Şimdi Ara

Ekranda Yırtılma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSİ GTX 970 ekran kartına sahibim. The Crew oynarken araba içinde dönüşlerde filan ekranda yırtılmalar oluyor. FPS sabitledim yine aynı . Ne yapabılırız. Acaba karttamı bı sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

Arkadaşlar MSİ GTX 970 ekran kartına sahibim. The Crew oynarken araba içinde dönüşlerde filan ekranda yırtılmalar oluyor. FPS sabitledim yine aynı . Ne yapabılırız. Acaba karttamı bı sıkıntı var.

Ve titremeler oluyor
  • monitör vga değildir sanırım?vga ve 7850 265 desen sorunun sebebi belli ama 970'te titreme oluyor muymuş hem de vga olmayan monitörde?oyundan olabilir başka oyunlar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

monitör vga değildir sanırım?vga ve 7850 265 desen sorunun sebebi belli ama 970'te titreme oluyor muymuş hem de vga olmayan monitörde?oyundan olabilir başka oyunlar deneyin.

Yok hocam ekran led tv hdmi ile bagliyorum. Baska oyun yok yukleyip denemek lazim sanirm fm2015 var ondanda anlasilmaz herhalde onda sknti yok cnku 3D mac fln oynanirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliz bisi dikkatimi cekti araba distan oynarken sorun yok. Arabanin icine alinca kamerayi ara ara oluyor 2 saniye suruo gecio

• Hocam grafik seçeneklerinden ekran tazeleme hızın kaç ona bak. Sonra fps sabitleme programıyla fps yi o hz ile aynı olacak şekilde sabitle. Bende bu şekilde düzeldi. Bu arada merak ettim lcd tvnizin native hertz değeri kaç ? Yani grafik seçeneklerinde tazeleme hızı maksimum kaç gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Hocam grafik seçeneklerinden ekran tazeleme hızın kaç ona bak. Sonra fps sabitleme programıyla fps yi o hz ile aynı olacak şekilde sabitle. Bende bu şekilde düzeldi. Bu arada merak ettim lcd tvnizin native hertz değeri kaç ? Yani grafik seçeneklerinde tazeleme hızı maksimum kaç gözüküyor?

Hocam tomb raider kurdum. 1 saat filan oynadim sknti olmadi. 60hz tv fpsde 60da sabit crewde hata vae herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome - ekranda kırılmalar
    9 yıl önce açıldı
    Ekran titreme ve bulutlanma
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Henuz oyunu görmedim ama , crew oyununun grafik seçeneklerinde de vsync yi enabled yaptın mı? Yaptıysan ve diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yoksa ( Özellikle fps tipi oyunlarda mouse hızla sağa-sola sallayınca yırtılmalar çok net anlaşılır) muhtemelen oyunda sıkıntı vardır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Henuz oyunu görmedim ama , crew oyununun grafik seçeneklerinde de vsync yi enabled yaptın mı? Yaptıysan ve diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yoksa ( Özellikle fps tipi oyunlarda mouse hızla sağa-sola sallayınca yırtılmalar çok net anlaşılır) muhtemelen oyunda sıkıntı vardır .

Valla crew konusunda hic bole bi sikayet gormedim ama tomb raider da sknti yok yani. Crew dede sadece araba icine gecince oluyor anlamadim biraz daha test ediyim tesekkurler yardimlariniz icin evet vsync acik 60 olarak 30da yapsam ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 11 Aralık 2014; 23:12:41 >
  • Pes indirdim ondada sikinti yok. Konu kapanabilir herhalde opt.sorunu var araba icinde crewde

• Oyunda sorun hocam .140 ekran led tv de de aynı kokpit kamerada arasıra yırtılmalar oluyor ama çok nadir..oyunun muhteşemliği bu kusuru örtüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.