Bildirim
The Blind Side (2009)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Konusu gayet güzel izlenir -
Fragman etkileyici çok severim bu tarz duygusal ağarlığı olan filmleri hele bir de gerçek hikayeden alınmaysa süper demektir Ayrıca Amerika gişesi de çok iyi...
-
Sandra Bullock, Alacakaranlık'ı Ezdi Geçti!
Alacakaranlık vizyondaki 3. haftasında 2. sırada yer aldı
Amerika'da geceyarısı seansı ve ilk gün gişe rekorlarını kıran 'Twilight' serisinin 2. filmi Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (The Twilight Saga: New Moon), aynı zamanda tüm zamanların 3. en iyi hafta sonu açılışını da yapmıştı.
Amav vizyona girdiği üçüncü hafta Box Office Amerika'da Sandra Bullock'un son filmi Blind Side'ın gerisinde kalarak -ve Hollywood'u da biraz şaşırtarak- 2. sıraya yerleşti.
Belli ki ilk filmin etkisiyle milyonları sinemaya sürükleyen seri ikinci filmde etkisini sürdüremedi. Diğer iki filmin nasıl bir etki bıracağı merak konusu! -
Fragman baya iyi gibi geldi.Bir an önce düşse de izlesek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Sandra Bullock, Alacakaranlık'ı Ezdi Geçti!
Alacakaranlık vizyondaki 3. haftasında 2. sırada yer aldı
Amerika'da geceyarısı seansı ve ilk gün gişe rekorlarını kıran 'Twilight' serisinin 2. filmi Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (The Twilight Saga: New Moon), aynı zamanda tüm zamanların 3. en iyi hafta sonu açılışını da yapmıştı.
Amav vizyona girdiği üçüncü hafta Box Office Amerika'da Sandra Bullock'un son filmi Blind Side'ın gerisinde kalarak -ve Hollywood'u da biraz şaşırtarak- 2. sıraya yerleşti.
Belli ki ilk filmin etkisiyle milyonları sinemaya sürükleyen seri ikinci filmde etkisini sürdüremedi. Diğer iki filmin nasıl bir etki bıracağı merak konusu!
çok merak ettim şimdi bu filmi dvdrip'i çıksada izlesek
-
Sandra Bullock için izlenir ßu film -
Geçen gün izledim.Muhteşem bir film.Parmak ısırtan bir hayat hikayesi + sandra bullock'tan müthiş oyunculuk gerçek hayat hikayesinden uyarlama bir filmmiş.İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum -
Bu filmin türkçesi nedir? Bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. -
İyiler her zaman kazanır. İzlemediğim halde bu özeti çıkartabilirim sanırım. Filmler için yapılan bir yorum vardır "klişe" sanırım bu film için bunu söylemek yanlış olmaz. İzledikten sonra bu mesajımı editleyip yorumumu tekrar yapacağım. -
The Blind Side 2009 720p BluRay x264-OEM
Ben daha kaliteli bir rip bekliyecegim
The Blind Side 1080p BluRay x264-OEM1080
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 6 Mart 2010; 13:17:07 >
-
-
Hortlattığın iyi olmuş Cane®
Mükemmel bir filmdi.. En başından itibaren gözlerim dolu izledim..
ma=mama
mi=micheal
mi- It's mine?
ma- Yes, sir.
ma- What?
mi- Never had one before.
ma- What, a room to yourself?
mi- A bed.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
Hortlattığın iyi olmuş Cane®
Mükemmel bir filmdi.. En başından itibaren gözlerim dolu izledim..
ma=mama
mi=micheal
mi- It's mine?
ma- Yes, sir.
ma- What?
mi- Never had one before.
ma- What, a room to yourself?
mi- A bed.
çocuk gerçekten çok iyi rol yapmış... sandra de bedavaya almış oskarı..
-
@jamez ...
Harbiden çocuk çok iyiydi ya... O zencilerin arasına geri döndüğünde ailesini koruması tüylerimi ürpetti ... Yazarkende gözlerim doldu ...
Tekrar tekrar izlenicek bi film ya... -
Hazır konu bulunmuşken buraya da yazayım.The Hurt Locker,Up in the Air, The Blinde Side filmlerini izledim.Bence en iyi film ödülünü The Blinde Side filmi almalıydı.Film gerçekten güzeldi.Film gerçekten etkileyici,hiç sıkmıyor.Öykü çok iyiydi çok sıcak, çok samimi, çok insancıl, çok anaç.Gerçek bir hikayeden uyarlanması da ayrı bir olay.Savaş teması yok içinde en azından.İzlemeyenler varsa The Blinde Side'ı izleyin.Sandra Bullock ve diğer oyuncuların performansı oldukça iyi.Özellikle küçük çocuk tam bir fırlama:D -
Bu arada filmi izlemeden brkmm film için klişe demiş.. OMFG! Her zaman derim: Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayınız. -
simdi izledim direkt forumlara saldirdim bir ben mi tufaya dustum acaba diye neyse bir iki kisi daha varmis.
film hakkinda hic bir fikrim yoktu afisi, konusu, haberi filan.sadece sandranin oscar aldigini biliyorum bir bakayim neymis niye sarisin yapmislar filan diyorum neyse film bittti hic baymadan dedim helal guzel konu yazmislar derken gercek video fotograflar filan gorunmeye basladi ben dumur.gercek oyku oldugunu bastan bilseydim daha rahat izlerdim holivud tarzi-aksiyonu beklemezdim zaten olmadi ama ayni tadi vermezdi bence bu sekilde daha guzel bazi filmler hakkinda on arastirma yapmamak lazim bazisinda yapmak lazim.klise filan degil gayet guzel bir film izlenmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 16 Mart 2010; 0:18:52 > -
Gerçekten güzel bir film.Tavsiye ederim. -
Çok güzel bir fimdi.Çocuk da bi harika.Ailecek izlenecek en iyi filmlerden.
Benzer içerikler
- james bond izleme sırası
- eyvah eyvah 4
- testere 11
- eragon 2 türkçe dublaj izle
- mafya aşk filmleri yabancı
- kurgusal karakterler
- ailecek izlenecek filmler
- x men
- aamir khan filmleri
- felaket filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X