Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an oynayanlar ekleyebilir mibeni? id : regujohn
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Bende all drving helpte oynuyorum ama araçlar sanki 500 kg'mış gibi gidiyor yolda, sürüş dinamiklerini gerçekten beğenmedim. Halbuki driver sf gibi yapsalar yeterdi. Gamepad ayarlarını da çok kurcaladım ama fayda etmedi.

Az önce logitech G27 ile kullandım. Çok fark ediyor. Siz direksiyon kullanıyor musunuz ?

G27 ile oynuyorum. Takmak için üşendiğim zamanda da F710 ile oynuyorum :)
  • Genelde bu türü sevmem ama The Crew'ı alacağım, online yarışlar zevkli olacaktır haritalar da muazzam büyüklükte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Dün dikkat ettim ben, dağlık arazinin oralarda geziyordunuz, işim bitmedi yoksa ziyarete gelecektim Araçlar çok güzel bu arada.

abi valla sorma bi başladık gözümüz hiç bişeyi görmedi :)
    forumdan 8-10 kişi aynı yarışa grebilsek ya da herkes aynı anda şehirde konvoy gezebilse ah keşke...
    neyse ümitle bekliyoruz o update leri :)

www.twitch.tv/valdudes Şu yazdığım kanalda oynayan çok iyi bir oyuncu var. Bazen afedersin kürtler gibi 15 kişi geziyoruz. Çok zevkli oluyor.Ortalığı dumana katıyoruz senide beklerim. Nick TAYMEKHOLDEM

• Efe merso güzel olmuş baya mod lamışın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

http://forum.donanimhaber.com/m_100398786/tm.htm böyle bi sorun yaşayan varmı. (sadece araba içi kamerasinda)

özellikle bende ledtvde oynadıgım ıcın senı etıketledım hocam acaba tvdenmı dıye. diger oyunlarda bi prob yasamadım cnku

Hocam için rahat olsun aynen bende de araç içi kompit kamerada çok naidr oluyor..tv ile ilgili bir sıkıntın yok hocam,
    Oyundan olduğu aşikar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Dün dikkat ettim ben, dağlık arazinin oralarda geziyordunuz, işim bitmedi yoksa ziyarete gelecektim Araçlar çok güzel bu arada.

abi valla sorma bi başladık gözümüz hiç bişeyi görmedi :)
    forumdan 8-10 kişi aynı yarışa grebilsek ya da herkes aynı anda şehirde konvoy gezebilse ah keşke...
    neyse ümitle bekliyoruz o update leri :)

www.twitch.tv/valdudes Şu yazdığım kanalda oynayan çok iyi bir oyuncu var. Bazen afedersin kürtler gibi 15 kişi geziyoruz. Çok zevkli oluyor.Ortalığı dumana katıyoruz senide beklerim. Nick TAYMEKHOLDEM

15 kişi gezeni ilk defa duydum :D benim uplay id imzamda yazıyor eklicem sizi...

• arkadaşlar ben oyunu almayı düşünüyorum ancak 1-2 sorum olacak..oyunda araç çeşitliliği nasıl..birde bir haritada en fazla kaç oyuncu geziyor..harita çok büyük olduğu için soruyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

http://forum.donanimhaber.com/m_100398786/tm.htm böyle bi sorun yaşayan varmı. (sadece araba içi kamerasinda)

özellikle bende ledtvde oynadıgım ıcın senı etıketledım hocam acaba tvdenmı dıye. diger oyunlarda bi prob yasamadım cnku

Hocam için rahat olsun aynen bende de araç içi kompit kamerada çok naidr oluyor..tv ile ilgili bir sıkıntın yok hocam,
    Oyundan olduğu aşikar...

Anladım hocam teşekkurler yalandan kurcalamıyım ozaman daha fazla aslında çok bişi yokta insan tedirgin oluyor işte :)

• 40 araç mevcut.
    5 çeşit araç dizayn şekli var
    street
    performance
    circuit
    raid
    dirt

bu her sınıfta bir arabayı kastırıp geliştirmeniz yeterli olur... 8-10 araba almanıza gerek yok..
    oyunda ilerledikten sonra farklı arabalar alıp geliştirebilirsiniz
    bir haritada max 8 oyuncu oynuyor. sizin crew arkadaşlarınız hariç.. 3 arkadaşınıza eklerseniz sizle birlikte bir haritada max 11 kişi...

bu arada arkadaşlar dün pvp ye girelim dedik allahım yarabbim ya odaya atmıyor ya da odaya atınca oyun başlamıyor... bol bol sövdüm ya!
  • Bunlarda bizim çeteden

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Eline sağlık çok güzel resimler yakalamışsın levo :)
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Rica ederim melihim
  • çeteye bak bensiz çete mi olur

aldım melihim bastım parayı aldım mercoyu
  • kesinlikle bir tdu2 değil. ne sürüş zevki ne de modifiye zevki var. grafik tutkunu bir arkadaşımın yoğun ısrarlarıyla 90 lira bayılıp aldım , çok pişmanım. oyun çöp , bir ay zor oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

çeteye bak bensiz çete mi olur

Olmaz tabi efe resimlerden birkaçında seninde adın yazıyo ama araban yok Doğru düzgün çeteye gelip oynadığınmı var Yüzünü gören cennetlik

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

çeteye bak bensiz çete mi olur

Güzel olmuş ben beğendim bu arada resimlerin sonun da bir ferrari var ferro damı aldın :)
  • The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

yok be hacı benim ferrari o. Levo gelebiliyoz sanki görmüyon mu oyun gelmeme izin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 12 Aralık 2014; 14:03:49 >

• Arkadaslar benim önemli bir sorunum var. crew + session pass dlc lere sahibim. herşeyim var.

ben oyunu alalı 1 hafta olmadı. senaryo modunu sevdim. arabalar iç kamera vs bana zevk verdi. ferrari olsun lambo olsun güzel.

AMA BEYLER

50 level oldum senaryo 2 gün sürmedi bitti.

oyunda yapacak tek şey pvp eventlere girmek. onada giriyorum ama iğrenç. hiç zevki değil. ne bir sohbet ortamı var nede sağlam bir bağlantı. arabalar gök yüzünde ucuyor binalara çarpa çarpa gidiyor. en sondan gelene arac bir bakıyorum yarış sonunda birinci çıkıyor karşıma. akıcı bir bağlantı asla yok. devamlı connectin diye sayıyor. fiber internetim var ve kota sınırımı asmadım.

Ayrıca devamlı aynı haritalarda tanımadıgımız adamlarla oynayıp duruyoruz. çok sıkıcı ve oyunu aldığıma bin pişmanım. Online modu hiçbir halta yaramıyor.

PVP yi boşverelim, haritada takılmak iyi güzel hoş ama haritada ne bir adam var nede frend eklediğim adamlar. arkadaslarımı bulamıyorum. bulsamda crew de olmadıkları için direk olarak mesajlasamıyorum. iletişim sıfır. sanki bom boş bir servera salınmış eşşek gibi hissediyorum kendimi.

YA BU OYUNDA ZEVK ALMAK İÇİN NE YAPILIR BİLMEDİĞİM BİRŞEY Mİ VAR? lütfen yardım edin oyuna o kadar para bayıldım. sadece bi ferrari bi lambo surup alt+f4 yapmak istemiyorum online üzerine kurulu bir oyun bu kadar yalnız ve huzur evi gibi olamaz ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

kesinlikle bir tdu2 değil. ne sürüş zevki ne de modifiye zevki var. grafik tutkunu bir arkadaşımın yoğun ısrarlarıyla 90 lira bayılıp aldım , çok pişmanım. oyun çöp , bir ay zor oynanır.

Katiliyorum,iyi taraflarida var ama bir tdu2 kadar surus ve oynayis zevki yok.Tdu2 multisi cok acik ve cok daha iyiydi.Bu oyunda bi karisiklik var.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.