Bildirim
The Dark Tower (2017) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben hala Roland'ın siyahi olması konusuna alışamadım.
Sızan fragmanı izledim ve 1. kitabı okuyan arkadaşlara şunu sormak istiyorum:
-DİKKAT KİTAPTAN SPOILER-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 21 Aralık 2016; 16:0:3 > -
Fragman nerede?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://yadi.sk/i/y3oUOg28wdKdm
Bir daha izledim de kitaplardan çok alakasız olacak herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 21 Aralık 2016; 17:42:52 > -
Eyvallah!
Kitapla alakası olmayan bir film izleyeceğiz. Benim notum Idris(oyunculuğuna lafım yok beğenirim de kendisini ama Roland'ı oynacak son.kişidir) haberinden beri koca bir 0(sıfır)idi ve fragmandan da gördüğüm kadarıyla eksiye de düşecek.
Bu arada yanılıyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla: Jake Chambers, Gunslinger'in dünyasında ilk kitaptan (Silahşor,Jake ile ilk olarak, Siyahlı Adamı çölde takip ederken su kuyusunun olduğu ahır gibi bir yerde karşılaşıyorlar) beridir var.
Kara Kule'de bir çok paralel evren var ve bunlar birbirlerine ışın vasıtasıyla bağlı... Bayağı uzun ve karışık bir konudur. Bütün kitaplarını okumak gerekir. Ayrıca bunun dışında "Kara Kule" nin. King'in birçok kitabıyla da ilişkisi vardır. Bu kadar derin bir hikayenin film olarak çıkması zaten abesti... 10 -15 sezonluk bir seri olsaydı o zaman bomba olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 21 Aralık 2016; 18:12:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi güzelde resmi fragman neden yayınlanmadı? Bütçesi düşük olacaksa yani vasat veya vasat üstü king uyarlama filmleri gibi olacaksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katheryn Winnick in rolü çok az olacak belli ki fragmanda hiç yok
trailer'daki şarkı behind blue eyes, https://open.spotify.com/track/1jrUE0nMCjKKxy0uCCqor0
ben 19'unda bekliyordum trailerı neden gelmedi acaba, gerçi daha gün bitmedi gelecek inş -
Filmin kötü olacağından şüphem yok açıkçası ama yine de kitabını çok sevdiğim için çıktığında izlemeye gideceğim. -
Bu filmi kim yapıyor şu anda? Bütçesi belli mi? Bu ne biçim projeymiş böyle. King gibi bir isim kimseyi ikna edemiyor mu en iyi kitaplarından birinin uyarlaması için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 1 Mart 2017; 10:42:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
Bu filmi kim yapıyor şu anda? Bütçesi belli mi? Bu ne biçim projeymiş böyle. King gibi bir isim kimseyi ikna edemiyor mu en iyi kitaplarından birinin uyarlaması için?
Şu an Sony diye biliyorum ama bildiğin yılan hikayesine döndü film. Beklentileri iyice dip yaptım ben. Kara kule serisini okumadan filmi izleyecek arkadaşlar filme göre değerlendirme yapmasın sakın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitabını biraz okumuştum; Billy ahmak isimli köpek de olacak mı?
-
Trailer yok mu hala?
-
dusuk butceli mi film? -
"Katheryn Winnick" Jake'nin annesi rolündeymiş. Seride anne ve babasının varlığı ile yokluğu bir....
Oyuncu listesinde ;
--"Susannah (Odetta Holmes) Dean" yok.
--"Eddie Dean" yok.
--Muhtemelen "Callahan" da, "Oy" da yok...
-Susan Delgado'yu oynayacak oyuncu da sarışın değil( İdris yüzünden muhtemelen)
Serinin neresini anlatacaklar o da belli değil. Yukarıdaki karakterler (Delgado hariç) serinin neredeyse tamamında varlar ama filmde yoklar???
Cast'den anlaşıldığı üzere en azından vampirler, kırıcılar ve Sığ Adamlar olacak.
http://www.imdb.com/title/tt1648190/fullcredits/cast
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Trailer geliyor bugun kesin
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Trailer geliyor bugun kesin
-
Arkadaşlar konusu ne tam olarak The Dark Tower'in?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X