Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JindaR

EVet beyler kimler forza için hazır:))

Umarım bir yere kaybolmadın yine:) @.:Romeo_Redline:.

Test Drive Unlimited 2 Car hack // Araç hilesi

Uplayden ekleyiver Başladın mı oynamaya 10lv e kadar gel en azından 50yi bitirdik biz
  • quote:

Oyunu kurduğum gün son girişim oldu desem yalan olmaz gibi birşey. Senin için Forza 'nın kilitlerini kırarım.
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    internet daha bu sabah geldi indiriyorum şuan:) steam indikten sonra uplay'i indirmemiz yeterlidir değil mi:)

http://prntscr.com/5nwq82

Bu akşam ancak oyunu öğrenirim falan yarın akşam forza:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Oyunu kurduğum gün son girişim oldu desem yalan olmaz gibi birşey. Senin için Forza 'nın kilitlerini kırarım.

oyunun ne önemi var abi önemli olan sizinle beraber olabilmek.
    Dilersen Tırlarla sefere çıkalım
    dilersen zombi avına çıkalım
    dilersen banka soyalım
    dilersen cayimizi alıp hawaii adasında turlayalım:)
  • JindaR J kullanıcısına yanıt
    Uplay indirsen yeter,direk ordan bağlanıyor zaten Bekliyoruz,bende fazla girmiyorum ne yalan söyliyim.TDU tadı yok pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Uplay indirsen yeter,direk ordan bağlanıyor zaten Bekliyoruz,bende fazla girmiyorum ne yalan söyliyim.TDU tadı yok pek.

önemli olan arabaların kaçıp uçmaması:) adam gibi baglantısı varsa yeter bize:)
  • Resimler güzel özellikle ford raptor :) @levo90

Bunlarda benden
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

oyunun ne önemi var abi önemli olan sizinle beraber olabilmek.
    Dilersen Tırlarla sefere çıkalım
    dilersen zombi avına çıkalım
    dilersen banka soyalım
    dilersen cayimizi alıp hawaii adasında turlayalım:)

Kardeşimin hevesi bana bir sirkelenme getirdi hayırlısıyla kuruyorum oyunu . Yasinle ilk çıktığında aldık ve hiç buluşamadık meret nasıl bir oyunsa !!

• DH ailesi olarak bir yerlerde buluşsak aslında güzel bir deneyim olur oyunda
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Senin resimlerde fena değil melihim
  • Bu akşam bana uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Bu aksam olmaz:) lvl almam lazım 1 lvl de buluşma olmuyor duyduğum kadariylan

• Jindar Crew'a girersen bana da davet at TDU tayfası toplanalım.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Drift dersi verirsen olur:))

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Oyun çıkmadan önce BSC'de çamur atanlar şimdi nerede merak ediyorum, bu türdeki bir oyun için herşey yerli yerinde olmuş bence, oyunu yeni aldım görevler güzel daha özelleştirmeleri bile görmedim ama hoşuma gitti, araba içi kamera açısıyla gerçek sürüş hissini veriyor, grafikler ultra'da devasa haritalar için iyi denecek seviyede optimizasyon da iyi.

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

Geldim burdayım. Grafikler şehirlerde oldukça kötü. Yarışlar pek zevk vermiyor. Araç sayısı acayip az. Araçların yarısı dlc ile gelecek. En önemlisi sürüş dinamikleri yerlerde. Başka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfgsfgsfg -- 3 Ocak 2015; 18:51:27 >

• JindaR J kullanıcısına yanıt
    Focus RS var olm FWD araç yanlamıyor TDU2 de Camaro SS le geziyordum hatırlarsın The Crew'a da Chevy SS ile başladım Sportta da Hardcore'da da cacık sürüş dinamikleri. RS'e geçtim bende sonra zevk vermedi hiç RWD araç. TDU2 de berbat sürüş dinamiği açısından ama Crew'dan iyidir. TDU1 candır.
  • 0xc00007b hatası alan var mı?
    Bilgisayara format attım ve uplay'de steam'deki gibi yedekleme özelliği olmadığı için oyun dosyalarını kopyalamak zorunda kaldım. Format sonrasında uplay'i yükleyip dosyaları geri attım ama onlarca hata verdi. Ben de pes edip uplay'i de the crew'u da sildim. Geride dosya kaldı mı diye özellikle bütün ubisoft dosyasını sildim.
    Dosyalar silinince tabi el mahkum, geri indirmeye başladım hem de 3mbps ile. 2 gün hem beklemek zorunda kaldım hem de zaten ölü olan bağlantımı hiç kullanamaz oldum. Yaklaşık 2 saat önce yükleme bitti ve heyecanla oyuna girmeye çalıştım. Ve tabiki de ubisoft kalitesini belli etti bir kez daha. Oyuna girmeye çalışırken bu hatayı almaya başladım. Netteki çözümlerin neredeyse hepsini denedim ve hala en küçük gelişme yok.
    Bakalım hele bir ubisoftla iletişime geçeyim, ne diyecekler çok merak ediyorum. Ama siz siz olun oyunu silmeyin çok zorunlu olmadıkça. Hala uplay'e yedekleme özelliğini getirmemiş geliştiricilere çok sağlam sövüyorum.

• Şöyle 20 - 30 liraya düşsede alsak
  • Guncelleme ile ilgili bir bilgi var mi

• 20-30 a düşmesini bekleyenlerdeki umudu karıncaya aşılasak dağı deler.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.