Şimdi Ara

The Drifter Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Drifter Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

The Drifter Türkçe Yama

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font eklenmiştir.

Türkçe Yama V5 olarak güncellenmiştir. V5 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır.

Emeği Geçenler

Indra

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yamayı kurduktan sonra oyun içi ayarlardan, Options > Language kısmından 'Deutsch' seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki TheDrifter_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

Türkçe Yama V5 Link: https://www.mediafire.com/file/vr0pw89cx7whh63/The+Drifter+Türkçe+Yama+V5.rar/file

Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

Calypso Çeviri İnternet Sitemiz : https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/the-drifter-turkce-yama-indir

Oyun İçi Görseller

The Drifter Türkçe Yama
    The Drifter Türkçe Yama
    The Drifter Türkçe Yama
    The Drifter Türkçe Yama

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 26 Ağustos 2025; 15:53:55 >

• Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Ancak bir sorum olacak. Oyun geçen hafta güncelleme almıştı. Yama o güncelleme sonrasında da çalışıyor değil mi? Ona göre satın alacağım oyunu.

Evet, çalışıyor. Rica ederiz, iyi oyunlar  

Oyunu Steam'den aldım, yamayı kurdum, ancak ana menü gelmeden oyun kitlenip kalıyor, birkaç karakter üst üste binmiş şekilde ekranda gözüküp ilerlemiyor, yamayı silip çalıştırdığımda ise ana menü sorunsuz geliyor. Kalan ekran aşağıdadır.

The Drifter Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberiasever777 -- 29 Temmuz 2025; 22:52:48 >

Orijinalden alıntı: Syberiasever777

Oyunu Steam'den aldım, yamayı kurdum, ancak ana menü gelmeden oyun kitlenip kalıyor, birkaç karakter üst üste binmiş şekilde ekranda gözüküp ilerlemiyor, yamayı silip çalıştırdığımda ise ana menü sorunsuz geliyor. Kalan ekran aşağıdadır.

The Drifter Türkçe Yama

Şu an forumdaki linkten tekrar indirip, dener misin ? Yine olmazsa discord'a gelme şansın varsa yayın açarsan veya anydesk verirsen bağlanıp bakarız.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Yamayı tekrar indirip kurunca sorunsuz çalıştı, altyazılar gayet güzel ve düzgünce gözüküyor. Ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberiasever777 -- 29 Temmuz 2025; 23:6:1 >
    We The Revolution Türkçe Yama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Syberiasever777 kullanıcısına yanıt

Düzelmesine sevindim. Rica ederiz dostum, iyi oyunlar The Drifter Türkçe Yama 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenq -- 9 Ağustos 2025; 22:46:30 >

Yamayı güncelledik. Yarın güncel sürümü paylaşmış oluruz.

Çok sağolun, bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba, yamayı V3 olarak güncelledik. Tekrar indirerek kurulum yapabilirsiniz.

• Oyundaki en büyük sorun bu zaten, daha çıkalı 1 ay olmamasına rağmen tam 7 kez güncelleme aldı, son yaptığınız yamadan sonra bir daha güncelleme aldı mesela. Ben oyunu sırf bu nedenle iade ettim. Güncelleme son bulunca yeniden rica edeceğim sizden yamanın güncellenmesini.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.