Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama sonucta fxaa da bile yırtılma oluyor bu normalmi 1-2 arkadaşım var benden düşük özelliklerle bile 4msa da rahat oynayabiliyorlar acama ne eksik yapmış olabilirim oyun dosyaları tam driverlerim son sürüm hatta son çıkan beta yüklü bilgisayarımda virüste yok her gün taratıyorum ama nedense bu oyunda kasmada deilde yani yırtılmalar oluyor eskiden titanfall oynuyordum ondada yırtılma oluyordu bir gün bi güncelleme geldi driver e sonra en son ayarlarda bile yağ gibiydi oyun hem görünü harikaydı yani demek istedim driverden kaynak birşey olabilirmi öbür oyunumda olduğu gibi ?
    edit : birşey fark ettim oyunda ayarları sona çekip işlemci kullanımına baktım en fazla yüzde 16 kullanıyor bu normalmi ? frapsla baktım 8 msaa da 30-35 fps 4txaa da 30-40 arası 4msaa da 38-47 felan görüyor fxaa da ise 55 - 60 arası gidiyor ama haritanın bazı bölgelerinde fps 25 lere düşüyor çok fazla yerinde deil ama belli yerler var ve ani fren yaptığımda çıkan duman bana fps düşürtüyor çok ciddi şekilde yarışları bu yüzden kazalarla geçiyriyorum :D bu dumanı kapatmanın bir yolu varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redClif -- 17 Ocak 2015; 19:22:24 >

• The Crew (2014) [ANA KONU]
  • Vay şekil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Kolay kolay araç beğenmem bu hoşuma gitti
  • Benimde hoşuma gitti bende yaparım belki
  • The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

Ben de katılayım aranıza Multiplayer yarış bulmakta cidden zorlanıyorum pek iyi değil sistemi. Hali hazırda bir Crew'a üye değilim, ekleşelim.

Uplay : Lamb0fGod

• Arkadaşlar bi yardım edin ! Oyunu sildik gene uplay içinde attık ama hala çalışmıyor oyun varmı çözümü ?
  • Beyler şu direksiyondaykenki görüş alanımızı geriye çekebiliyor muyuz bir şekilde yaw şöyle ilk resimdeki gibi direksiyonun tamamını görmek istiyorum ben amblemi görmek falan güzel oluyor sürerken her arabanın. Ama hep ikinci resimdeki gibi normalde sürerken, ilk resimdeki gibi yapmak için ancak kendimiz oynatmamız gerekiyor ekranı aşağı veya nitro ile giderken oluyor..

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Bir kaç ss

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Beyler. Arkadaşlarımın Crew'una katılmak istediğimde gelen daveti kabul ediyorum. 1-2 saniye Crew'a alıp otomatik atıyor sonra beni. sağ üstte "cant join The Crew" yazısı çıkıyor. Delirip Fransa'da ki Ubisoft ofisine yeni bir Charlie Hebdo saldırısı düzenlemek üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Beyler. Arkadaşlarımın Crew'una katılmak istediğimde gelen daveti kabul ediyorum. 1-2 saniye Crew'a alıp otomatik atıyor sonra beni. sağ üstte "cant join The Crew" yazısı çıkıyor. Delirip Fransa'da ki Ubisoft ofisine yeni bir Charlie Hebdo saldırısı düzenlemek üzereyim.

Modemine reset at

• arkadaşlar crew'i direksiyon seti ile oynayabiliyor muyuz? tabi ayarları manuel yaparak, bu şekilde seçenek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar crew'i direksiyon seti ile oynayabiliyor muyuz? tabi ayarları manuel yaparak, bu şekilde seçenek var mı acaba?

Evet yapılabiliyor drive force gt var bende hardcore mod ile keyifli oluyor.
  • antking kullanıcısına yanıt
    Denedim + modemden PppoE Köprülemeyi etkinleştirin yazmışlar ubi forumlarında onu da yaptım hala aynı sorun var. Ubi official forumda 15 sayfa yazılıp çizilmiş onbinlerce kişinin aynı sorundan muzdarip olduğu belirtilmiş. Üstüne üstlük oyunu 2 kere BETA sürecine sokmuşsun ve hala bu sorunları yaşatıyorsan sen en ağır hakaretleri de hak ettin demektir Ubisoft. Hayatımda böyle lanet olası böyle ezik bir oyun firması görmedim göreceğimi de sanmıyorum. Bir tane doğru iş yapın be 1 tane be. AC leri mi sayayım Watch Dogs'u mu sayayım bir batıp gitmediniz şu gaming dünyasından allahın cezaları. Neden gidip bir karikatür ofisine saldırırlar ki bas şu Ubinin ofisini kadın erkek çoluk çocuk tara herkesi geç ya.
  • O değilde oynadıkça yıllardır NFS serisinden istenilen çoğu şeyi adamlar yapmış diyorum
  • Güzel yarıştı Durumu eşitledik ve bir daha eşitlenmeyecek, her kulvarda varız ayrıca 4 vs 4 çete savaşı yapılır..... Ne demişler at binenin yol gidenin......
  • The Crew (2014) [ANA KONU]

Yarış oyunlarıyla alakam yok. Zaten mousepad'le araba yarışı birbirinden çok uzak olduğunu düşününce açıklama yapmama gerek yoktu.

İsteyen olursa pm'den göndereyim şablonu. Mousepad baskı konusu da forumda mevcut.
  • bu oyunun lfsde olduğu gibi başarılı bir mouse kontrolü var mı?

• Beyler ben nasil pvp ye giricem 11 level oldum maptab pvp events diye aratiyorum ama cozemedim yardmci olurmusunuz @airfield

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Insallah geldiğimde crew sıkıntısı çekmem Melih

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.