Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetkaptan

Bir eşyaya büyü yapıyoruz ya birden fazla büyüyü nasıl yapabiliriz bir eşyaya ama

eşyaları büyülü yapmak için taş gereklidir.Gerekli olan taşı aldığınızda(örneğin sigil sone, vs.)taşın üstüne inventoryden sağa tıklayın ve ardından büyülemek istediğiniz armor veya silah veya herhangi bir itemi seçin.Ayrıca büyülediğin iteme yeni bir isim veriyorsun.

quote:

arkadaşlar size bir sorum olacak.oblivionda para kazanma yollarını anlatırmısınız.bide iksir yapmayı detaylıca anlatırsanız sevinirim.ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

para konusunda şunu söyleyebilirim.Oblivion kapısını yok etme görevinde aldığım bazı silahlar çok pahalı oluyor sana tavsiyem hiçbirini kaçırma.Bende bayağı para birikti.

İkinci sorun içinse bie item gerekiyor.Onuda ilk birkaç görevi yaparken buluyordun.Her neyse o itemi bulduktan sonra 4 bölmeyede koyacağın itemleri(genelde bitki veya yaratıklardan çıkna cisimler oluyor) seç ve iksiri yap.Ama söylüyüm pek pahalı olmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 9 Temmuz 2007; 23:04:13 >
  • Arkadaşlar başınızı ağrıtıyorum ama kusurabakmayın ben hala şu Soul Gemlere ruh hapsetmeyi yapamadım hatta bıçağıma bile Soul Trap büyüsü yaptım hiç zaman bile geçmeden Soul Trapla öldürüyorum ama yinede olmuyor nasıl yapmalıyım açıklamalı söyleyin lütfen yani nerde hangi yaratıkların üstünde nasıl nezaman biraz biraz açıklama lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetkaptan

Arkadaşlar başınızı ağrıtıyorum ama kusurabakmayın ben hala şu Soul Gemlere ruh hapsetmeyi yapamadım hatta bıçağıma bile Soul Trap büyüsü yaptım hiç zaman bile geçmeden Soul Trapla öldürüyorum ama yinede olmuyor nasıl yapmalıyım açıklamalı söyleyin lütfen yani nerde hangi yaratıkların üstünde nasıl nezaman biraz biraz açıklama lütfen

bunu bende bilmiyorum biri açıklarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

arkadaşlar size bir sorum olacak oblivionda para kazanma yollarını anlatırmısınız.bide iksir yapmayı detaylıca anlatırsanız sevinirim.ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Dostum senin sorununa bir çözüm buldum.İmperial city de arena var.Oraya katıl.Kazandığın her savaş için sana para veriyorlar.Ayrıca savaşları kazandıkça seviye atlıyorsun.İlk başta 50 altın veriyorlar.Bu 3000 altına kadar çıkıyor.
    Ben en son arena şampiyonu bir ork u yenip arena nın yeni şampiyonu oldum.Sana tavsiyem bunu uygula hem çok zevkli hem çok kazançlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 10 Temmuz 2007; 11:41:11 >
  • yardım ettiğiniz için teşekkürler.bi de arenada bayağı bi oynadım.en yüksek 500 altın verdiler. bi daha oynayım dedim.adam bana sen şampiyonsun dedi.kapıyı açmıyor.bi daha dövüşemeyecekmiyim yani.
  • hayır hayır şampiyon oldun ama devam edebilirsin
    sadece 9:00 am-9:00 pm arasında katılabilirsin dikkat et.

quote:

Öğlen saat 12de Imperial City Palace Districtdeki büyük mezarın üzerinde kırmızı bir harita göreceksiniz.Mythic Dawnın saklandığı yerin haritası.Görev böyle devam ediyor.

yaw ben bu görevde ne yapacağımı anlamadım arkadaşım.Ayrıntılı olarak bana anlatır mısın?
  • Öğlen saat 12de Imperial City Palace Districtdeki büyük mezarın üzerinde kırmızı bir harita göreceksiniz.Mythic Dawnın saklandığı yerin haritası.Görev böyle devam ediyor.

yaw ben bu görevde ne yapacağımı anlamadım arkadaşım.Ayrıntılı olarak bana anlatır mısın?

kitapların şifresinde green empeor way where tower yazıyor.zaten tipi bozuk herifin yanına gidince(kitapları isteyen yaratık)sana söylüyor ve quest haritada gözüküyor 12 de orada olacaksın .12 olunca kırmızı harita çıkıyor.ona dokununca nereye gideceğinin zaten gösteriyorlar.
  • yani sadece saat 12 demi haritada gözüküyor yer??doğru anlamışmıyım?
  • yok hep gözüküyo. imperial city'nin tam orta ksımına gideceksin. orda bahçe kısmında yüksek mezar tarzı bişi. yaklaşında el işareti çıkıyor. ama öğlen 11'den önce tıklasan da işe yaramıyo. 11-12 civarından akşam güneş batana kadar tıklaman gerek ;)
  • çok önemli değil o saatlerde orda olman yeterli.

arenada hangi saatte gidersem gidiyim adama ''ready for a match'' dediğimde bana''ready? ready for what?you are a champion now.the grand championship is the only thing left'' diyor ne yapacağımı anlamadım
  • laa grand champion olmuşun işte artık o adama değil onun gerisinde oturan kadına gideceksin
    artık daha fazla para gelecek yani.Bu arada arka tarafta çalışan sarı takımın kaptanıyla konuştun mu hiç?Seninle alay ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

quote:

arkadaşlar size bir sorum olacak oblivionda para kazanma yollarını anlatırmısınız.bide iksir yapmayı detaylıca anlatırsanız sevinirim.ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Dostum senin sorununa bir çözüm buldum.İmperial city de arena var.Oraya katıl.Kazandığın her savaş için sana para veriyorlar.Ayrıca savaşları kazandıkça seviye atlıyorsun.İlk başta 50 altın veriyorlar.Bu 3000 altına kadar çıkıyor.
    Ben en son arena şampiyonu bir ork u yenip arena nın yeni şampiyonu oldum.Sana tavsiyem bunu uygula hem çok zevkli hem çok kazançlı.

ben daha 300 altındayım maç başına,demek 3000e kadar yolu var?hemen arenaya akıyorum

vampirlikten kurtulmak üzereyim,dağ bayır ot aradım (nightshade) yaşlı nineler gibiama aradığıma değdi,günyüzü görmeyi özlemiştim.
  • arenada bütün savaşçıları yendikten sonra sana savaşçı bulamıyorlar artık.Yeni bir savaşçı gelmesi için bayağı beklemen gerekiyor.Bu arada bütün savaşları kazanıpta dışarı çıkınca bir hayranın seni bekliyor
  • arkadaşlar bu oyun gerçekten dehşet ya bende war.
    isteyenler pm atsın...
  • quote:

çok önemli değil o saatlerde orda olman yeterli.

arenada hangi saatte gidersem gidiyim adama ''ready for a match'' dediğimde bana''ready? ready for what?you are a champion now.the grand championship is the only thing left'' diyor ne yapacağımı anlamadım

champion olmuşsun ama grandchampion olmamışsın. orda çalışıp duran gray prince lakaplı orc'a meydan okuman lazım. önce oturan teyzeyle konuş. o bahsedecek. daha sonra gray prince'e meydan oku. sonra teyzeye ready for a match diyince onunla savaşıyorsun.

--spoiler--
    gray prince kendisinin noble yani soylu olduğunu düşünüyo. onun görevini yaptığında onun yarı insan değil yarı vampir olduğunu keşfediyosun. bu görevi yaptıktan sonra meydan okursan savaş alanında sana hiç vurmuyor çünkü kendisinin ölmesi gerektiğini düşünüyor.
    --spoiler--

grandchampion olduktan sonra haftada bir o teyzeden yaratıklarla dövüşmek için maç ayarlayabilirsin.
  • Bendede var darı gibi oynuyorum walla ben level 12 deyim şimdi ama büyülere para harcamaktan cebimde çok kısıtlı para var bir kedim bile yok ne ev alabildim nede araba yok yoksulum yani hala eski püskü sırtlarla geziyom dilenciden farkım yok ama bundan sonra paramı biriktirip bir kısrak alacam zaten öyle kastımki baştan intelligense 100 ama magicka 300'de kaldı halbusem önceki mesajları okudum magicka 600'e kadar çıkardiye okudum ama isterse adam bitarafını yırtsın magicka 300'ü geçmiyor ama ben formulunu buldum eşyaların hepsine fortifiy magicka büyüsünü kullandım şimdi magicka 420'de ama büyülerim çok güçsüz param yok güçlü büyü yapamıyorum bana güçlü bir büyü önerisi yapın lütfen yaparken alan felan önemlimi acaba mesala önemli olan hangisi ona göre güçlendireyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

1. Büyülü eşyalara yeni büyü ekleyemezsiniz, kendi büyüleyeceğiniz eşyalara da birden fazla büyü ekleyemezsiniz.
    2. Hayvan ve yaratıkların ruhlarının büyüklüğü vardır, her ruhu her taşa hapsedemezsin. Ayrıca bir soul gem bir kere dolunca, içindeki ruh hangi büyüklükte olursa olsun, bir daha ona ruh hapsedemezsiniz. Yüksek level'da çıkan yaratıkların ruhu daha büyüktür, mudcrab, fare gibi yaratıklarınsa ruhu daha küçüktür. En büyü soul gem Gran Soul Gem'dir ayrıca.
    3. Eee... Üç yok ki :p

Kendi büyülediğiniz eşya silahsa birden fazla büyü ekleyebilirsiniz.
  • SELAMLAR ŞU ANDA GELİBOLU'NDA TATİLDEYİM

10 GÜNE KADAR İST.E DÖNECEM

OBLİVİONİC'E TEKRAR MERHABA!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

SELAMLAR ŞU ANDA GELİBOLU'NDA TATİLDEYİM

10 GÜNE KADAR İST.E DÖNECEM

OBLİVİONİC'E TEKRAR MERHABA!

GELİBOLU MOD mu yükledin?Link versene.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.