Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
351.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

520ytl + kdv ye 190x6 nasıl.. iyi fiyat mı. daha ucuza bulabilir miyim...

ya da onun yerine 455$+kdv ye samsung 960BF mi alayım

Bende Samsung 960BF alıcaktım fakat yabancı forumlarda okuduğum kadarıylamönitör çok ghosting yapıyormuş !
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

520ytl + kdv ye 190x6 nasıl.. iyi fiyat mı. daha ucuza bulabilir miyim...

ya da onun yerine 455$+kdv ye samsung 960BF mi alayım

wayyyyy beee çok ucuzlamış ben 17"170S6Fb 520 ye almıştım
  • iyi de o bayi fiyatına .. o fiyata alacam...:)
    ama yine karıştı kafam.

crt ye dönecem şimdi haaa.
  • Hepsiburada yine stokta yok moduna geçti 190x6 için nedeni 2 şey olabilir
    1) O kadar fazla talep vardı ki bir günde 200 satış oldu
    2) Bekledikleri shipment ertelendi

İstemeyerek de olsa 2. sebebe inanmak zorundayım!
    Yaw getirin artık!!!!!
  • öncelikle bu modelin kutusundan dvi kablo çıkmıyor. ikinci soruna gelince teknosa'ya bakmanı öneririm. dün izmir cad. şubesinden aldım. yalnız gittiğinde stokta olup olmadığını sormanı öneririm.
  • arkadaslar sony hs95prb in 1000:1 kontrast orani ve 420 parlaklik orani var , philips 190x6 ın ise 700:1 ve 300:1 sanirim goruntu kalitesinde cok fark edermi cok sey bidemektir bu aradaki fark yoksa cok belli olmazmi cunku sayisal olarak ciddi anlamda sonynin ustunlugu var bunu gercekten merak ediyorum ve bu monitoru kullanan arkadaslardan rica ediyorumfikirlerini bizlerle paylassinlar normal de oyunda filmde cok ciddi fark olusturur mu olusturmazmi???
  • arkadaşlar tft nin ne olduğunu bilmiorum ama.philips19c lcd almıştım.hala duruor.estetik olarak baya iyi.ama anlayamadım olay.bu hertz yukselince iyi olur diolar.ama puslanıor sanki..bide çozunurluk meselesi.benimki 1280.1024 desteklior.şu an lcd ler maksimum çozunurluk olarak kaça çıkıor.
    ayrıca nedense benim monutorun ust koşesinde bi parlaklık war.az da olsa war nedendir?
  • arkadaşlar bir önceki sayfaya bakarsanız 190x6 almış ve sizlerede tavsiye etmiştim. ben 190x6yı 5gün kullandım 5.gün burdaki başlıklardan birinin altında bir arkadaşımız sağolsun ekran siyah olduğu durumlarda ekrandaki karlanmadan bahsetmiş bendede aynı durum vardı ve ben bunu normal sanıyordum. ekranı söktüm doğru aldığım yere gittim 3 farklı 190x6'ya baktık 3ündede aynı sey var. diğer lcd lere bakıyorum hiç alakası yok. mesala benim notebooka bakıyorum siyah ekranda hiç bir şey yok. bu philips 190X6da ekran siyah yapıp iyice yanından dikkatlice bakın siyahın üzerinde beyaz titreme ve karıncalanmayı göreceksiniz.
    SONUÇ: büyük bir hevesle aldığım 190X6yı iade ettim. ( ya ben şimdi ne alıcam. (tipik aşk masalı ben neclasız ne yapıcam aman buluruz bir tane daha iyisini)
    samsung 960 bf varmış ama bizim buralarda yok bide hiç yanına yanaşmak istemediğim ucuz bir lcd var neovo f-419 (acaba diyorum çünkü 16.7 m renk yani mva panelmi?) öyleyse bu fiyata mva olur mu ki?
    tepki süresi 12ms miş test eden arkadaşlar oyunlarda bi fark görmemiş. 500/1 250 olması kafamı kurcalıyor. ne bilim adıda pek duyulmamış sonra philpsden sonra atdan inmiş deveye binmiş olmayalım ne dersiniz görüşlerinizi bekliyorum saygılar

• peki arkadaşlar 190X6 dan bu kadar şikayet var forumda bende o kadar heves etmiştim alıcaktım bugün yarın bütün hevesim kırıldı ne yapıcaz şimdi en iyi alternatif nedir birde ben xbox360 da kullanıcam bu cihazı ayrıca sadece o windows daki siyah ekranda mı oluyor yoksa genelde bütün siyah taraflardamı yani yoksa sadece o siyah taraf içinse problem etmeye değmez gibi bence.. olmadı yine 190X6 alıcaz fakat bi arkadaş default ayarları çok kötü dedi nedendir acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkersoylu79@hotmail

arkadaşlar bir önceki sayfaya bakarsanız 190x6 almış ve sizlerede tavsiye etmiştim. ben 190x6yı 5gün kullandım 5.gün burdaki başlıklardan birinin altında bir arkadaşımız sağolsun ekran siyah olduğu durumlarda ekrandaki karlanmadan bahsetmiş bendede aynı durum vardı ve ben bunu normal sanıyordum. ekranı söktüm doğru aldığım yere gittim 3 farklı 190x6'ya baktık 3ündede aynı sey var. diğer lcd lere bakıyorum hiç alakası yok. mesala benim notebooka bakıyorum siyah ekranda hiç bir şey yok. bu philips 190X6da ekran siyah yapıp iyice yanından dikkatlice bakın siyahın üzerinde beyaz titreme ve karıncalanmayı göreceksiniz.
    SONUÇ: büyük bir hevesle aldığım 190X6yı iade ettim. ( ya ben şimdi ne alıcam. (tipik aşk masalı ben neclasız ne yapıcam aman buluruz bir tane daha iyisini)
    samsung 960 bf varmış ama bizim buralarda yok bide hiç yanına yanaşmak istemediğim ucuz bir lcd var neovo f-419 (acaba diyorum çünkü 16.7 m renk yani mva panelmi?) öyleyse bu fiyata mva olur mu ki?
    tepki süresi 12ms miş test eden arkadaşlar oyunlarda bi fark görmemiş. 500/1 250 olması kafamı kurcalıyor. ne bilim adıda pek duyulmamış sonra philpsden sonra atdan inmiş deveye binmiş olmayalım ne dersiniz görüşlerinizi bekliyorum saygılar

DVİ kablosu ile mi bağlıydı LCD ?

• Merhaba,bende 17' crt monitör var hp marka.Ama gözlerimi o kadar yorduki,hayatımı kaydırdı bu lanet olası.2000-2003 yılları arası günde 14 saat pc kullandım ve gözlerimin altı hala mosmor.Ayrıca artık 2 saat pc kullanınca aşırı yoruluyorum.Ve çok yorgunum,radrasyondan sanırım.Pc den kalkınca kafam patlayacakmış gibi oluyor.Bende gittim 13' Lcd ekranlı bir laptop aldım.2. elden.Ama yazın laptopu satıp gene şu an kullandığım sisteme yeni parçalar alacağım.17' 8ms bir lcd nin fiyatı kaç paradrı?Lcd gözleri hiç yormuyormu?Daha sağlıklı değilmi?Yani sırf göz kusuru için bile 100 ms lcd bile alırım.Çünki diyorum ya,15 yaşındayım hayatımı kaydırdı.Aşırı yorgunum 70 yaşında gibi oldum.Gözlerim mosmor.Lcd de bu olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: intelviiv

Merhaba,bende 17' crt monitör var hp marka.Ama gözlerimi o kadar yorduki,hayatımı kaydırdı bu lanet olası.2000-2003 yılları arası günde 14 saat pc kullandım ve gözlerimin altı hala mosmor.Ayrıca artık 2 saat pc kullanınca aşırı yoruluyorum.Ve çok yorgunum,radrasyondan sanırım.Pc den kalkınca kafam patlayacakmış gibi oluyor.Bende gittim 13' Lcd ekranlı bir laptop aldım.2. elden.Ama yazın laptopu satıp gene şu an kullandığım sisteme yeni parçalar alacağım.17' 8ms bir lcd nin fiyatı kaç paradrı?Lcd gözleri hiç yormuyormu?Daha sağlıklı değilmi?Yani sırf göz kusuru için bile 100 ms lcd bile alırım.Çünki diyorum ya,15 yaşındayım hayatımı kaydırdı.Aşırı yorgunum 70 yaşında gibi oldum.Gözlerim mosmor.Lcd de bu olurmu?

laptopda baya radyasyon var ama ekranında yok hearlde assagısında var sen LCD al normal bılgısayarına kasa da ayaklarının altında olsun o zmn ıyı gelır heralde bu konuda ıyı deılım benım dedıklerımı fazla dıkkate alma ama sanırım dedıklerım dogru.

• Arkadaşlar bende 190xfb yi bekleyenlerdenim.. Ankara'da nereye gelmiş bilen varsa gün bitmeden bu işi çözmek istiyorum... Ayrıca PHILIPS 190G6FB de gözüme fena görünmedi diil hani... İkisi arasında tercih yapmakta zorlanıyorum... Yardım edin de bu kabus bitsin artık....
  • quote:

arkadaşlar bir önceki sayfaya bakarsanız 190x6 almış ve sizlerede tavsiye etmiştim. ben 190x6yı 5gün kullandım 5.gün burdaki başlıklardan birinin altında bir arkadaşımız sağolsun ekran siyah olduğu durumlarda ekrandaki karlanmadan bahsetmiş bendede aynı durum vardı ve ben bunu normal sanıyordum. ekranı söktüm doğru aldığım yere gittim 3 farklı 190x6'ya baktık 3ündede aynı sey var. diğer lcd lere bakıyorum hiç alakası yok. mesala benim notebooka bakıyorum siyah ekranda hiç bir şey yok. bu philips 190X6da ekran siyah yapıp iyice yanından dikkatlice bakın siyahın üzerinde beyaz titreme ve karıncalanmayı göreceksiniz.

bendede ilk aldığımda siyah olan walpaperlerde veya başlangıçta windows yazısı olduğu bölümde yeşilimsi bir karıncalanma vardı fakat dvı kablo ile bu durum hepten düzeldi.Bu durumunda lcdde kullanılan panelden meydana geldiğini düşünüyorum şimdi hiç bir şikayetim yok cillop gibi

• beyler ben PHILIPS 190C6FS almak istiyorum ekran kartım 128mb mx4000 ekran kartının görüntü kalitesinde önemi var herhalde ben çok film ve dizi izliyorum görüntü nasıl güzelmi acaba kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur...
  • Ben bugün Teknosa dan 489 ytl ve 12 taksitle neovo f419 aldım. Gerçekten monitör kaliteli görüntüsü güzel renkler de iyi. Ayrıca teknosa da açıp ekranda ölü piksel olup olmadığını da baktım tabi ayak üstüydü ama ölü piksel yok gibiydi. şu an da bir tane tespit ettim. Sanırım benim şanssızlığım. Bir soracağım pek geri alacaklarını sanmıyorum ama. Bunun dışında genel olarak fiyatına göre iyi bir monitör yurt dışında birçok sitede iyi yorumlar yapılmış.
    Sormak istediğin olursa cevaplamaya çalışırım.
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ustacapitano

Arkadaşlar bende 190xfb yi bekleyenlerdenim.. Ankara'da nereye gelmiş bilen varsa gün bitmeden bu işi çözmek istiyorum... Ayrıca PHILIPS 190G6FB de gözüme fena görünmedi diil hani... İkisi arasında tercih yapmakta zorlanıyorum... Yardım edin de bu kabus bitsin artık....

Ben de bekliyodum , bir yer gördüm 190x6fb temin ediyoruz diyor 630 ytl ye bir bakıcam gidip yerine ulustaymış adı teknobay bilgisayar
  • arkdaslar PHILIPS 190G6FB alan varsa sonucları burda yazarsa sevınırım
    fiyatı bıraz daha ucuz olsa ben alacamda sımdı 950 mılyonda verılmeskı
  • karşıyaka teknosada bugun philps 19" x6 gordum bulamayanlara duyrulur 600
    kusur fln dı fıyatı
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.