Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet oyunu bitirdi. ben daha yeni başladım . kim bilir bu oyuna kaç kere en baştan başlıcam kaç kere karakter yenileyecem belli değil
  • HI PEOPLE WANNA ASK A QUESTION

YOU KNOW THE "ORDER OF THE VIRTUOUS BLOOD" QUEST ? I TALKED TO
    ROLAND AND REJECTED TO KILL HIM AND SEARCH ABOUT WHETHER
    SERIDUR IS THE VAMPIRE .

IN "FIRST EDITION BOOK STORE" TALKED TO PHINTIAS BUT HE DOESN'T GIVE ME
    ANY FURTHER INFO ABOUT SERIDUR

MY DISPOSITION LEVEL IS NOT HIGH ENOUGH TO GATHER THE INFO ABOUT SERIDUR

HOW AM I ABLE TO INCREASE THE LEVEL FOR DISPOSITION?
  • firs of all, why are you speaking english ?
    after that, i'm sorry but i just started the game, so i can't give you answers...
    i hope someone give you answers and you better be starting speak Turkish...
  • I think, you let your self get carried away by the game too mutch...
    Go out and get some air... Talk to your father or your friends, make sure to talk in turkish!
    The purpose of this forum is to enlighten many people, but not too many of as speak english...
    Try asking in turkish maybe then you can get your answers...
    If you don't speak turkish, ask to the "Artiz" whichever wrote your signature.
  • oyunda eşyalarımızı saklayabileceğimiz bi kasa tarzı bişey var mı ?
    herhangi bi kasaya koysam hep orda durur mu ?
  • Var ama sadece satın aldığın evlerde ya da üye olduğun localara ulu orta yere bile bırakabilirsin.
    Başka bir yerde, mağara, başkasının evi, şato vs. bırakırsan üzülürsün.
  • arkadaş ingilizce bildiğini (belli oluyo ztn ne kadar bildiği) göstermeye çalışmış sanki
  • yani ben fighters' guild'e üyeyim mesela ordaki kasalarda eşyalarım garantide yani öle demi ?
  • Valla kusura bakmayın ama tam Türkçe karşılığı bir türlü aklıma gelmedi ama orjinal oyun oynanış şekli diyeceğim ben ( original gameplay ) değiştirmeden kurulabilecek, yararlı modların bir listesini verebilecek arkadaş var mı? Örneğin; daha güzel yüz,saç,göz... daha güzel atmosfer,doğa olayları ya da doğa (su,toprak,çimen) vb. ( Yani kabaca silah,zırh,görev,topluluk... vb. değişiklikleri istemiyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearmywraith -- 6 Temmuz 2007; 11:22:04 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14577407/tm.htm
    umarım bu yardımcı olur sana
  • arkadaşlar acil yardım!oyunda cloud ruler templeden çıkmamla birlikte health im sürekli azalıyor kendi kendine.brumaya gidecektim ama you cannot fast travel while taking health damage yazıyor.oyunun başında gencecik olan adamımın suratı da baya çökmüş durumda.ne yapmam gerekiyor?cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Vampir olmuşsun Cure Vampirism adlı görevi apman gerek kurtulmak için.

edit:buldum questlerde varmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 6 Temmuz 2007; 15:01:20 >
  • Sonunda Shivering Isles'ı oynadım.Genel olarak güzel ama Ana Görev dışındaki Bliss ve Crucible'daki yan görevleri Bethesda resmen başından savmış.Orcun teki kedilerden korkuyor ilgili Khajitle gidip konuşuyorsun o da anında peki abi diyip çekip gidiyor,görev bitiyor(30 saniye).Adamın teki kaza süsü verilerek ölmek istiyor,gidip merdivenin kenarından itiyorsunuz(2 dakika).Başka bir adamda kapalı mekanlarda uyumaktan korkuyor duvarlar onu sıkıştıracak diye,gidip dışarıda uyuyan bir dilenciyle konuşuyorsunuz yatakları değişiyorlar ve olup bitiyor(1 dakika).Oldukça kısa,baştan savma ve zevk vermeyen görevler olmuş hepsi.Bu 3 örneğin dışındaki diğer yan görevlerde git şu dungeona gir bu eşyayı getir klişesini kıramamış(örnek:Fork of Horriplation,Sickly Bernice).Halbuki Oblivionun yan görevleri böylemiydi?Hepsi birbirinden güzeldi.Bethesda bu konuda biraz hayal kırıklığı yarattı bende.Mekanlar ve ana görev güzel sayılır.Ana görevin sonunda aldığımız Sword Of Jyggalag'ın görüntüsüne bayıldım;özellik olarak kötü bir kılıç olsada.
  • Atım Asılgan , Level 31 Karakterim Zebani , Fort Grief , İsimsiz heykel abi ve bir Imperial City manzarası.

Altta da yeni Nord hatunumun baltası ve Ay

• Arkadaşım yalan söyleyip durma burda.Dün 56ya çıktım diyordun bugün 63 oldum diyorsun.Level 50 aşılmıyor oyunda diyorum hala yalanlara devam ediyorsun.

Edit:Irkını ve sınıfını söylersen yalan söylediğini kanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökberk -- 7 Temmuz 2007; 16:41:53 >
  • Teorik olarak 50

Başlangıçta sınıfımıza göre olan yeteneklerimiz (7 tane)

30
    30
    30
    30
    30
    30
    30

Oyun içinde sınır point 100

30 + 70 = 100
    30 + 70 = 100
    30 + 70 = 100
    30 + 70 = 100
    30 + 70 = 100
    30 + 70 = 100
    30 + 70 = 100

7(yeteneklerimiz) x 70(her yetenek için alınabilinen sınır bonus) = 490XP

490/10(1 level gelişmek için gereken yetenek geliştirme syısı) = 49

49 + 1(başlangıçdaki levelimiz) = 50

Görüldüğü gibi işin sırrı skill pointlerde.Eğer bu skill pointleri hapisaneye düşürek yada başka bi yol ile azaltırsanız level 50 bile olsanız bu azaltılmış skill pointler tekrar artacağı için 50+ mümkün. (Level hiç bi zaman düşmüyo oyunda ! )

Tabi bi de mod ile Level 100+ oynayanlar da var oyunu.

İlla yalan söylemek şart değil görüldüğü gibi.

Aldırmayın , arkadaşı bloklayın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 7 Temmuz 2007; 17:01:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Unuttuğun bir şey var ki, Oghma Infinium kitabı skill'leri 100'ün üstüne çıkartabiliyor. İlla ki skill'leri azaltmak şart değil...

Mod ile 100+ yapmak mümkün dedim ya
  • Çok güzel hileye devam;bu oyunun zevki hile yaparak çıkar zaten.Takıldığınız görevlerde falanda hile yapın hiç kafa yormaya gerek yok.Amaç eğlenmek nasılsa oyunlarda.
  • arkadaşlar ben oyunda istemdışı vampir oldum,cadının yanına gittim bana taş getir dedi ama ben istediği soul gem leri nereden bulabilirim ki acep?
  • Imperial city Market Districtdeki Mystic Emporium adlı dükkana bak.Orası çok Grand Soul gem satıyor.Fakat taşları alırken dolu olmamalarına dikkat et çünkü cadı senden boş taş istiyor.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.