Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CGRATS
    yani crew kurucusu crew adı gibi bir olay yok mu ? ben haritada çıkan bazı oyunculara yaptım bunu. crew i nasıl dağıtıcam o halde?

malesef. oyun eksiklikleri ile ilgili yukarıda ubi soft linki var sanırım melih paylaşmıştı
    orda da belirtilmiş ve benim de gördüğüm en büyük eksiklik: crew logosu, ismi falan filan yok
    4 kişi oluyorsunuz. ilk davet atan kişi crew lideri olur
    o kişi online değilse crew e katılma sırasına göre kim online ise o crew lideri oluyor.
    crew i dağıtmak için F arkadaş listenize girip Ü ve Ğ tuşlarıyla yukarıdaki sekmeyi CREW e getirin.
    Crew den çıkarmak istediğiniz arkadaşa gelip ENTER a bastığınızda crewden çıkarma yazısını görürsünüz... Remove from crew falan gibi bişey der... remove friend derseniz arkadaşlıktan silersiniz...
    faltuner in dediği gibi oyun MMO değil
    arkadaş listeniz ve sizinle aynı session da bulunan (8 kişi ile sınırlı) kişilerle devasa haritada bulunuyorsunuz...
    kaç kere melihlerin yanına gitmeye çalıştım zar zor bir defa bulabildim...

UBISOFT un ve IVORY nin yapması gereken çok kolay ama bir o kadar da fazla işi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatciftci2008 -- 9 Aralık 2014; 14:10:29 >

• Pvp'ye girmek için crew imiz mi olması gerekiyor acaba daha pvp yapamadım gerçi lvl 12 yim daha ama?
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    çalışsınlar sıpalar :D 80 lira para verdim yan gelip ofiste latte içmesini biliyolar
    eksiklikleri gidersinler 1 hafta beklemeye razıyım
  • luskan kullanıcısına yanıt
    crew e gerek yok... ama çok bekletiyor...
    crewim olduğu takdirde 10-20 dakka beklediğimi bilirim.. aslında beklemek denemez. pvp ye gelip aramayı başlatıp şehirde gezinirken o süreyi geçirebiliyorsunuz. illa ki o noktada beklemek şart değil.. çok zevkli oluyor, baya para ve xp kazandırıyor fakat şu da var henüz pek çeşitli yarış olanağı yok.. newyork taki bir pvp ye girdim 6 yarış vardı 1 tanesi street 5 tanesi dirt yarışıydı...
  • 0_1 hata kodu alan arkadaşlar bakım tamamla
  • ekran kartı oyun hedıye kodum gelmiş. akşam yüklemeye başlıycam editlerim inince :)
  • arkdaşlar iç kamerada sağa sola dönüşlerde kamerada eş zamanlı dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • Arkadaşlar playstore haricinde en uygun fiyata nereden alabilirim oyunu.
  • Dış kamerada aynalar çalışıyor yalnız. Sadece kokpitte çalışmıyor. Düzeltirler ilk patch'te.
  • Pc icin en ucuz nerden alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepad ile oynarken, tetik butonuna tam basmama rağmen araç tam gazla gitmiyor, yaşavaş gidiyor, ok butonunda çatır çatır vites yükseltirken, tetik butonunda aynı viteste gidiyor, bir ayarı filan mı var acaba?
    Bu arada nasıl crew oluyoruz, ekip olmak isteyen eklesin lütfen.

ID: gharmanbasi
  • Ohooo koskoca reklamı 8 kişilik oynayalım diyemi yaptılar şimdi!!

@Faltuner
  • Şu CHP olayı gerçek mi ya?
  • Arkadaşlar AMD 6850 ile oynayan var mı? Akıcı mı?
  • Arkadaşlar AMD ekran kartları için yeni sürücü çıktı. Tüm oyunlarda performans artışı olduğu söyleniyor. İndirmenizi tavsiye ederim.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-14-12-whql-omega-download.html

http://community.amd.com/community/amd-blogs/amd-gaming/blog/2014/12/8/a-very-special-edition-driver-amd-catalyst-omega

• bu arabanın marka model nedir, sürüşü filan çok iyi, göstergelerde tam isteğim gibi.
    The Crew (2014) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

bu arabanın marka model nedir, sürüşü filan çok iyi, göstergelerde tam isteğim gibi.

1967 shelby gt 500

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

bu arabanın marka model nedir, sürüşü filan çok iyi, göstergelerde tam isteğim gibi.

1967 shelby gt 500

Eleanor diyorsun yani, oyuna yeni başladım, ne zaman alabilirim bu arabayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Aralık 2014; 22:16:27 >

• Online olayına bir türlü giremedim, yeni olduğum için mi giremiyorum, yalnız olduğum için mi ?
  • Ben 6870'le full ayarlarda oynuyorum, 6850'yle (tabi diger bilesenlere de bagli olarak) cok rahat oynarsiniz.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.