Şimdi Ara

The Blind Side (2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce izledim ve hiç beğenmedim tamam izlerken sıkmıyor, gerçi sıkılmama sebebim ha şimdi bi aksilik olacak bir şeyler yolunda gitmeyecek kısacası bir dram beklentisi düşüncesi içinde olmamda olabilir... Neyse devam ediym Michael'ı oynayan kişi kesinlikle hiçbir duyguyu yaşatmadı bana sanki sokaktan bulmaşlar gel şu filmde hayrına oyna demişler gibiydi, ruhsuzun biriydi... Devamı spoiler:
    Hele sonu beni uyuz etti neymiş onların gittiği okula gidip futbol oynasın diye yapmışlar o kadar iyiliği ulan uyuz soğuk havada tişört ile gezerken kadın alıp seni evine götürüyor hiç tanımadığı dev gibi bir zenciyi ailesinin arasına sokuyor, birine anlatsan hadi lan der ama onlar böyle birşey yapmışken, sen kalkıp onu yargılıyorsun beni o okulda futbol oynamam için mi seçtiniz, orda yuh dedim artık...Ne bilsin onlar senin futbol oynadığını ıvırını zıvırı hadi öyle olsaydı bile bu yaptığına nankörlüğün dik alası denir...
    Sevmedim kardeşim bu filmi, filme dair sevdiğim tek şey Sandra Bullock ve ailesi oldu... Ne bir dram, ne bir komedi, ne bir aksiyon kısaca bu filmin bana yaşattığı hiçbirşey yok, öyle izliyorsun neymiş gerçek hikaye imiş, yemişim sizin gerçek hikayenizi, illa bire bir olması mı gerek insan içine biraz dram mıram birşey katar ağlatır ya...

Bu arada kimse çıkıp ya nasıl beğenmezsin Michael çok iyi oynamış film çok iyiydi demeye kalkmasın bozuşuruz... Beğenmedim o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 17 Mart 2010; 16:05:02 >

• @mastenc

Michael' ın ruhsuz gibi görünmesi ve reaksiyonlarını dışarıya yansıtamaması yaşadığı olaylardan kaynaklanıyordur.. Tamam böyle bir tip sanatsal anlamda kötü gibi gözükebilir ama gerçekçi yanı olması sebebiyle gayet de ağlatabilir..

Bence sen filmin içine girememişsin.. Ya da Micheal ile empati yapmamışsın..
  • @mastenc
    Dramın kralı var filmde. :)
  • @yekialem

Haklısın sorun o zaten Michael ile empati kuramam, bana hiçbir şey hissetirememesi, e bana hiçbir duyguyu hissetiremeyen birine de iyi oyuncuydu diyecek değilim haliyle, söylediğim gibi filmin başından sonuna kadar bana yaşattığı hiiçbir şey yok öyle başladı öyle bitti... Bir film izlediğin zaman en az bir kaç saat o filmi düşünmelisin hele bu bir dramsa en az bir gün aklından çıkmamalı sahneler...
    Araba kazası muhabbeti de ayrı bir olaydı doğrusu, yol boyunca başını çevirip önüne bakmadı güle eğlene kafasını oraya buraya çevirdi durdu, insanın o sahnede kaza yapmayacaklarını anlamaması için salak olması lazım...

@Evoo

Bu filmin içine girip duygu paylaşımı yaşayan sizlere ne mutlu, keşke banada yaşatsaydı... Bana göre Dram'ın "D"si yoktu filmde...

• quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

@yekialem

Haklısın sorun o zaten Michael ile empati kuramam, bana hiçbir şey hissetirememesi, e bana hiçbir duyguyu hissetiremeyen birine de iyi oyuncuydu diyecek değilim haliyle, söylediğim gibi filmin başından sonuna kadar bana yaşattığı hiiçbir şey yok öyle başladı öyle bitti... Bir film izlediğin zaman en az bir kaç saat o filmi düşünmelisin hele bu bir dramsa en az bir gün aklından çıkmamalı sahneler...
    Araba kazası muhabbeti de ayrı bir olaydı doğrusu, yol boyunca başını çevirip önüne bakmadı güle eğlene kafasını oraya buraya çevirdi durdu, insanın o sahnede kaza yapmayacaklarını anlamaması için salak olması lazım...

@Evoo

Bu filmin içine girip duygu paylaşımı yaşayan sizlere ne mutlu, keşke banada yaşatsaydı... Bana göre Dram'ın "D"si yoktu filmde...

abi ben direk filmin başında öyle bir girdim ki.. ilk 5 dakikada benim zaten gözlerden yaşlar akmaya başladı.. o araba sahnesinde kaza olacağını ben de anladım ama öyle bir haldeydim ki Allah'ım ne olur kaza olmasın Micheal' a güvenleri sarsılmasın diye dua ediyordum..

Hem gerçekten izlediğim akşamın gecesi falan kendime gelemedim.. İçimde adeta sevgi kelebekleri kıpraşıyordu Benim uyku düzenim normal insanlara göre ters olduğundan baya bir etkisinde kaldım yani..

Valla cidden üzüldüm senin adına.. Konudaki tek beğenmeyen sen olmuşsun.. Keşke lost adasındaki swan istasyonunun çarkını çevirip filmi izlemeye başlayacağın zamana dönsek de bir şansın daha olsa..

• @yekialem

Alemsin ya

Yo üzülme ben çoğu filmden etkilenirim zaten filmler ile aramdaki bağ çok iyidir hemen hemen her karekter ile empati kurarım tabi iyi bir oyunculuk varsa ama ne hikmetse bu Michael'ın bana yaşattığı tek his soğukta tişört ile yürürken Sandra nereye gidiyorsun dediğinde spor salonuna demesi ve neden diye sorunca orası sıcak oluyor demesi orada üzüldüm ama sadece orada... Neyse sorun değil bir filmden de eksik kalmış olalım
  • Michael karakterini canlandıran eleman müthiş oynamış filmde, o kadar söylüyorum. Onun sayesinde Oscar almış resmen Bullock.
  • Harika bir filmdi bana göre, son zamanlarda izlediğim sayılı güzel filmlerden biriydi.

Filmden sonra düşündüm, kendime sordum durumum o aile kadar iyi olsa Mike gibi hiç tanımadığım birini sokaklardan kurtarıp yeni bir hayat sunabilirmiydim diye. Cevabımın evet olmasını çok isterdim ama ben yapamazdım, güvenemezdim. O ailenin yaptığı gerçekten çok büyük bir cesaret.

8/10
  • quote:

@yekialem

Alemsin ya

Yo üzülme ben çoğu filmden etkilenirim zaten filmler ile aramdaki bağ çok iyidir hemen hemen her karekter ile empati kurarım tabi iyi bir oyunculuk varsa ama ne hikmetse bu Michael'ın bana yaşattığı tek his soğukta tişört ile yürürken Sandra nereye gidiyorsun dediğinde spor salonuna demesi ve neden diye sorunca orası sıcak oluyor demesi orada üzüldüm ama sadece orada... Neyse sorun değil bir filmden de eksik kalmış olalım

sen böyle deyince gitti bizim 12 Gb dowloand tüh ya

• @GOGOMEZ

Öyle deme @GOGOMEZ beğenenler çoğunluk hatta bakarsan ben hariç herkes beğenmiş filmi, siz de beğenirsiniz belki... Gerçi ben 6.5 gb için üzüldüm doğrusu, keşke divx olarak izleseydim...
  • quote:

Fragman etkileyici çok severim bu tarz duygusal ağarlığı olan filmleri hele bir de gerçek hikayeden alınmaysa süper demektir Ayrıca Amerika gişesi de çok iyi...

quote:

@GOGOMEZ

Öyle deme @GOGOMEZ beğenenler çoğunluk hatta bakarsan ben hariç herkes beğenmiş filmi, siz de beğenirsiniz belki... Gerçi ben 6.5 gb için üzüldüm doğrusu, keşke divx olarak izleseydim...

İlk yorumu bıde son yorumu okuyum dedım sasırdım bırden :D
    demekkı fılmlerı ızlemeden karar vermemek gerekıyomus :)

• quote:

@GOGOMEZ

Dostum senlen zevklerimiz bir hemen hemen OSCAR'Da bunu daha iyi anladım bende divx izlicem emin oll
  • @cagatay_akbas

Yok öyle değil, fragmana ve filmin konusuna bakarak önceden yorumda bulunmak bir sinema severin doğasında olan birşeydir, zaten fragmanın amacı da budur, film vizyona girmeden insanları etkilemek ve filmden haberdar etmek... Sizin söylediğiniz gibi olsa fragmana gerek kalmaz film direk vizyona girer... Yani bizlerin fragman hakkında ve filmi izledikten sonra iki farklı yorumda bulunmamız doğal bir süreçtir

@GOGOMEZ

İzler beğenirsen, sonra bana kızmayacaksın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 19 Mart 2010; 13:31:07 >
  • quote:

@cagatay_akbas

Yok öyle değil, fragmana ve filmin konusuna bakarak önceden yorumda bulunmak bir sinema severin doğasında olan birşeydir, zaten fragmanın amacı da budur, film vizyona girmeden insanları etkilemek ve filmden haberdar etmek... Sizin söylediğiniz gibi olsa fragmana gerek kalmaz film direk vizyona girer... Yani bizlerin fragman hakkında ve filmi izledikten sonra iki farklı yorumda bulunmamız doğal bir süreçtir

@GOGOMEZ

İzler beğenirsen, sonra bana kızmayacaksın ama

Bu forumda,en son kızacağım hatta kızmıcağım kişi sen olduğun için yorumunu kabul etmiiyorum sayın arkadaşım mastec

Bu arada Lord serisini indiriceğim gibi-director cud beklemeyelim sen naptın abi

• @GOGOMEZ

Utandırdın beni Teşekkür ederim

Director cut için ben de beklemedeyim, bi çıksa bir günümü ona ayırıp 3 filmi ard arda izliyicem
  • quote:

@GOGOMEZ

Utandırdın beni Teşekkür ederim

Director cut için ben de beklemedeyim, bi çıksa bir günümü ona ayırıp 3 filmi ard arda izliyicem

Ben şu 2 hafta'yı bekliyemiyorum asıl bizdeki olay geliyor sende biliyosun bunu zati

• Sandra Bullock o kadar yapmacık geldi ki, şu filmde gözüme. Resmen midem bulandı yahu. Bir de Oscar aldı, intihar sebebi. İlk baştaki fikrim, iyi oynadığı yönündeydi ama tekrar izledikçe iğrenç bir yapaylık var. Daha önce pek izlediğim bir aktris değildi kendisi, ama bundan sonra filmlerini izlememek için hep bir bahanem olacak.

Film genel olarak güzel. Ayrıca Sandra Bullock kötüydü, Oscar aldı. Başroldeki çocuk idare ederdi, onur ödülü alsaydı bari.

S. Bullock kararı Meryl Streep'in o performansı varken başlı başına fiyasko. Sidibe de Precious'ta güzeldi. Diğer 2 adayı ise izlemedim ama bundan kötü olacaklarını hayal edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

@GOGOMEZ

Dostum senlen zevklerimiz bir hemen hemen OSCAR'Da bunu daha iyi anladım bende divx izlicem emin oll

Yahu 6,5gb lığı izle bari sen divx seyretmezsin bu saatten sonra 8mbit bağlantın var hala naz yapıyorsun
    Gerçi hd indirip çok küfrettiğim filmler oldu da (jumper gibi) yani onlar zaten bariz kötüydü.Bu film en azından öyle değil öyle süper film falan değil ama beğenirsin.Öyle çok önyargıyla bakma filme maksat 1,5 saat sıkılmadan geçsin diyorsan izlemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 19 Mart 2010; 18:10:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

@GOGOMEZ

Yahu 6,5gb lığı izle bari sen divx seyretmezsin bu saatten sonra 8mbit bağlantın var hala naz yapıyorsun
    Gerçi hd indirip çok küfrettiğim filmler oldu da (jumper gibi) yani onlar zaten bariz kötüydü.Bu film en azından öyle değil öyle süper film falan değil ama beğenirsin.Öyle çok önyargıyla bakma filme maksat 1,5 saat sıkılmadan geçsin diyorsan izlemeni öneririm.

Formel aslında doğru söylüyorsun.duygu yüklü filmler benim için başkadır hele annem bayılır,lain bu ara BD/Kaynıyor siteler şaşırdım kaldımne indirsem diye,+ bazı riplerden boyut kısıp sesi AC3 Yapıyorlarya bütün DTS zevkimiz gidiyor

Filmi bitti gerçekten oturmuş ama daha iyi olabilirdi 10(8.0 hak ediyor bence -

• Özellikle 2009-2010 yıllarında direk çöpe gidecek çok film çekildi.The Blind Side az sayıda olan işe yarar filmlerin arasında.Çok beğenmiştim bu filmi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.