Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myres

Insallah geldiğimde crew sıkıntısı çekmem Melih

Çekmen merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar crew'i direksiyon seti ile oynayabiliyor muyuz? tabi ayarları manuel yaparak, bu şekilde seçenek var mı acaba?

Evet yapılabiliyor drive force gt var bende hardcore mod ile keyifli oluyor.

Ayarları paylasir misin hocam bende cok çabuk kontrolden çıkıyor iki makas atmaya gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extreme CarPack isimli DLC yayınlandı an itibariyle. 3 yeni araç var. Fiyatı 16 TL

Aston Martin Zagato
    Dodge Viper GTS
    Fiat 500 Abarth

Küfür etmeyeceğim.
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorumda. Acaba sistemim bu oyunu açmaya yeterli midir? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Anakart: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm
    Ekran Kartı: SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    RAM: GSKILL 8GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül

• Yeter hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Yeter hocam.

Hocam öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. Şeyi merak ediyorum. Hangi ayarlarda açar acaba? Teşekkürler...

• Rica ederim. Ultra ayarlarda açması lazım. Sistem gereksinimlerini karşılıyor sistem.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8004&game=The%20Crew

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Rica ederim. Ultra ayarlarda açması lazım. Sistem gereksinimlerini karşılıyor sistem.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8004&game=The%20Crew

Vay üstad çok iyiymiş o zaman. Tekrar sağol hocam. Oyunu en kısa zamanda alıyorum.

• Arkadaşlar elinizde cd key i olan varmı
  • Arkadaşlar bu update ile hangi araçlara hangi yeni specler eklendi.Benim farkettiğim Hummer ve RAM için dirt spec eklenmiş.Hatta Dirt spec Hummer aldım ben kendime
    Başka hangileri var acaba?
  • emirhan.karaca E kullanıcısına yanıt
    Para vermeden oynayamazsın. Kıy paraya al oyunu. 1 hafta dışarda harcama para alırsın oyunu

• Beyler, Bayanlar öncelikle selam ederim..The Crew satın alma konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Ben crew i almayı düşünüyorm ama steam versiyonunu mu almalıyım yoksa uplay mi? Hangisi daha iyi ve kalabalık? Veya steam alırsam hem steamda hem uplay de oynayabilir miyim?uplay alırsam sadece uplay de mi oynayabilrim? ve ttnet playstore deki hangi versiyon oluyor? ve önerebileceğiniz, en ucuz satılan siteler hangileri? ve bu kadar para vermeye değer bi oyun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1991anil -- 22 Ocak 2015; 15:30:09 >
  • anil1991anil A kullanıcısına yanıt
    Steam ile uplay ortak diye biliyorum. Yani ortak oynayabiliyorsunuz. Ama tam emin değilim. Birde oyun 50 lira gibi fiyatlarla forumda satılıyor. Uplay kodu. Bir göz atın isterseniz. Tabi referansları göz önünde bulundurun.

• Teşekkürler ama bütün sorduklarımın cevabını almak ve emin olmak istiyorum. Yoksa içim rahat etmeyecek ve almayacam;

quote:

Orijinalden alıntı: anil1991anil

Beyler, Bayanlar öncelikle selam ederim..The Crew satın alma konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Ben crew i almayı düşünüyorm ama steam versiyonunu mu almalıyım yoksa uplay mi? Hangisi daha iyi ve kalabalık? Veya steam alırsam hem steamda hem uplay de oynayabilir miyim?uplay alırsam sadece uplay de mi oynayabilrim? ve ttnet playstore deki hangi versiyon oluyor? ve önerebileceğiniz, en ucuz satılan siteler hangileri? ve bu kadar para vermeye değer bi oyun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1991anil -- 22 Ocak 2015; 15:53:06 >
  • anil1991anil A kullanıcısına yanıt
    Dostum selam , oyunu steam den alırsan ikisinde de oynarsın merak etme.
  • Teşekkürler.Peki ucuza nerden veya kimden alabilirim.gold edition steam versiyonunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1991anil -- 22 Ocak 2015; 15:52:34 >
  • quote:

Teşekkürler ama bütün sorduklarımın cevabını almak ve emin olmak istiyorum. Yoksa içim rahat etmeyecek ve almayacam;

quote:

Beyler, Bayanlar öncelikle selam ederim..The Crew satın alma konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Ben crew i almayı düşünüyorm ama steam versiyonunu mu almalıyım yoksa uplay mi? Hangisi daha iyi ve kalabalık? Veya steam alırsam hem steamda hem uplay de oynayabilir miyim?uplay alırsam sadece uplay de mi oynayabilrim? ve ttnet playstore deki hangi versiyon oluyor? ve önerebileceğiniz, en ucuz satılan siteler hangileri? ve bu kadar para vermeye değer bi oyun mu?

oyun steam alsan da almasan da uplay zorunlu.

yani steam den oyunu çalıştıracaksın, o seni uplay yönlendirecek, oyun oradan açılacak.

• Teşekkürler.Yani 2si de aynı şey mi?Aynı servera mı bağlanacaz? öyleyse steam versiyonları neden daha pahalı? neden sitelerde uplay ve steam ayrı ayrı satılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1991anil -- 22 Ocak 2015; 16:04:07 >
  • tabii ki aynı şey. aralarında hiç bir fark yok. steam versiyonlarının pahalı olması ise insanların oyunlarını steam de ekli olmasını istemeleri. taleple alakalı.

sen al ekle, illa steam kütüphanemde olsun diyorsan.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.