Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
164.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzulWall -- 29 Ekim 2014; 11:52:16 >
  • harika bir film olcak. yeni isimlerde katılmış. sabırsızlıkla bekliyoruz bakalımmm
  • avangers'ın son cizgi dizisini izlemenizi tavsiye derim bağlantılı gidiliyor. (2.sezondan itibaren) thanos,arsenal vs işleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

avangers'ın son cizgi dizisini izlemenizi tavsiye derim bağlantılı gidiliyor. (2.sezondan itibaren) thanos,arsenal vs işleniyor.

avengers assemble mı ? öyleyse başlarım izlemeye bugün

• Sanırım marvel'in yapmak istediği:

Annihilators, Cosmic Entity, Elders of the Universe, Imperial Guard, Infinity Watch, Inhumans, Nova Corps, Spaceknights'lari birleştirip filmin içine dahil edecek ve büyük savaşlarin içerisine sokacak(Kisacasi; En güçlü karakterler de olaya dahil olabilir; Death, Eternity vs. )

IG'li Thanosu durdumak için olaya bunlar dahil olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 29 Ekim 2014; 13:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

avangers'ın son cizgi dizisini izlemenizi tavsiye derim bağlantılı gidiliyor. (2.sezondan itibaren) thanos,arsenal vs işleniyor.

evet, ilk sezonu izleyeli baya olmuştu tam hatırlamıyorum ama 2.sezon arsenal ile başlıyor hocam.kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.dizist.com/izle/avengers-assemble-2-sezon-1-bolum/

• uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    Ben 1. sezonu bitirmiştim, yeni başlamış çok teşekkürler bilgi için. Ayrica bunun Mighty Hero olani vardi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

evet, ilk sezonu izleyeli baya olmuştu tam hatırlamıyorum ama 2.sezon arsenal ile başlıyor hocam.kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.dizist.com/izle/avengers-assemble-2-sezon-1-bolum/

direk 2 den başlasam sorun olur mu peki yoksa 1 i izlemeli miyim ?

• 1'i izle müthiş bölümler var.
  • Vay be işlerden dolayı bir gün internete girmedik neler olmuş şu an yeni gördüm tüm olayları ve gerçekten şoktayım. Marvel gerçekten film konusunda kendini aştı, filmlerinde tek sevmediğim gereksiz her yere çocukça espriler koymasaydı ama son Captain America filminde gördük ki artık ciddiyete doğru yol alıyor zaten izleyeceğimiz olayları düşünürsek de bunun olması gerekliydi. Bu arada çok içimde kaldığı için söylüyorum Civil War dan bahsettiğim zaman bazı arkadaşlar makaraya almıştı onlara da burdan selam yolluyorum.

Birde gittikçe daha da artan Spider-Man'in katılabileceği haberleri var umarım bunlarda doğru çıkar. Ayrıca Thor Ragnarok en çok ilgimi çekenlerden bakalım gerçekten çizgi romandaki gibi mi bağlayacaklar nasıl olacak en merak ettiğim filmlerden biri aralarında. Civil War için Hulk başka gezegene yollayacaklar mı Dark Avengers gelecek mi taş olsa çatlar.

Son olarak verdiğim linkte yayınlanan fragmanda görmediğimiz bir sahne var belki bakmak isterseniz.

http://screenrant.com/avengers-age-ultron-extended-trailer-thor-hammer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 29 Ekim 2014; 14:08:17 >

• 2K kullanıcısına yanıt
    Vallahi o kadar çok şey var ki hani kaçırdığımız. Vallahi heyecanlandim.
  • CAPTAİN MARVEL'ı umarım bayan olarak görürüz :)

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • Duyurma anınını ve Avengers: Infinity War videosunu izleyebilirsiniz.

Bir de Loki yeni Thor da olacakmış.

Tüh ya sınava çalışmam gerekiyordu ama Marvel kafa bırakmadın.

• bayan olucak zaten hatta marvel sinema evreninde ilk defa kadın kahramanın başrolde olacağı film olucak.
  • Guardions of Galaxy 2. filmden başka bir filmde daha olacak mı ? Daha karakterlere doyamadan bitecek gül gibi seri . Ayrıca bu captain marvel ve Inhumans'da nasıl bir şey izleyeceğiz hangi karakterler başrolde olacak ??
  • Arkadaşlar çoğu Marvel karakterini tanımak adına gerçekten sağlam, tavsiye edebileceğiniz çizgi dizi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar çoğu Marvel karakterini tanımak adına gerçekten sağlam, tavsiye edebileceğiniz çizgi dizi var mı?

Avengers EMH Ultron bile var onda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

bu ne yaa. gerçekten rezillik.
    fantastik dörtlü yok
    deadpool yok
    hulk yok
    silversurfer yok
    x men i saymıyorum bile.
    spider man le kisa da olsa bi anlasma saglanamamis.

utanmadan koskaca 3 serilik civil war filmini kaptan amerikanin içine eklemisler. yani bi kaptan biraz da demir adam gosteririz. alin size civil war demişler. yazıklar olsun. civil war in ismini kullanarak lanet basit bi film yapacaklar 3-4 kahramanla. yani para amaçlı. millet en çok bu filmi istiyor ya. bari o kadar kahrsmani bulamadik bari captan amerika 3 un ismi civil war olsun. biraz da catistiririz demir adamla... ne marvel kahramanları göreceğiz ne de civil war da en cok rolü olanlardan spider mani.

Diğer 3. tarz kahramanlarin filmini yapacaklarmis yani daredevil tarzi. günümüz teknelojisine odakli. neyapak kaptan marveli black panteri. oldu olacak luke cage de cekselerdi. civil war varsa punisherin geri dönmesi lazim.
    thor büyük ihtimal bi filmde ölecek ama hangisinde.

Wakara lütfen amcan DC'de çalışmaya başlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 29 Ekim 2014; 15:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar çoğu Marvel karakterini tanımak adına gerçekten sağlam, tavsiye edebileceğiniz çizgi dizi var mı?

Avengers EMH Ultron bile var onda

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.Peki düzgün türkçe altyazısı var mı divxplanet'te diziyi göremedimde

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    yok yok rahat ol guardians'ın daha çok hikayesi var. 2.filmde adam warlock katılabilir onun üstünden gidebilirler. sonra zaten guardians avengers 3 ve 4'de olmaları baya yüksek ihtimal ki adam warlock infinity war ile ilgili çok kilit bir karakterdir. guardians ve avengers'ın team up olacaklarına konu itibariyla. daha guardians 3 falan da gelicek phase 4'de 2021 falan.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.