Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamların arabası gökkuşağı renginde bizim araba parasızlıktan fabrika çıkışlı :)

Dün bir ara gölde resim çekmeye çalışıyordunuz onu çok merak ettim şimdi , resim çekecez diye gölün içine dalmıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Adamların arabası gökkuşağı renginde bizim araba parasızlıktan fabrika çıkışlı :)

Dün bir ara gölde resim çekmeye çalışıyordunuz onu çok merak ettim şimdi , resim çekecez diye gölün içine dalmıştık

Abi onu mustafa çekti Önümüzdeki günlerde yayınlarız onuda
  • GTX 970'ten çıkan oyunu vatan'dan alabilirsem ben de oyuna başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayana tavsiyeler kabul edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

GTX 970'ten çıkan oyunu vatan'dan alabilirsem ben de oyuna başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayana tavsiyeler kabul edilir.

Konuyu biraz oku, sana altın tavsiye cc parası var oyunda onu harcama sadece skill lere bas :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

GTX 970'ten çıkan oyunu vatan'dan alabilirsem ben de oyuna başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayana tavsiyeler kabul edilir.

Konuyu biraz oku, sana altın tavsiye cc parası var oyunda onu harcama sadece skill lere bas :D

Tamamdır, skillere basıcam

• Bu oyundaki dönüşler neden bu kadar zor :D Hızlı giderken sorun yok, virajlarda batırıyorum :/
  • beyler kokpit kamerasında vsync açık olmasına ragmen yırtılma yaşıyorum nedenı ne olabılır
  • Düne ait resimler :D

@KarambaKarambita* Bizde de oluyor güncelleme ile sıkıntıyı giderirler umarım, birde onun ayarı var options da nos basınca kafa hareketleri azaltan veya bir yere vurunca onu kapatırsan veya azaltırsan biraz daha etkili olabilir şu an ismi gelmedi aklıma ama bulursun .

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı34

Bu oyundaki dönüşler neden bu kadar zor :D Hızlı giderken sorun yok, virajlarda batırıyorum :/

Handling diye perk var onu unutma Birde raid ler zor döner, araç lvl önemli grip ne kadar yüksek olursa kontrol o kadar kolay olur.
  • The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Resimler gene güzel olmuş melihim.
  • http://www.youtube.com/watch?v=l7Cx0APJVN8

Bi çözümü yokmu arkadaşlar bunun ? 0_34 hatası
  • Steam üzerinden yada ttnet falan fark eder mi online oynamak için ?

Steam da sizce indirime girer ?
  • Birkaç günce aldım oyunu. uplay'den ekleyebilirsiniz, "adilazimdegilx" ismim. İki arkadaş oynuyoruz. Varsa başka iki arkadaş Crewleri birleştirip 4 kişi olabiliriz.
    Konuda gördüklerime uplayden istek gönderiyorum.
  • ooo yeni NFS mi çıkmış alırım bi dal
  • Farketmez. Girebilir ayın 2'sinin akşamına kadar, geçen gün 95 TL'ye mi ne düşmüştü. Şu önümüzdeki iki gün akşam 8'de Steam'e önceki günlerdeki en iyi indirimler tekrarlanacak, Crew'da olabilir yani. Bugün AC Unity ile Far Cry 4 2. kez giriyor mesela
  • Oyunun yedeğini uplay üzerinden nasıl alabiliriz arkadaşlar. Oyun dosyalarını koplayalayıp başka bir diske taşıdım format sonrası geri c ye alınca dosyalarını tanımadı ve yeniden indirmek zorunda kaldım. Şimdi uplay üzerinden yedeğini almak istiyorum ama bulamadım.
  • cersyy ekleyin arkadaşlar faction missionlara gönderirsiniz.
  • Birkaç ss.
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo90 -- 3 Ocak 2015; 1:27:07 >

• EVet beyler kimler forza için hazır:))

Umarım bir yere kaybolmadın yine:) @.:Romeo_Redline:.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 3 Ocak 2015; 10:53:29 >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.