Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonra düzeltme yapmışlar 20 dakika diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

Orijinalden alıntı: CGRATS

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Hocam teşekkür ederim ilgine,alakana.. Uplay nedir?

uplay i steam gibi düşün. ubisoft un platformu. pc ne kuruyorsun ID ni şifreni yazıp bağlanıyorsun. ubisoft ve ubi shop dan satın aldığın oyunlarını çalıştıran bir panel diyebiliriz.

Peki ben Crew oyununu Steam'dan alırsam sıkıntı yaşarmıyım? Yani steam'dan alıp indirdiğim oyunu uplay nasıl görücek?

steam daki oyun keyini uplaye gireceksin. uplaydende indirirsin oyunu
  • ben oyunu playstore den 80 tl ye aldım. uplaye key girdim. download ettim oynuyorum. fakat bu oyunun güncellemeri felan nasıl olacak ? kendi otomatik kuruyor mu ? suana kadar bişiy göremedim de
  • Gold Edition en ucuz steam'da mı?
  • Bende öğleden önce oyundayken üst bölümde bugün 11 am ve 13 pm bakım olacaktır yazyordu.Bizim kendi yerel saatimize göre bilmiyorum.bende alıyorum şuan aynı hatayı
  • Haritada 8 kisiden cok daha fazlasi var hocam. Ana haritada gordugunuz sadece rasgele kisiler.
  • Oyuna girebilen varmı 0_1 hatası alıyorum arkadaş yazmış güncelleme var diye devam ediyomu acaba yoksa başka bişeymi var
  • 0_1 devam ediyor bekliyoruz. keşke 50 60 kişi görebilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

evet benim istediğim herşeyi yazmışlar session yada değil ne fark eder ki en fazla 8 kişi oluyormuş o session da 8 kişiyle oynamak mmo mu oluyor şimdi 8 kişilik co op multiplayer oluyor nfs world ile kıyaslanmaz ama o oyunda aynı anda bir yerde 50 kişi oluyormuş oda mmo diye geçiyor buda ama biz 8 kişi zor görüyoruz

bir önceki sayfa sonunda ben de bundan bahsetmiştim... oyundan soğutursa bu session mudur nedir o beni soğutur... böyle bişey olamaz..nerde bu işin crew savaşları nerde bu işin faction savaşları?
    8-10 tane pvp odası var 6-7 tane faction yarışı var... o haritanın oyun ilk açıldığında bot resimleri gösterdiği şekilde online oyuncularla dolu olması lazım... devasa haritada 8 kişiyle oynanır mı ya?
    aklı varsa ubisoft milleti tek haritada toplasın... hatta ben olsam kanada, meksika haritalarını da eklerim... :D
    çok eksik var çoook...
    yalnız arkadaşlar arabayı sürerken DIŞ kameradayken aynalara bakın arkanın yansımasını gösteriyor, iç kamerada dikizlerde bişey görmüyorsunuz :)
    yani dış kamerada aynalar çalışıyor iç kamerada çalışmıyor

• luskan kullanıcısına yanıt
    Selam dostum , genel bir sorun server leri bakımda şuan , malum dünyanın en büyük açık dünya oyunu normal böyle şeyler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Bende öğleden önce oyundayken üst bölümde bugün 11 am ve 13 pm bakım olacaktır yazyordu.Bizim kendi yerel saatimize göre bilmiyorum.bende alıyorum şuan aynı hatayı

yerel saatimize göre 12-14 arası anlamına geliyor kış saatı uygulamasındayken
    uluslararrası terimde CET 11.00 demek Türkiye için yazın saat 13.00, kışın ise saat 12.00 demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

evet benim istediğim herşeyi yazmışlar session yada değil ne fark eder ki en fazla 8 kişi oluyormuş o session da 8 kişiyle oynamak mmo mu oluyor şimdi 8 kişilik co op multiplayer oluyor nfs world ile kıyaslanmaz ama o oyunda aynı anda bir yerde 50 kişi oluyormuş oda mmo diye geçiyor buda ama biz 8 kişi zor görüyoruz

bir önceki sayfa sonunda ben de bundan bahsetmiştim... oyundan soğutursa bu session mudur nedir o beni soğutur... böyle bişey olamaz..nerde bu işin crew savaşları nerde bu işin faction savaşları?
    8-10 tane pvp odası var 6-7 tane faction yarışı var... o haritanın oyun ilk açıldığında bot resimleri gösterdiği şekilde online oyuncularla dolu olması lazım... devasa haritada 8 kişiyle oynanır mı ya?
    aklı varsa ubisoft milleti tek haritada toplasın... hatta ben olsam kanada, meksika haritalarını da eklerim... :D
    çok eksik var çoook...
    yalnız arkadaşlar arabayı sürerken DIŞ kameradayken aynalara bakın arkanın yansımasını gösteriyor, iç kamerada dikizlerde bişey görmüyorsunuz :)
    yani dış kamerada aynalar çalışıyor iç kamerada çalışmıyor

Aslinda dis kamerada da calismiyor sabit bir resim var orada. Ayrica 8 kisi degil olay sadece bulundugun yerde sekiz kisi max. Bunun artmasi gerek yoksa haritada yuzlerce oyuncu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• firatciftci2008 kullanıcısına yanıt
    Yalnız twitter da ;

In order to fix an unforeseen issue, we have extended our maintenance. We apologize for the trouble and will keep you updated the duration.

Beklenmedik bir sorun yüzünden bakım süresini uzun tutuyoruz denmiş , belli bir saat verilmemiş.
  • bu konu gerçekten önemli oyunun en büyük eksiği bence bu. crew nasıl kuruluyor onu bile bulamadım onu geç crew kursam crewime alacak adam yok la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Yalnız twitter da ;

In order to fix an unforeseen issue, we have extended our maintenance. We apologize for the trouble and will keep you updated the duration.

Beklenmedik bir sorun yüzünden bakım süresini uzun tutuyoruz denmiş , belli bir saat verilmemiş.

tamam yani sonuçta 12de başlamış bakım saat 2den daha sonra bitecek gibi görnüyor demek.. :)
  • quote:

bu konu gerçekten önemli oyunun en büyük eksiği bence bu. crew nasıl kuruluyor onu bile bulamadım onu geç crew kursam crewime alacak adam yok la :D

oyun içinde F ye basıp arkadaş listenizde bulunan kişilerden birine gelip ENTER a basın. çıkan yazılardan invite to crew e basın. arkadaşınız bir crew e üye değilse szin takıma katılacaktır.
    uplay arkadaş listenizde bulunmayan bir kişiyi crewinize ekleyemezsiniz. arkadaş olmanız lazım öncelikle

F ye bastıkdan sonra A,S,W ve D tuşlarıyla sağ sol yapabilirsiniz listede gezinmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatciftci2008 -- 9 Aralık 2014; 13:50:19 >
  • quote:

quote:

bu konu gerçekten önemli oyunun en büyük eksiği bence bu. crew nasıl kuruluyor onu bile bulamadım onu geç crew kursam crewime alacak adam yok la :D

oyun içinde F ye basıp arkadaş listenizde bulunan kişilerden birine gelip ENTER a basın. çıkan yazılardan invite to crew e basın. arkadaşınız bir crew e üye değilse szin takıma katılacaktır.
    uplay arkadaş listenizde bulunmayan bir kişiyi crewinize ekleyemezsiniz. arkadaş olmanız lazım öncelikle

F ye bastıkdan sonra A,S,W ve D tuşlarıyla sağ sol yapabilirsiniz listede gezinmek için

quote:

quote:

yani crew kurucusu crew adı gibi bir olay yok mu ? ben haritada çıkan bazı oyunculara yaptım bunu. crew i nasıl dağıtıcam o halde?

• Arkadaşlar sormayı unuttum oyunun modifiye yelpazesinden memnun musunuz? Doyurucu mu? Tatmin edici mi? Uzun zaman sonra modifiyenin ne olduğunu hatırlatıyor mu size? Yoksa renk ve sticker ve motor, şasi vs gibi temel şeylerle mi sınırlı? (NFS'den sonra ona da şükür ama)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 te oynuyorum mükemmel yapmışlar oyunu ya
  • twitter ;

Our teams are still working on fixing the latest issue. The game's servers should be back live within the hour.

Elemanlar sorunun çözümü için çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.