Bildirim
The Crew (2014) [ANA KONU] (111. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Uygun olunca ekleyeyim veya siz ekleyin, oynariz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım oyunu :) 25 ocakta başlıyorum oynamaya. Şehir şehir gezeriz artık
Beyler Lamborghini Murcielago var tüm parçalarını level 50 yaptım ama araba 1273 level hala 1299 level olmadı.. ne yapmak gerekiyor onun için??
Edit: Tamamdır hallettim Perk'lerden belli başlı olanları fullemek lazımmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 29 Aralık 2014; 2:44:05 >
Cok zaman kaybettik çok 1 ay olacak daha oynayamadik
crew arkadaşı arıyorsanız ekleyin arkadaşlar :
dağ bayır gezeriz
uplay id : posteriorixxx -
Oyuna girerken ekran yeşil meşil oluyor. Oyunun ciddi optimizasyon sorunları var bence. Aldığıma pişmanım keşke almasaydım. tırtıklı goruntu fılan -
quote:
Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*
Oyuna girerken ekran yeşil meşil oluyor. Oyunun ciddi optimizasyon sorunları var bence. Aldığıma pişmanım keşke almasaydım. tırtıklı goruntu fılan
bizde bir sorun yok ama grafik ayarlarını değiştirmeyi denedinmi -
quote:
Orijinalden alıntı: dreamboi
quote:
Oyuna girerken ekran yeşil meşil oluyor. Oyunun ciddi optimizasyon sorunları var bence. Aldığıma pişmanım keşke almasaydım. tırtıklı goruntu fılan
bizde bir sorun yok ama grafik ayarlarını değiştirmeyi denedinmi
ya ztn 1 sanıye bıle surmuyor maptan oyuna gırerken ılk yeşil bi ekran oluyor da bılmıyorum benden kaynaklanıcagını sanmıorm diger oyunlarda hiçbişi yok cunku grafık ayarları hepsı ultrada vsync açık 60 a kılıtlı 27 ıncde oynuyorum ondanmı oluyor tırtıklanma bılmıorm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 29 Aralık 2014; 17:38:51 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dreamboi
quote:
bizde bir sorun yok ama grafik ayarlarını değiştirmeyi denedinmi
ya ztn 1 sanıye bıle surmuyor maptan oyuna gırerken ılk yeşil bi ekran oluyor da bılmıyorum benden kaynaklanıcagını sanmıorm diger oyunlarda hiçbişi yok cunku grafık ayarları hepsı ultrada vsync açık 60 a kılıtlı 27 ıncde oynuyorum ondanmı oluyor tırtıklanma bılmıorm
alla alla enteresan .. nvidia grafik kartı kullanıyorsan oyuna uygun driveri yükleyip oynamayı denedinmi
-
Oyundan şuana kadar sıkılan var mı.Oyunu ilk çıktığından beri oynayanlar.Hiç sıkılma falan yaşıyor musunuz bir yerden sonra. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Wayne
Oyundan şuana kadar sıkılan var mı.Oyunu ilk çıktığından beri oynayanlar.Hiç sıkılma falan yaşıyor musunuz bir yerden sonra.
ben sıkıldım artık. hıkaye modu bitti. tum uyduları, gızlı arabalarıö tum mekanları actım. artık yarıs kalmadı. cok az pvp var. hıcbır oyunu co op yapmadımç co op yaptıgım adamların hepsı serefsız cıktı. en sona dusuyor veya 1çbıtırıyorum hemen restart yapıyor serefsızler. gez gez de bır yere kadar. acıl guncelleme lazım. yarısların cogalması lazım. ben nfs rivalsı ındırdım. bana daha heyecanlı geldı. tum ar -
Sonunda LaFerrari'ye kavuştum
@kernell Hocam coop'a sadece az çok tanıdığınız kişilerle girin, yoksa troll bol oyunda. Bir de dediğiniz gibi pvp yarışlarının arttırılması lazım. Belki ilk aşamada lobbyleri arttırmak mantıkllı olmayabilir. Çünkü hali hazırda bazı lobbylerde oyuncu bulunamıyor.
İnşallah yılbaşıyla beraber güzel yenilikler gelir oyuna.
-
quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96
Sonunda LaFerrari'ye kavuştum
@kernell Hocam coop'a sadece az çok tanıdığınız kişilerle girin, yoksa troll bol oyunda. Bir de dediğiniz gibi pvp yarışlarının arttırılması lazım. Belki ilk aşamada lobbyleri arttırmak mantıkllı olmayabilir. Çünkü hali hazırda bazı lobbylerde oyuncu bulunamıyor.
İnşallah yılbaşıyla beraber güzel yenilikler gelir oyuna.
Resim çok güzel çıkmış
-
-
Sağolun, araba güzel olunca resimler de güzel görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 29 Aralık 2014; 23:14:58 > -
Vay vay vay. Hele resimlere bak. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Wayne
Oyundan şuana kadar sıkılan var mı.Oyunu ilk çıktığından beri oynayanlar.Hiç sıkılma falan yaşıyor musunuz bir yerden sonra.
ben hiç sıkılmıyorum .. boş boş sürmek bile hoşuma gidiyor.. harita o kadar büyük ki .. etrafı incelemek bile çok güzel
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X