Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hile ile sadece kendilerini kandırırlar...
  • geçen unlimited NOS olan adama denk geldim.. ismini alıp uplay den ekledim kabul etmedi. aynı pvp odasından başka birini ekledim bu ne ayak diye sordum evet cheater dedi.. daha önce de görmüş buna benzer vaka.. aynı zamanda canlı olarak birinde de hile gördüm dedi.. amerikadandı konuştuğum eleman..
  • oyunu gold edition aldım. hediye araba vermişti. fakat kayboldular. ferrari mclearen bmw z4 kayboldular. sebebini bilen var mı?
  • Oyun esnasında hızlıca arabaları seçebildiğimiz menüde yok mu? Eğer orada göremediyseniz o menüde yukarıda dirt, street vs. diye arabaları hızlıca görebilmeniz için farklı sekmeler vardır. All cars sekmesine getirin ve oraya bakın.
    Hiç olmadı garajda, araba satıcısında veya arabayı modifiye ettiğimiz dükkanlarda "collections" denen yerden bir kontrol edin, orada illaki vardır.
  • oyunu torrentten ındırdık tepki vermiyor launcher dan gırınce de failed to launch game hatası verıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

oyunu torrentten ındırdık tepki vermiyor launcher dan gırınce de failed to launch game hatası verıyor.

Zorrent dem indirip korsan oynayaman dostum yazık olmuş 13,7gb kotacığına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

oyunu torrentten ındırdık tepki vermiyor launcher dan gırınce de failed to launch game hatası verıyor.

zaten akk dolmustu sıkıntı yok da oynayamıcaz mı yanı uplay ındırdık key yok nasıl buluruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

zaten akk dolmustu sıkıntı yok da oynayamıcaz mı yanı uplay ındırdık key yok nasıl buluruz.

Hocam key bulamazsın, oyun online bağlantı istediginden orjınal almak zorundasınız , yani parayı gömüceksün bu oyuna, verdiğin her kuruşa değer bu oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Oyun esnasında hızlıca arabaları seçebildiğimiz menüde yok mu? Eğer orada göremediyseniz o menüde yukarıda dirt, street vs. diye arabaları hızlıca görebilmeniz için farklı sekmeler vardır. All cars sekmesine getirin ve oraya bakın.
    Hiç olmadı garajda, araba satıcısında veya arabayı modifiye ettiğimiz dükkanlarda "collections" denen yerden bir kontrol edin, orada illaki vardır.

hocam güncellemeden sonra sıkıntı olmuş. Düzelltiler arabalar geri geldi.
  • 51.Bölgeye ait resimler içeriye giremedik
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• Oyun içi resimler ile konuyu canlı tutalım...
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    yeni çıkan ne var ne yok diye gezerken the crew gördüm bir kaç sayfaya baktımda hala oyun ile ilgili olarak bişey göremedim. sizden ricam oyun ücretlimidir.! ve PC'de oynanıyormu.! bu arada ekran görüntüleri çok güzel. paylaşım için tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wild8080

Merhabalar,
    yeni çıkan ne var ne yok diye gezerken the crew gördüm bir kaç sayfaya baktımda hala oyun ile ilgili olarak bişey göremedim. sizden ricam oyun ücretlimidir.! ve PC'de oynanıyormu.! bu arada ekran görüntüleri çok güzel. paylaşım için tşkler.

evet ücretli ve tüm platformlarda satışı var. Free to play değil,
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Melihim fotolar herzamanki gibi. Anladın sen onu
  • ps4 de hiçkimseyi gormuorum ve crew join olmuyor ayar mı gerekyir
  • Arladaşlar uplay ID'm: dinc-04
    crew ariyorum benide ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schayter -- 20 Aralık 2014; 15:55:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

ps4 de hiçkimseyi gormuorum ve crew join olmuyor ayar mı gerekyir

Ben de az kişi var diye dert yanıyordum PS4 için.. Google amcaya "dmz ps4" yazarsanız ilk çıkan sitelerden forumdonanımdan vs vs vs bilgi edinebilir modemi ayarlayarak sorunsuz halledebilirsiniz.. PC için önerilmiyor bu olay saldırılara çok açık olduğundan ama PS4 kapalı sistem olduğundan sorun olmuyor..
  • masada bize de bir tabak açın beyler :) oyun yüklenme aşamasında PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: free2play4ps

quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

ps4 de hiçkimseyi gormuorum ve crew join olmuyor ayar mı gerekyir

Ben de az kişi var diye dert yanıyordum PS4 için.. Google amcaya "dmz ps4" yazarsanız ilk çıkan sitelerden forumdonanımdan vs vs vs bilgi edinebilir modemi ayarlayarak sorunsuz halledebilirsiniz.. PC için önerilmiyor bu olay saldırılara çok açık olduğundan ama PS4 kapalı sistem olduğundan sorun olmuyor..

dmz port herşey açık hocam :)
  • Aynaları aktif etmeyi düşünmüyorlarmı acaba? TDU 2 de debriyaj bundada aynalar bir işide doğru yapsınlar
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.