç gitmek istediğin yere tıkla.
  • ya ben aleswell görevini yaptım. hani lu invisibility spell olayı. luck 10'a düştü...
    bu luck'ı düzeltmenin bi yolu yok mu ?
    teşekkürler.
  • quote:

ya ben aleswell görevini yaptım. hani lu invisibility spell olayı. luck 10'a düştü...
    teşekkürler.

aynı şey benim başıma da geldi luck benim de 4 e düştü . hay yapmaz olaydım görevi dedim kendi kendime . bu arada birisi çıkıpta bana hala bu patch ve eklenti olayını şöle anlayacağım şekilde anlatmadı saolsun . en azından nereye bakayım onu söylesinler bari...
  • arkadaşlar selam.bn kvatch'daki kapıyı kapadım,ardından askerlerle beraber ölen kral'ın oğlunu kurtarmak içn şehre gireceğim vakit dışarıdaki 3 asker'den 2'si bana saldırıyor (konuşup hadi kurtaralım diyen komutan hariç) criminal'im sanırım,F'ye basıyorum,Yield'da kabul etmiyorlar.ne yapmam lazım ?
  • quote:

quote:

ya ben aleswell görevini yaptım. hani lu invisibility spell olayı. luck 10'a düştü...
    teşekkürler.

aynı şey benim başıma da geldi luck benim de 4 e düştü . hay yapmaz olaydım görevi dedim kendi kendime . bu arada birisi çıkıpta bana hala bu patch ve eklenti olayını şöle anlayacağım şekilde anlatmadı saolsun . en azından nereye bakayım onu söylesinler bari...

Kardeşim gidin herhangi bir kiliseye dua edin düzelir.Sadece bu görev için değil özellikleriniz her zedelendiğinde kilisede dua etmelisiniz.

Son çıkan patchi kurman yeterli.Son patch önceki patchleride barındırır al bu da patch sayfası:
    http://www.elderscrolls.com/downloads/updates_patches.htm
  • quote:

quote:

teşekkürler.

ben o adama geri gittim. görünmez falan buldum adamı potion şişelerinin yanında. konuştum hiç bahsetmiyo. sinirlendim çektim kılıcı daldım :D kaçtı herif. zaten görünmez yakalayamadım da :D

neyse kilisede dua edince geçiyomuş.. sağolun.

bir sorum daha var yalnız. benim büyülü kılıçlarımı falan şarj etmek için bi adam var o da çok pahalıya şarj ediyo. bunları kendim şarj edemez miyim ?

tekrar teşekkürler.
  • Soul Trap büyüsünü kullanarak yaratıkların ruhlarını soul gemlere,humanoidlerin ruhlarını black soul gemlere hapsedeceksin.Sonrada o gemleri kullanarak büyülü eşyalarını doldurabilirsin.Azura's Star veya Shivering Isles yüklediysen Soul Tomato ile de ruhları hapsedebilirsin.
  • bende daha soul trap büyüsü yok.
    peki soul trap büyüsü sonradan eklenecek mi büyülerime ?
    bende daha epey az büyü var. çok scroll var ama. onları kitaba yazma tarzında bişi yok mu ?
  • Büyü dükkanlarına gidip satın alacaksın büyüyü.
  • çok sağol gökberk. biraz çok soruyorum galiba..
    daha merak ettiğim sorular olacak onları da sorucam yalnız :D
    aklımdayken bi soru daha var.
    mesela ben level atlayınca str'ye 2 geliyo mesela int'e 3 willpower'a 5 falan. bunlardan 3'ünü seçiyorum ama. mesela neden str'ye 2 geliyo. 5 gelse keşke :D
    şimdiden teşekkürler..
  • Şöyle açıklıyayım:
    Diyelim sen Blade skillini 8 puan geliştirdin.Strye level atladığında +4 bonus alırsın.Geliştirdiğin skillin yarısı kadar bonus alırsın.Diyelim Alchemyi 4 puan geliştirdin Intelligance'a +2 alırsın level atlayınca.Geliştirdiğin skill hangi statı destekliyorsa ona bonus alırsın işte.Yani strye +5 almak istiyorsan str destekleyen bir skilli daha fazla geliştirmen lazım.
  • çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.