Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerlik bitti geliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi dr'da oyunun kutulu limited edition sürümünü 124tlden görünce verdiğim 90 tlye acıdım:) Neyse steam desteği yoktur diyip geçelim

• Bende d&r'dan aldım.116 tl oyun.4 taksit yaptım 30 tl ayda bana dah cazip geliyor.
  • Arkadaslar bızde 3 arkadas oyunu aldık bu aksamda gırelım dedık Uplaydan bırbırımızı bulup add dıyoruz hıc bır nane olmuyo eklemıyor cozemedık arkadaslıgı halleder gıbı olduk bır ara oyun ıcınde mapde bırbırımızı gorup crew attk 1 tanesı ıle bu seferde onu yapamazsın dedı ufaktan anlatabılecek varmı?
  • Arkadaslık olayını bır sekılde su anda hallettık arkadsalar ama sımdıde oyun ıcınde crew atıyoruz bırbırımıze sure sonuna kadar gelıyor ve hıc bırsey olmuyor karsı taraf accept lıyor kabul edıyor ama olmuyor varmı bır bılgınız?
  • dabanemrah kullanıcısına yanıt
    Uplay de birbirinizi ekledikten sonra oyun içinde F tuşuna basın , eklediğin arkadaşları göreceksin oradan kendi crew ine arkadaşlarını davet edip görevleri birlikte yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Uplay de birbirinizi ekledikten sonra oyun içinde F tuşuna basın , eklediğin arkadaşları göreceksin oradan kendi crew ine arkadaşlarını davet edip görevleri birlikte yapabilirsiniz.

çoğu zaman hata veriyor o daha doğrusu belli kişiler arasında asla bağlantı kurulamıyor
  • zaten crew e ekle dedıkten sonra red edıp yada hata verıp duruyordu onuda astık sımdı de tam 3 kısı oyuna basladık derken benım uplay dısc oldun ac kapat dıye uyarı verdı ve su anda acılmıyor loggın ın dıyıp kalıyor cıdden bezdım.
  • dabanemrah kullanıcısına yanıt
    Reddetmeyi nasıl çözdünüz ?

• The Crew satış anı mobese kameralarınca böyle görüntülendi.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Bizde diyoruz Gurhan abi niye gelmedi
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    abi senin sanırım lvl yetmediği için gelmemiş davet:( bu gece telafi ederiz inş:) sapa sağlam 4 kafadar sonunda bağlandık ya artık kim tutar bizi:)
  • Ben öylesine geçiyordum

• Logitech kendi programından, direksiyonun dönüş açısı 270 geri kalan ayarlar oyun içi
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 27 Ocak 2015; 8:39:07 >

• Uzun zamandır resim paylaşmıyorduk...

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Bunlarda dün hilal vardı haritada yıldız yapmaya çalışmıştık onun kareleri....

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    ayıp sana be. benim sonuncu olduğum yarışın resimlerini neden attın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

ayıp sana be. benim sonuncu olduğum yarışın resimlerini neden attın.

Levent ona mı takıldın sen Yanlışlıkla upload etmişim ben onu

hatta şu resimde tur bindirmeye geliyordum değil mi levent
    The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 27 Ocak 2015; 9:21:28 >

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Hayınsın melih
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.