M

Binbaşı
13 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar,

Mutlubiev isimli site Black Friday kampanyası yapmış. Ödeme ekranında cilgintemizlik kodunu girerseniz ev temizliği 39 TL'de sabitleniyor.
Balkon temizliği, buzdolabı temizliği, 15 parçalık ütü gibi bazı hizmetleri de ekleyebiliyorsunuz. Fiyat değişmiyor.
Temizlik malzemelerini onlar getirsin diye seçiyorsunuz, fiyat yine sabit 39 TL.
Sadece ilk sipariş için geçerli.

Ortalama bir ev için 150-200 TL olacaktır ama sınırları zorlayıp aynı kodu 450+ TL'lik siparişte denedim. Kupon yine 39 TL'ye sabitliyor.

Siteyle hiçbir alakam yok. Çok ucuz olduğu için biraz araştırıp sipariş verdim. Bekleyip göreceğiz.

Ek bilgiler
Site linki:https://mutlubiev.com
Geçerli yerler: İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Çeşme
Kodun geçerlilik tarihi: 28 Kasım (Net bir bilgi değil. Kod sitesinin birinde böyle yazıyor. Kaynak nedir bilmiyorum.)

...
Merhaba,
Galaxy Alpha S850'nin şarj soketini kendim değiştirmek istiyorum.

Bu parça yeterli mi?

Yoksa bunu komple mi almalıyım?

Ayrıca öncesinde yedekleme yapmam şart mıdır?

Teşekkürler.
Merhaba,
Bir apartmanın en üst katında oturuyorum. Yalıtım yaptırmak istiyoruz. Daire 110 metrekare, binanın tamamı 135 metrekare. Tavan ahşap.

Bize iki seçenek olduğunu söyledi ev sahibi:
1. Kimyasal: Ucuz ama istemedik. Sağlık problemleri çıkabileceğini düşündük.
2. Bu yöntemi hatırlamıyorum ama 2500 liraya mal olacak galiba. Ev sahibi, pahalı olduğu için istemiyor.

Biz gidip fiyat aldık. Strafor döşemeyi 1500'e halledeceğini söyledi bir yer. Fiyat ev sahibinin aklına yattı gibi.

Siz olsanız 1500 lira civarında bu durumdaki bir yere nasıl yalıtım yaptırırdınız?
Merhaba.
Sadece film ve internet için kullanacağım en ucuzundan bir bilgisayar alacağım. Baktığım ucuz bilgisayarlar genelde Celeron 1000M ve paylaşımlı ekran kartı içeriyor. Aklıma takılan soru şu: Bu bilgisayarlar hangi bitrate seviyesine kadar kasmadan video oynatabiliyor? 1080p gibi bir fantezim yok. 720p ve maksimum 5-6 Mbps videoları oynatması yeterli.

Elinde bu laptop'lardan olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Selamlar,
Ogame.com.tr forumunda Şubat ayında yeni evren açılacağı duyurulmuştu. Hatta evrenin özellikleriyle ilgili anket bile yapıldı.
Büyük ihtimal özel bir evren olacak. x2, x5 olabilir. Kesin değil tabii ki.
Ben de uzun bir süreden sonra tekrar başlayacağım. Benim gibi başlamayı düşünen varsa haberi olsun.
Yeni evren hakkında merak ettiklerinizi veya bilgilerinizi bu konuda paylaşabilirsiniz.

------------------------------------------------------------
Özel Evren: Leo
Evrenin özellikleri belli oldu:
Evren hızı: x4
Filodan %50 harabe çıkıyor.
Savunmadan harabe yok.
Astrofizik araştırması var.
8 galaksili.
ISS'li.

------------------------------------------------------------

15 Şubat 2012 saat 16:00'da açılmıştır.
Evin ortasında modem var dipteki odada bilgisayarı bağlayamıyorum. Yaklaşınca bağlanıyor, tekrar odaya gidince bağlı kalabiliyor. Hatta bu haliyle son hızda indirmeye bile devam edebiliyorum.
Bir şekilde bağlantı kopunca odadan bağlanmaya çalışıyorum (2/5 sinyal gücü) olmuyor.

Şimdi bu laptop'ın odadan bağlanamamasının sebebi ne olabilir? Modem kaynaklı mı, laptop'ın çekimiyle mi alakalı? Yani laptop'a adaptör falan alsam çözülür mü?
Modem TTNet'in verdiği Huawei HG521.
Telefon Turkcell T20. Babamın. Alalı bir ay oldu, bir aydır her şey düzgündü. Bugün Angry Birds ve Kelime Oyunu açılmıyor falan dedi.
Tıklayınca açılır gibi oluyor, ekran kararıyor, sonra yine aynı yere geliyor. Nedir problem?
Nokia C5-00 için 440 TL iyi midir? Garantisi falan dahil.

440 TL'yi ona vereceğine şu telefonu al diyeceğiniz telefon varsa çekinmeyin yazın.
Selamlar,
Şimdiye kadar aldığım kulaklıkların çoğunun beğenmediğim bir yanı vardı.
Geçende arkadaşta bir kulaklık gördüm. Telefon alınca hediye olarak vermişler.
Sennheise HD 407:

Hasta oldum kulaklığa. Şöyle ki,
Kafaya göre ayarlama yok, belki sizin için kötü ama benim için artı bir özellikti bu. Çünkü saçımın takılmasını sevmiyorum kaydırıp ayarlananlarda.
Kulağı tam kavradı dışardan gelen hiçbir sesi duymadım.
Yumuşak kısmında naylon olmadığı için terletmeyeceğini düşünüyorum.
Kablo kalabalığı yoktu, çünkü mikrofonu falan da yok.
Ses kalitesi fena değildi ama okuduğum yorumlarda sesi yükseltince kulaklığın bozulduğunu falan duydum.

Sizce bunu almalı mıyım?
Bir de bu özelliklere mümkün olduğunca sahip, ve daha iyi olduğunu bildiğiniz bir kulaklık tavsiye ederseniz fiyatta 100 liraya kadar çıkabilirim.
Arkadaşlar uzun süre önce bıraktım oyunu. (1,5-2 yıl oldu.)
Bıraktığımda 10'lu 20'li oklar havada uçuşuyordu.Önüne gelen wh idi,BDW'de dağ tepe geziyordu.
Geçen gün girdim baktım, Paramun bile koxp partysinin eline geçmiş!
Şimdi oyunun düzeldiğine dair yorumlar yapılıyor. Ne değişti? Ne kadar düzeldi?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.434
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.497 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.