Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
351.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

eet beyler philips 190G6FB su an ıcın hepsıburada gelmıs.benımde uzun zamandan berı bekledıgım lcd ıdı.simdi yaza kadar dusmesını beklemekten baska caresı yok.cunku fiyatı:971,77 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1355&productid=bd46661

190X6FB'den üstün yönleri neler bu monitörün ?

HDTV desteği sanırım onun dışında göremedim.DAha bilgili olan varsa bilgilendirsin.

HDTV ile ilgili bir bilgi bulamadım kendi sitesinde ?

• 19" wievsonic 912w kullanan arkadaşlar lütfen masaüstü ve oyun performansı ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyiz. Bu lcd den almayı düşünüyorum acil fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
  • 190x6fb izmire geldi fiyatı kdv dahil 585 ytl.
    az sayıda gelmiş gene arkadaşlar
    kaçırmayın
  • 190x6fb yi biraz önce kurdum fazla inceleme fırsatım olmadı ama fena olmadığını söyleyebilirim. Sıfır ölü piksel bu arada. Program yardımıyla test ettim. Nerden aldığımı sorarsanız reklam olucak ama Kadıköy Gold'dan aldım. Şans,ellerinde sadece bi tane kalmıştı.... Oda bana kısmetmiş demekki...

Bu arada şunuda eklemek isterim monitörü almadan önce viewsonic modellerini sormak için y.oğlu hızlı sisteme girdim ama ilgilenen bile olmadı suratıma bile bakmadılar desem yerinde olur. Bana mı denk geldi bilmiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K A Y A -- 7 Mart 2006; 21:15:17 >
  • 4-5 güne kadar ankara'ya gelecek dediler. Bekliyoruz 190x6fb yi Bir alayım incelemenin alasını yapıcam bu gazla yeter yau 2 ay oldu

Bu arada bi bakımdan benim için iyi fiyatı düşüyor her geçen gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: poibra

4-5 güne kadar ankara'ya gelecek dediler. Bekliyoruz 190x6fb yi Bir alayım incelemenin alasını yapıcam bu gazla yeter yau 2 ay oldu

Bu arada bi bakımdan benim için iyi fiyatı düşüyor her geçen gün

Bu ithalatçı firmaların, distribütörlerin bu kadar ilgisiz, bilgisiz ve umursamaz olmaları kadar sinirlendiğim bir şey yok. Her şey tekel zihniyetiyle işliyor. Markanın distribütörlüğünü al sonra müşterilere bugün git yarın gel muamelesi yap. Geçenlerde dizüstü bilgisayar alıcam stokta yok gözüküyor, firma merkezini arıyorum ne zaman gelecek bilmiyoruz diyolar. 2 - 3 kez daha aradım böyle aralıklarla en sonunda adam sinirli bir şekilde yok kardeşim gelmicek dedi ben de vazgeçtim başka model aldım. Ve laptop bundan sonra geldi :)

Bu tecrübeden yola çıkarak 4-5 gün işallah gerçekçi bir değerdir diyorum!

• 190x6 tavsiye ederim,2aydir kullaniyorum
    sony hs95prb pahali, 190x6 fiyat/perf iyi.
  • 190x6 tavsiye ederim,2aydir kullaniyorum
    sony hs95prb pahali, 190x6 fiyat/perf iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: arwen

arkadaslar bugun gecen gun siparisini vermis oldugum sony HS95PRB modelinin siparisini iptal ettim gercekten sonradan cok kararsizliga dustum burdada siparis verdikten sonra nasildir dedim sizlerdende pek ses cikmadi bende iptal ettim benim gibi kararsiz su an cok fazla kisinin oldgunu biliyorum gelin sunun adini koyalim:
    sony HS95prb mi philips 190x6 herkesten objectif cevap vermenizi istiyorum
    cunku 600 700 milyon para vericez kimse aldiktan sonra pisman olmak istemiyor hangisi daha kaliteli monitor????
    inanin cok kisinin cok fazla isine yarayacak!!! ben kendim ozellikle 190x6 modelini kullanan arkadaslardan istiyrum
    benim teknosa da gordugum kadariyla sony ye gore biraz mat donuk cansiz renk goruntusune sahipti cidden olemi yoksa magazalarin problemimi? sirf bu yuzden iptal ettim siprarisimi
    gonlum philips ten yana fakat goruntu donuk ve cansiz ise verdigim paraya gercekten cok acicam herkesin yardimlarini bekliyorum!!!!

• evet arkadaşlar aslında benimde philips hakkında kafamdaki tek soru işareti görüntülerinin cansız ve mat olması.özellikle kullanıcı arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim.bu sorun magazada vga dan bağladıkları veya çoklayıcı ile bağladıkları için mi kaynaklanıyor yoksa gerçektende alan kişiler evdede aynı görüntü kalitesiylemi iyi diyorlar bu 190x6fb ye.yoksa evlerinde çok daha iyi bir görüntü kalitesi alıyorlar mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Deccal The Great

LCD alacakların dikkatine:

Hyundai Q90U modeli de güzeldir.

3ms,700:1,dvi...

150 DERECE( YATAY) ; 135 DERECE( DİKEY ) GÖRÜLEBİLİR AÇI

Görüş acıları berbat

Tn panellerin genel zaafı
  • quote:

quote:

quote:

LCD alacakların dikkatine:

Hyundai Q90U modeli de güzeldir.

3ms,700:1,dvi...

150 DERECE( YATAY) ; 135 DERECE( DİKEY ) GÖRÜLEBİLİR AÇI

Görüş acıları berbat

Tn panellerin genel zaafı

O zaman o lcd'nin hiç bir anlamı yok

• quote:

Orjinalden alıntı: menes

evet arkadaşlar aslında benimde philips hakkında kafamdaki tek soru işareti görüntülerinin cansız ve mat olması.özellikle kullanıcı arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim.bu sorun magazada vga dan bağladıkları veya çoklayıcı ile bağladıkları için mi kaynaklanıyor yoksa gerçektende alan kişiler evdede aynı görüntü kalitesiylemi iyi diyorlar bu 190x6fb ye.yoksa evlerinde çok daha iyi bir görüntü kalitesi alıyorlar mı?

ben 3-4 yerde 170x6fb gördüm görüntüler diğer monitörlerden çok daha parlak ve canlıydı.190x6fb gelirse ona göre bakıcam bakalım.

• arkadaşlar hepinize selamlar daha bir hafta eveline kadar lcd düşmanı olan ben yorumlarınız sayesinde şimdi bu satırları 190X6 mın ekranından yazıyorum. bende herkese tavsiye ederim herütrlü testi yaptım oyun,film, tv kartından görünrü hepsi mükemmel (belkide tek eksik light frame ayarlarının acayip olması) ama isteyen onuda kapatır.
    LÜTFEN YARDIM
    vga kablosunda hiçbir sorun yok ama dvi kabloyu taktığımda "no signal" yazıp ekran kapanıyor. windowsu format çekip yeniden yükledim dvida görüntü var ekran kartımın sürücüsünü (6600gt) forceware 81.98) yüklediğim zaman yine görüntü gitti.
    ekran kartının sürücüsü olmadan oyun oynanmaz daha doğrusu hiç bir şey yapılmaz e onu yükleyice dvidan görüntü alamıyorum.
    yabancı forumlara baktım benim durumumda pek çok insan var ama çözümleri göremedim.
    şimdi size soruyorum DVİ İLE BEN BU LCD DEN NASIL GÖRÜNTÜ ALIRIM

• eet benımde en merak ettıgım bu eger zaten olu pıxel garantısı olmassa almaya degmez.585-630 YTL 190x6fb varken yaza kadarda 550 olur zaten
    quote:

190G6FB Güzele benziyor bu ürünü alabilirim

190X6FB

Parlaklık (nit) :300 nit
    Kontrast oranı (tipik) :700:1

190G6FB

Parlaklık (nit) :420 nit
    Kontrast oranı (tipik) :700:1

Acaba 190X6FB'de olduu gibiölü piksek garantisi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkersoylu79@hotmail

arkadaşlar hepinize selamlar daha bir hafta eveline kadar lcd düşmanı olan ben yorumlarınız sayesinde şimdi bu satırları 190X6 mın ekranından yazıyorum. bende herkese tavsiye ederim herütrlü testi yaptım oyun,film, tv kartından görünrü hepsi mükemmel (belkide tek eksik light frame ayarlarının acayip olması) ama isteyen onuda kapatır.
    LÜTFEN YARDIM
    vga kablosunda hiçbir sorun yok ama dvi kabloyu taktığımda "no signal" yazıp ekran kapanıyor. windowsu format çekip yeniden yükledim dvida görüntü var ekran kartımın sürücüsünü (6600gt) forceware 81.98) yüklediğim zaman yine görüntü gitti.
    ekran kartının sürücüsü olmadan oyun oynanmaz daha doğrusu hiç bir şey yapılmaz e onu yükleyice dvidan görüntü alamıyorum.
    yabancı forumlara baktım benim durumumda pek çok insan var ama çözümleri göremedim.
    şimdi size soruyorum DVİ İLE BEN BU LCD DEN NASIL GÖRÜNTÜ ALIRIM

arkadaşım göründüğü üzere sorun ekran kartının sürücüsünden kaynaklanıyor.benzer sürücü sorunlarını bende yaşadım biara.kartımın en son sürücüsünü yükledim oyunlarda daha iyi performans varsin diye ama oyun içinde resetlemelerinden dolayı oyunları sadece 15 dk oynayabiliyordum.daha sonra sürücüyü kaldırdım ve eski bir sürücüyü yükledim şuan gayet güzel ve sorunsuz bir performans alıyorum.
    benim sana tavsiyem, ekran kartının en son sürümünü yükleyeyim daha iyi performans versin diye düşünme.bence daha alt ama sorunsuz bir sürücüyü dene.yani her yeni sürücüyü yükleyecen diye bir kaide yoktur.

• quote:

Orjinalden alıntı: poibra

quote:

Orjinalden alıntı: menes

evet arkadaşlar aslında benimde philips hakkında kafamdaki tek soru işareti görüntülerinin cansız ve mat olması.özellikle kullanıcı arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim.bu sorun magazada vga dan bağladıkları veya çoklayıcı ile bağladıkları için mi kaynaklanıyor yoksa gerçektende alan kişiler evdede aynı görüntü kalitesiylemi iyi diyorlar bu 190x6fb ye.yoksa evlerinde çok daha iyi bir görüntü kalitesi alıyorlar mı?

ben 3-4 yerde 170x6fb gördüm görüntüler diğer monitörlerden çok daha parlak ve canlıydı.190x6fb gelirse ona göre bakıcam bakalım.

haklısın, mesela philipsin 190x6 ya göre daha eski bir modeli başka bir mağazada 190x6 dan çok daha iyi bir görüntü verebiliyor.bi kere şuna eminim ki evde çok daha iyi bir görüntü kalitesi alacağız ama insan yinede görerek almak istiyor.

inşallah senin 190x6 gelince gayet objektif, geniş ve ince bir detayla görüşlerini açıklarsında bizede ışık tutmuş olursun.ben çoğu zaman satıcılara güvenmem çünkü satıcı philipsi satmassa samsungu satar onu satmassa sonyi satar.sonuçta parayı kazanır.benim için önemli olan son kullanıcın (objektif) görüşleridir.

• tşkler menes dediğini deniycem. arkadaşlar bende almadan önce teknosada bütün ekranlar açıkken baktığımda 170x6 bana hiçde iç açıcı görünmemişti. fakat şu an 190x6yı kullanıyorum. bu ekran çok parlak ve net. yani bilmiyorum benimde içimde hep bir samsung almak yatıyordu ama samsungun istediğim modeli trde yok. ya bide düşünsenize philips aldığınız zaman kafanızda ölü piksel diye bir şey kalmıyor. 19" kristal gibi parlak bir ekran. yani neden korkuyorsunuz bahsettiğimiz firma philips adamlar kendi panellerini üreten birkaç firmadan biri. sizce sony panel üretiyor mu yada hyundai hayır!
    üstelik benzerlerinden ucuz bir ekran ben herkese tavsiye ediyorum.
  • arkadaşlar eski sürücüleride yükledim olmuyor. lcd monitörünü dvi aracılığıyla kullanan hiç kimse yokmu arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştınız mı karşılaştınızsa ne yaptınız beni sinir etti bu durum
  • arkdaslar 23" bi monitor lazım bunda da televizyon izliyim aynı zaman da bilgisayara takıp ordan da film izleyebileyim ayrıca hd destegide olsun var mı bole bi monitor
  • ViewSonic va1912w aldım
    geniş ekran olması ve uygun fiyatından dolayı aldım, pixel hatası yok, Ghost sorun görmedim, fakat ekran tamamen siyah renkte iken kenarlarda dengesiz ışık gölgeleri oluyor, özellikle köşelerde oluşuyor, biraz kenardan bakınca daha fazla belli oluyor, onun dışında bir sorun görmedim, sorularınız olursa yanıtlarım.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.