Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faltuner

ilerde gelme ihtimali var dediler bi konuşmada

bu arada oyunda mmo özelliği yok arkadaşlar alacak olanlar için söylüyorum oyun da coop var arkadaş listeni bile oynadığın oyunda göremiyorsun anca crew oluşturacan da öyle yani trailerlara falan aldanmayın

görünüyor fatih arkadaş listesi session da olanlar filan.
  • Video güzel olmuş @antking Ben beğendim, bu oyun direksiyon ile bambaşka bir keyif :)
  • antking kullanıcısına yanıt
    anca haritada nerde olduğu gözüküyor yanına gidince bir şey yok yada şansa gözüküyor kaç defa denedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar oyunu satın alıcam, almadan evvel 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim;

1) Oyunu Steam'dan mı almalıyım? (uplay id falan yazıyorlar konuda ne olduğunu anlamadım)

2) Gold edition var bir de standard crew packet var gördüğüm kadarıyla.. İkisinin birbirinden farkı nedir? (season pass yazıyor, online oynamak için mi o)

Bildiğim kadarı ile cevap vermeye çalışayım :)

1- Steam den alırsan uplay bağlanıyor, uplay bağlanmak zorundasın.

2-Season pass çıkacak dlc leri kapsıyor, önceden satın almış oluyorsun, konuyu 10 sayfa geriden göz gezdir merak ettiğin tüm bilgilere ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 9 Aralık 2014; 12:21:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

Mclaren mp4-12c ile 458 Specialeye sahip olmak için illa dlc yi almamız gerekiyo mu yoksa oyun içi parayı biriktirerekte alabikir miyiz ?

oyunda la ferrari oyun parası ile ve crew credist ile alınabiliniyor. fakat söylediğin araçlar dlc ile oyuna dahıl oluyor. season pass ı aldıktan sonra oyuna baska hiç bir türlü para vermene gerek yok. gelecekte çıkacak dlc leride bünyesinde bulunduran bir pakettir.

ayrıca oyunun ekonomisinde Hem crew credist hemde oyun parası geçerlidir. eğer oynayarak zevkıne varabiliyorsanız oyuna season pass dısında para yatırmaya luzüm yok.

bir baska husus. Oyunun yapımcılarınında dediği gibi bir araçla bütünleşirseniz eğer araçlar arasında ucuk performans farkları yok. yani bir aracı karakter kasar gibi kasmalısınız. parçalar takmalı vs vs. her aracın kendine has bir sürüş dinamiği var.

-- ayrıca bir arkadasımız da bişiy söylemiş modifiye çeşitliliği az 1 tane felan cıkartma var diye.. Arkadaslar oyunda aldığınız araba ile direk modifiyeye girişirseniz 3 4 parça açık görünüyor. aracınıza seviye atlattıkca ki atlatması zor değil. bir çok çeşit çıkıyor. örneğin benim mustang da 70 tane jant açık şuan.

• quote:

anca haritada nerde olduğu gözüküyor yanına gidince bir şey yok yada şansa gözüküyor kaç defa denedim ben

o seni session ile alakalı bir sıkıntı aynı session değilseniz görünmüyor.

Burada oyuncuların isteklerinin toplandığı güzel bir liste var.

http://forums.ubi.com/showthread.php/969182-Community-Request-List-For-Developers
  • Arkadaslar server kapalı mı suan ? 0_1. hatası alıyorum??
  • CGRATS C kullanıcısına yanıt
    güncelleme geliyor.
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim ilgine,alakana.. Uplay nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

güncelleme geliyor.

teşekkürler.

uplay id: CGRATS ekleyin arkadaslar crewim yok :D sıkıldım yalnız basıma
  • antking kullanıcısına yanıt
    evet benim istediğim herşeyi yazmışlar session yada değil ne fark eder ki en fazla 8 kişi oluyormuş o session da 8 kişiyle oynamak mmo mu oluyor şimdi 8 kişilik co op multiplayer oluyor nfs world ile kıyaslanmaz ama o oyunda aynı anda bir yerde 50 kişi oluyormuş oda mmo diye geçiyor buda ama biz 8 kişi zor görüyoruz
  • Araba çeşitliliği konusuna gelince crew in internet sitesinde ki cars bölümüne takılmayın. oyunun single bölümünü ilerlettikce çok daha fazla araç açılıyor. crew wiki den ayrıntılı araç listesine ulaşabilirsiniz.
  • herkes ondan şikayetçi zaten İnşallah düzelir diyorum ama pek ihtimal vermiyorum ben.
  • quote:

evet benim istediğim herşeyi yazmışlar session yada değil ne fark eder ki en fazla 8 kişi oluyormuş o session da 8 kişiyle oynamak mmo mu oluyor şimdi 8 kişilik co op multiplayer oluyor nfs world ile kıyaslanmaz ama o oyunda aynı anda bir yerde 50 kişi oluyormuş oda mmo diye geçiyor buda ama biz 8 kişi zor görüyoruz

aynı dertden bende yakınıyorum. bazen internet bağlantısına bile gerek olmadığını düsünmüyor değilim. haritada gerçek oyuncu bulmak çok zor ve devasa haritaya 8 kişi koymaları çok saçma. sonucda birde söyle bişiy var. ben aracımı geliştirip özelleştirip biraz havamı atmak isterim yani.
  • quote:

uplay i steam gibi düşün. ubisoft un platformu. pc ne kuruyorsun ID ni şifreni yazıp bağlanıyorsun. ubisoft ve ubi shop dan satın aldığın oyunlarını çalıştıran bir panel diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CGRATS

quote:

uplay i steam gibi düşün. ubisoft un platformu. pc ne kuruyorsun ID ni şifreni yazıp bağlanıyorsun. ubisoft ve ubi shop dan satın aldığın oyunlarını çalıştıran bir panel diyebiliriz.

Peki ben Crew oyununu Steam'dan alırsam sıkıntı yaşarmıyım? Yani steam'dan alıp indirdiğim oyunu uplay nasıl görücek?
  • tamamen oyunu sattırmak için yapılmış bir şey MMO demek ben alırken gerçek bir MMO görecem sanıyordum böyle olduğunu bilseydim almazdım ama oyun güzel ona lafım yok
  • Beyler şuan oyuna bağlanamıyorum problem nedir herkes de mi bağlantı sorunu var şuan..merak ettim

The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    cd key verecek steam ayrıca steam uplay den daha iyi update sıkıntısı falan yaşamazsın steamde yedekleyip geri yükleme falan da var ama fiyat farkıda var steamde 115 tl uplay keyini 70-80 e de bulursun başka sitelerden
  • herkes de aynı sorun var serverlar bakımda 1 saat dediler ama 1 saat 42 dk geçti twitterdan da açıldı demişler ama açılan bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.