Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G27 ayarlarını bir türlü tutturamadım 100 ü geçtikten sonra sapıtıyor araba yolda durmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Crew olayına yeni katıldım. Daha zevkli hale getirmek için uplay'imi usulca şurada bırakıyorum: isikalican
  • PVP'de üst seviyedekilerle yarışabilmek için Manuel ve yardımsız oynamayı öğrenmek lazım beyler valla bunu keşfettim bugün. Ben 8-9 binlerdeyim sıralama olarak genelde Lobide 1. oluyorum ama bugün şöyle çoğu 5000 ve üstü olan lobiye denk geldim adamlar uçuyor aga max level Koenigsegg ve La Ferrarim falan hep sınıfta kaldı düşük arabalara karşı bile Sordum adamlara hep manuel oynuyorlar, Drag Race falan yaptım birkaç kişiyle yine Manuel çok farkediyor.. Üstelik Street ve Performance Spec'lerde Acceleration'a basmak çok önemli Bonus Acceleration olan partları yüklemek lazım arabaya.
    Street'te en sağlam arabalar Nissan Skyline ve Mini Cooper gerisi tırt. Dirt yine Nissan çok iyi. Circuit'te ben Lamborghini Murcielago kullanıyorum bu türde en iyilerden, ama gözlemlediğim kadarıyla Mercedes SLS bir de adını bilmediğim eski bir araba da zorluyor beni bu Spec'te onları da deneyeceğim param olunca. Raid zaten Ruf en iyi, ancak Performance sınıfında şöyle işte budur dediğim bir araba bulamadım tavsiyesi olan varsa beklerim.. LaFerrari ve Koenigsegg aldım hevesle ama tatmin etmediler, Ferrari çok kayıyor ve hızlanana kadar geçiyorlar, Koenigsegg'de öyle en yüksek Top Speed'e sahip ama en düz yolda bile 360-70'i geçemedi, hızlanması yine ortalama. Lamborghini Gallardo ve Murcielagoyu deneyeceğim birdahakine, özellikle Gallardolar baya sağlamlar PVP'de, Acceleration ve Top Speed ikisini birarada yüksek tutturan bir araba lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 4 Ocak 2015; 22:16:24 >

• M5 i dene bence hız ve hızlanması çok iyidir yalnız orjinalden drift ruhu var arabada virajlarda biraz daha fazla kayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

The Crew (2014) [ANA KONU]

@FreeMaNMeliH
    Hocam şu Hummer'daki jant çok güzelmiş.Acaba hangi kategoride ve kaç numarada bulunmakta bu jant?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOROCK_LP -- 5 Ocak 2015; 11:19:14 >

• Şu an işteyim bir ara yazarım buraya :)
  • Exoticlerin icinde 2. Galiba
  • Yeni resimler geldi taze ....

Bu arada baktım, ancak satın aldığım için parçacıda görünmüyor kendin bulman lazım @BOOROCK_LP

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 6 Ocak 2015; 0:54:11 >

• Arkadaslar ben online olarak kimseyi gormuyorum bibayar mi yapmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla zaman ayıramadığımdan Crew hesabımı satıyorum. Fiyat: 85TL 370z ve M5 ayrıca 100.000 Crew Credit var. Level 30'du sanırım.
  • Gamer Aranıyor :)

Akşamları hafta içi 19:00 - 00:00 hafta sonları tam gün .... müsait olan,elinde (son çıkan oyunlardan) far cry 4, the crew, battlefield, sahibi 24 yaş ve üstü, fazla küfür etmeyen kulaklık ve mikrafonu olan... GTA 5 için 2 arkadaşa ihtiyacımız var şuan 6 kişiyiz ver her akşam çeşitli etkinliklerimiz ile the crew ve bf oynuyoruz eğer sizde katılmak isterseniz bekleriz bana pm atmanız yeterli, iyi oyunlar
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Fazla küfür etmeyen :))

Bu şuna benzedi , hani en azından soy sop gitmesin belirli aralıklarda kabul edebildiğimiz kadar etsin
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    NE ALEMSİNİZ YAW
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Fazla küfür etmeyen :))

Bu şuna benzedi , hani en azından soy sop gitmesin belirli aralıklarda kabul edebildiğimiz kadar etsin

Gülmekten 30 saniye cevap veremedim emre abi
    Hatta mülakata filan al önce Melih iyi derecede ingilizce bilen , böyle kaşlı ,gözlü ,karizmatik , döşü gıllı bir insan , humanist , yeri geldimi elini masaya vuracak , biraz duygusal , biraz benmerkezcil , ortaya karışık anlatabiliyommu.

Bonus olarak ;Level sıkıntınız olmasın o konuda Melih ve Levent ikilisisize istenilen skill seviyesine getirir.

FreeMaNMeliH
    İnsan Kaynakları
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Hatta mülakata filan al önce Melih iyi derecede ingilizce bilen , böyle kaşlı ,gözlü ,karizmatik , döşü gıllı bir insan , humanist , yeri geldimi elini masaya vuracak , biraz duygusal , biraz benmerkezcil , ortaya karışık anlatabiliyommu.

Bonus olarak ;Level sıkıntınız olmasın o konuda Melih ve Levent ikilisisize istenilen skill seviyesine getirir.

FreeMaNMeliH
    İnsan Kaynakları

Abi koptum şuan, abi görüyon insanları ne yapayım bende kafa dengi olsun dedim yav Ama güzel bir dahakine bunu kullanalım emre abi alem adamsın ben ne yapıyorsam sizin için yapıyorum Görmüyonmu abi forumdakileri aral dan oyun aldık diye (sırf kutulu olduğu için aldım) demedikleri laf kalmadı milletin ..... Hal böyle olunca o kafa yapısındaki bir insan ile nasıl beraber saatler harcayacaksın ki

• Emre abi cok iyi olmus. Bizde kufur ediyoruz ama seviyesi belli melih bu ne oglum boyle ilan mi olur yonjaya facebooka filan bak bari ahahahahahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğru söylüyorsun.Aslında sıkıntı nerde başlıyor biliyormusun , şu forumda ben oyunu burdan aldım şukadar paraya aldım , sen oyunu şu kadar şu indirimde aldın bla bla bla.....

Bu tarz bir sürü gereksiz paylaşımlar yapıldığı zaman forumda mevzu çıkar çatışmalarına dönüyor , adamın aslında hiç umrunda olmaması gerekirken sana "yaw sen neden oyunu burdan alıyorsunda piyasayı bilmem ne yapıyorsun?" gibi saçma sapan mevzulara döndüğü zaman forum bildiğin curcunaya dönüyor.Herkezin kendi parası kendi keyfi.Sen oyunları arşivleyen bir adamsın kendine göre en doğru olanı yaptın.Aral değilde dağıtımı daha uygun kutu bir yerden bulsaydın oradan almayacakmıydın.Herkezin arzusu oyuna sahip olup keyif almak , diğer mevzular herkezin kendi seçimi.
  • Oyunu uplay'den alanlar ile steam'den alanlar online oynarken buluşabiliyorlar mı?
    Bir de uplay'de kaç kişi "in game"? Nerden bakabiliyoruz ona? Şu an steamde 3bin kişiymiş mesela.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.