4.sezon çekimleri bitmiş.bir kaç aya fragman gelir tahminim |
|
![]() “Just wrapped filmin' the craziest shit we can legally put on your tubes. Turns out all of these photos tell ya a ton about Season 4...” https://twitter.com/TheBoysTV/status/1646241791614779408?s=20 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 16 Nisan 2023; 5:13:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu pandemiden sonra çok fazla ara vermeye başladılar tüm diziler böyle |
_____________________________ |
2 bölüm izledim. Bayağı beğendim diyebilirim. Klişe ve ucuzluktan uzak durması en büyük artısı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klişe olan sahnelerde bile beğeneceğinizi düşünüyorum gerçekten farklı bir yapım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2. sezon dışında dizi güzel ilerledi, umarım 4. sezon aynı kıvamda devam eder. |
Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
Kaldığı yerden devam edecek harika bir şekilde anlaşılan, Negan abimizi görmekte ayrı bir güzel |
coming sooon nedir abi tarih verin artık |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 3 Aralık 2023; 1:17:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
![]() Women need to stop plastic surgery until we figure out what's wrong. Why would you ruin your face like this?
This is Erin Moriarty from The Boys...she was already very pretty. https://twitter.com/hippojuicefilm/status/1746675267777478748
|
|