Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
351.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyat:656 YTL
    pesin alirken %5 indirim var oda yaklasık30 YTL yapıyor YAni:635YTL
    http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=LCD/CRT%20Monitörler&MARK=PHILIPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 13 Mart 2006; 16:04:28 >
  • ag neovo f 419 aldım
    kesinlikle tavsiye ederim
  • Yok kardeşim Ankara da yok... Bu 190XFB kaç tane yere sordum vardı bitti diyolar... Sinir oldum artık ya... İnternette zaten hiç bir stokta görünmüyor. Anlamıyorum ya arkadaşlar link veriyo açıyorum "stokta yok" diyor
  • yaw topic philips lcd kullananların ve fanatiklerinin topigi olmaya basladı,arkadaslar daha baska marka kullananların goruslerini de merak ediyom ,
    ben lg kullanıyom mesela tek lg kullanan benim forumda galiba

samsung ,sony p seirsi,viewsonıc
    apple,dell(wide screens) gibi markaları gercekten cok merak ediyom lutfen bu markalarıda kullanan var sa dusuncelerını paylasırsa sevınırım

ikinci lcd dimi de bi kac au sonra almayı dusunuyom

• quote:

Orjinalden alıntı: donnıedarco

yaw topic philips lcd kullananların ve fanatiklerinin topigi olmaya basladı,arkadaslar daha baska marka kullananların goruslerini de merak ediyom ,
    ben lg kullanıyom mesela tek lg kullanan benim forumda galiba

samsung ,sony p seirsi,viewsonıc
    apple,dell(wide screens) gibi markaları gercekten cok merak ediyom lutfen bu markalarıda kullanan var sa dusuncelerını paylasırsa sevınırım

ikinci lcd dimi de bi kac au sonra almayı dusunuyom

kardeş ben ag neovo kullanıyorum 19"
    iyi ki de bunu aldm diyorum monitörü her açışımda

• forumu ilk sayfasından bu yana takip ediyorum. Philips 190x in tipi itici geldiğinden+magazalarda gördüğüm aynı sistemlere bağlı diğer lcd lere göre görüntü kalitesi düşüklüğünden ve son çıkan siyah ekran muhabbetinden dolayı eledim veeeeeeeeeee

sony hs95 ds aldım 311€+kdv bugün gelecek akşam kurarım izlenimlerimi paylaşırım

tn panel
    16.77
    8 ms
    250 cd
    700:1
    SONY
  • quote:

Orjinalden alıntı: hexa

forumu ilk sayfasından bu yana takip ediyorum. Philips 190x in tipi itici geldiğinden+magazalarda gördüğüm aynı sistemlere bağlı diğer lcd lere göre görüntü kalitesi düşüklüğünden ve son çıkan siyah ekran muhabbetinden dolayı eledim veeeeeeeeeee

sony hs95 ds aldım 311€+kdv bugün gelecek akşam kurarım izlenimlerimi paylaşırım

tn panel
    16.77
    8 ms
    250 cd
    SONY

bu model 500:1 değil mi?
    Eğer bu fiyat ve özellikler doğruysa çok uygun ..
    bir adres yada link verirsen bizde bakalım..
  • quote:

forumu ilk sayfasından bu yana takip ediyorum. Philips 190x in tipi itici geldiğinden+magazalarda gördüğüm aynı sistemlere bağlı diğer lcd lere göre görüntü kalitesi düşüklüğünden ve son çıkan siyah ekran muhabbetinden dolayı eledim veeeeeeeeeee

tn panel
    16.77
    8 ms
    250 cd
    SONY

Benim bildiğim kadarıyla TN paneller 16.2 mil. renk yaratabiliyo 16.7 renk MVA panellerde var.
  • SONY SMD HS95 DS
    Ekran Teknik Verileri

Analog Yatay Frekans (kHz)
    28-80

Analog Dikey Frekans (Hz)
    48-75

Dijital Yatay Frekans (kHz)
    28-64

Dijital Dikey Frekans (Hz)
    60.0

Kontrast Oranı (maks.)

Ekran Renk Sayısı (Milyon)
    16.77

Ekran Tipi
    a-Si TFT, TN

Aydınlık (cd/m²)
    250.0

Panel Boyutu (inç)
    19.0

Piksek Boyutu (mm)
    0,294 x 0,294

İzleme Açısı V:H (derece)
    160/160

Görülebilir alan Y x D (mm)
    376,32 x 301,1

LCD Tepki Süresi

Düşüş Süresi (sn)
    0.004

Kalkış Süresi (sn)
    0.004

Toplam Tepki Süresi (sn)
    0.008

Maksimum Güç Tüketimi

Normal Çalışma (W)
    50.0

Güç Kapalı Modu (W)
    0.0

Askı / beklemede modu (W)
    1.0

Asıl Çözünürlük

Bu Çözünürlükte Maksimum Frekans (Hz)
    75.0

Çözünürlük
    1280x1024

Link
    http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=SDM-HS95D&productsku=SDMHS95DB&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=Flatpanel+LCD

• Dünyanın En Hızlı LCD Monitörü

2 milisaniye tepki süresine sahip ViewSonic VX922 19 inç LCD monitörü piyasada. Uygun fiyatlı LCD monitör almak isteyenlere oyun severlere duyurulur.

ViewSonic’in "ClearMotive" teknolojisi ile LCD ekranlarda yüksek performanslı oyun, grafik ve video uygulamaları çalıştırıldığında ortaya çıkan gölge ve bulanıklık sorunu tarihe karışıyor. ViewSonic'in 19 inçlik VX922 LCD monitörü, 2 milisaniye (ms) hızlı tepki süresi avantajı sayesinde video, grafik ve oyunlar için en yüksek performansı sunuyor.

160 derece görüş açısı
    Ayarlanabilir dikey açı özelliğine sahip olan ViewSonic VX922, TCO’99 standartlarına uyumlu ve 3 yıl garantili olarak sunuluyor. 19" ekran alanı ile geniş çalışma ortamı sunan ViewSonic VX922, "XtremeView" teknolojisi sayesinde 160 derece yatay ve dikey net görüş açısı sağlıyor.

Üstün performansı ile özellikle grafik yoğunluklu uygulamalarda, oyun ve videolarda büyük avantajlar sunan ViewSonic’in "Optisync" teknolojisi ise, dijital (DVI-D) ve analog (VGA) bağlantılarda üstün performansı garanti ediyor. ViewSonic VX922, 1280x1024 çözünürlük, 270 cd/m² parlaklık, 0.294mm nokta aralığı ve 650’ye 1 kontrast oranı ile zengin ve canlı görüntüler sunuyor.

ViewSonic VX922’nin yüksek parlaklık ve konstrast seviyesine özel "Dynamic Structure" ve "Amplified Impulse" teknolojileri sayesinde ulaşılıyor.

Bilgi için: Hızlı Sistem
    Fiyat: 599 Dolar +KDV
    Tel: (212) 454 99 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Mart 2006; 15:34:14 >

• quote:

tn panel
    16.77
    8 ms
    250 cd
    SONY

Dediğin olaylar bir elin parmaklarını gecmicek sayıda ki kişide meydana geldi,onun nedenide monitörü DVİ ile bağlamadıkları için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: poibra

En sonunda Philips 190x6fb aldımmm !! Eski 15" crt monitörümün yanında sinema perdesi gibi kaldı bu "minik" cihaz

665 ytl ye Ankara/Hızlısistem mağazası / Bartek bilgisayardan aldım. Orada açtık kontrol ettik ölü piksel vs tertemiz hiçbirşey yok.Ayrıca 5 ytl karşılığında dvi kablo da verdiler(kutu içinden çıkmıyor) Eve getirip takalı 10 dakika oldu dvi in çok abartı farkını göremedim ama her şekilde inanılmaz bir görüntü var. Zaten yayla gibi aslında ev kullanıcıları için biraz fazla büyük sayılabilir ama sizde film ve oyun düşkünüyseniz verilen parayı son kuruşuna kadar hakediyor.

Şimdilik fiziki özelliğinin sağlamlığı dışında pek bir yorum yapamam ama yarına daha ayrıntılı incelemelerimi sizlere aktarıcam. Bu kullandığım ilk lcd monitör ama sanırım doğru seçim yapmışım.

arkadaşım öncelikle monitörün hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

ve artık monitörün etkisinden kurtulduysan bizede görüş ve izlenimlerini anlatırmısın.
    görüntünün filmlerde, oyunlarda , resimlerde kalitesi , canlılığı ve parlaklığı nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menes -- 14 Mart 2006; 18:17:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

tn panel
    16.77
    8 ms
    250 cd
    SONY

Dediğin olaylar bir elin parmaklarını gecmicek sayıda ki kişide meydana geldi,onun nedenide monitörü DVİ ile bağlamadıkları için.

hs95ds yi bilmemde hs95b ye gıcıgım baya hs95b teknosadan aldım iyade 1 icinde ,siyah alanlar derinlik yok cok kotu goruntu begenmedım

• arkadaşlar.. PHILIPS 190V6FB LCD aldım.. lcd kullanma klavuzunda, hırsızlara karşı lcd kullanımını sınırlamak için monitörün kilitlenebileceği belirtilmiş fakat nasıl yapılacağı belirtilmemiş.. lcd monitör arkasında kilit simgesi var altında da metal bir boşluk var.. kutudan herhangi bir aparat çıkmadı (anahtar gibi).. bu kilit sistemini nasıl aktif edebilirim.. yardımlarınızı bekliyorum..
  • yaws beyler bu panel olayı nedir yani getirisi götürüsü nedir
    bnm imzamdaki monitörün paneli nedir
    avantajı dezavantajı nedir

ben bunları bilmiyorum ama monitörümden çok memnunum
  • arkadaslar forumda philips 190x6 alan arkadas baya coogalmis monitor ile ilgili fikirlerini bizlerle objectif bir sekilde paylanizi istiyorum cunku benim gibi cogu insan gercekten cok merak ediyor yardimci olursaniz cok seviniriz!!!
  • arkadaşlar öncelikle selamlar, en sonunda bende LCD monitör olayına girmeye karar verdim yaptığım incelemeler sonucunda aşağıdaki modellerden biri için tercih yapmakta zorlanıyorum açıkçası. sizlerin görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

1- Philips 170X6FB/FW - 17" - 8ms - 600:1 - 250cd - (565 YTL civarı)
    2- Hyundai L73D veya L72D - 17" - 8ms - 700:1 - 300cd - (500 YTL civarı)
    3- Philips 190X6FB - 19" - 8ms - 700:1 - 300cd (660 YTL civarı)
    4- Sony HS95D - 19" - 8ms - 700:1 - 250cd ( fiyat bilgisi bulamadım)

son bir soru olarakda bu philips marka monitor lerdeki "Video Sync Giriş Sinyali : Kompozit Sync, Ayrı Sync, Sync Yeşil " ve Sony deki "Video Input : HD15 Connector" diye belirtilen şeylerin anlamı yanlış anlamadıysam dışarıdan herhangibir digital receiver, camera vs. baglanabilicek bir giriş yuvasımıdır eger böyle bir durum söz konusu ise hem monitör hemde digital receiver bağlıyarak tv olarak kullanmak için bu modellerden birini almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 14 Mart 2006; 21:21:16 >

• Arkadaşlar Selamlar
    Lcd monitör alıcam karar veremedim.Hangisi daha iyi Sony HS95D mi Philips 190X6FB mi bu iki model arasında kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo_ka

Arkadaşlar Selamlar
    Lcd monitör alıcam karar veremedim.Hangisi daha iyi Sony HS95D mi Philips 190X6FB mi bu iki model arasında kaldım.

sony alcaksan gıt p serısı al digerlerinden uzak dur,samsung a da bakabılırsın cok ıyı modeller var,lg de iyi marka zaten philps le aynı paneli kullanıyo bunlara da bi bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.