Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda satan arkadaşlar var geçenler de bende 50 tl den satan bir arkadaş görmüştüm , ama Gold edition mu season pass mı orasını bilemiyorum.
  • Anladım çok teşekkürler.Gerek yok zaman fazladan para ödemeye.Uplay alırım direk.Ama son bi sorum var. Verilen bu paraya değer mi? Oyun nasıl sizce. Çevremdeki çoğu kişiden oyun iyi değil aldığıma pişmanım falan diyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1991anil -- 22 Ocak 2015; 16:18:15 >
  • anil1991anil A kullanıcısına yanıt
    alma.

ben aldım 10 günde sıkıldım. o çete havası falan hikaye.
  • Valla herkezin oyun anlayışı farklı , ama genel anlamda ben beğendim.Birde online olarak kendine bir crew oluşturdunmu , çok kefiyli oluyor.

This is my Company
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Kısaca fikirlerimi söylemek isterim eğer araçlara ilgin varsa kafanın yattığı bir araç bulabilirsen haritada tek başına gezmek bile çok keyifli, herkezin oyundan aldığı tatmin değişir ama benim gibi hem açık dünya hemde araçlar varsa ve pc de başka eşi yoksa bu oyun kaçmaz

İmza ok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 23 Ocak 2015; 0:07:20 >
  • İyi gaz veriyorsun abi bu arada imzan kural dışıymış düzelt istersen
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Ah bide çetelere girebilsek... Oyunu ön siparişle aldım daha çıkmadan mk hatası yüzünden her hangi bir crewe girmişliğim yok.
  • herkese merhaba
    the crew oyununu bu siteden birinden aldım
    bi kaç gün oynadım şimdi giremiyorum
    oyunu satan adam bana mail adresi şifresi
    uplay kullanıcı adı ve şifresi verdi
    şimdi ise oyuna giremiyorum
    redeeme code diye bişey var nedir o bilgisi olan yardımcı olan varsa sevninirim :)
  • bu da reedem code a basınca çıkan uyarı
    the game will be bound to this account forever so make sure you are signed in to the correct account
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Valla herkezin oyun anlayışı farklı , ama genel anlamda ben beğendim.Birde online olarak kendine bir crew oluşturdunmu , çok kefiyli oluyor.

This is my Company

Eyvallah abii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de indirimde şuan.77 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahisarlı

bu da reedem code a basınca çıkan uyarı
    the game will be bound to this account forever so make sure you are signed in to the correct account

Hocam diyor ki,

Bu oyun sonuza kadar bu hesaba bağlanacaktır bu yüzden doğru hesapla giriş yaptığınızdan emin olun.

Bu aşamayı geçince oyunun hesabınıza eklenmesi lazım.
  • Oyunu tekrar oynamaya karar verdim önceden indirmiş ve kurmuştum ondan sonra format attım ama oyun dosyaları duruyor şimdi bu dosyaları Uplay'e nasıl tanıtabilirim? Tekrar indirirsem çok uzun sürecek adil kullanım kotasından dolayı
  • Oyunu aldım forumdan 50tl'ye Driving Force Gt ile oynuyorum oyun aşırı tad veriyor fakat menülerdeki kısa introlar beni bezdirdi diyebilirim.Enter ve ESC ye basmaktan bıktım usandım.Onun dışında ekleyen arkadaşlar oynarız takım oluruz.

Ubi nickim Locked2012
  • Merhabalar,
    Ben oyunu Gold Edition olarak Steam'den almayı planlıyorum. Oyunun şuan ki dinamikleri nasıl? Son 10 sayfayı okudum ama şuan ki durum hakkında pek bilgi alamadım. Beni özel mesajdan ve ya buradan bilgilendirebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelobb -- 23 Ocak 2015; 21:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelobb

Merhabalar,
    Ben oyunu Gold Edition olarak Steam'den almayı planlıyorum. Oyunun şuan ki dinamikleri nasıl? Son 10 sayfayı okudum ama şuan ki durum hakkında pek bilgi alamadım. Beni özel mesajdan ve ya buradan bilgilendirebilecek var mı?

Gold edition almana gerek yok bende seson pass aldım pişman oldum bize gelen araçlar oyun içi parayla satılıyor zaten 10 gün sonra season pass sadece ferrari ve mclaren var gerisi daha sonra oyun içeriğine uygun fiyatlı ekleniyor ... Oyun güzel ancak yukarda da belirttiğim gibi herkezin oyundan aldığı haz değişir bir arkadaş çevrenle girersen daha keyif alabilirsin veya sırf gezmek için bile alınabilir. Bu sana bağlı online modlarda eyalet eyalet ayrıldığı için gün geçtikçe daha az kişi oyunda olabiliyor, bazen 10 dk bekleyip yarışa giremediğin oluyor bunları bilmende yarar var.

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
  • Arkadaşlar biraz saçma olcak ama oyun klavyeyle oynanıyormu ?. yani yarışlarda başarılı olmak için kalvye yeterlimi yada gamepad direksiyon felan lazımmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berknew1999

Arkadaşlar biraz saçma olcak ama oyun klavyeyle oynanıyormu ?. yani yarışlarda başarılı olmak için kalvye yeterlimi yada gamepad direksiyon felan lazımmı ?

Klavye yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.