Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
351.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu monitör hakkında yorumlarınızı bekliyorum çünkü hiçbiryerde bulamadım.
    Görebildiğim kadarı ile 190X6FB için bu forumda çok olumlu şeyler söyleniyor..Hangisi daha mantıklı?
    P serisi ve hatta B serisi biraz daha pahalı X serisine göre.
  • Ay sonu LCD monitör alıcam,fakat 19" ve 1000:1 oranında olmasını istiyorum tavsiyeleriniz neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 5 Mart 2006; 22:55:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Ay sonu LCD monitör alıcam,fakat 19" ve 1000:1 oranında olmasını istiyorum tavsiyeleriniz neler

senin tam almna gereken alet samsung 193p dir

ben lg kullanıyom sana kullandıgım modelin 19 " ini de onerebilirim L1950SQ bu da iyi monitor.
  • 1000:1 için bence viewsonic alınır zivercim bir araştır istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

1000:1 için bence viewsonic alınır zivercim bir araştır istersen

Abi VP930'a baktık ama çok pahalı {12 ay 1.230ytl} bütceyi aşaıyor

Baska tavsiyesi olan var mı ? marka ve model olarak yazarsanız sevinirim
  • Samsung 970p var ama Türkiye'de var mı bilmiyorum.
    http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp
  • Arkadaşlar neden benle uğraşıyorsunuz yaa Ama ben sizi seviyorummm 1000:1 alsam samsung alırdım ne yalan söyliyim.Emme 1250 nerde 500 ytl nerde hemen hemen benim 19" ten 3 tane alınıyor 2 tane alır birbirine bağlarım fuarlardaki gibi devasa masaüstüm olur O parayı ona vereceğiniz yerde http://www.lcd-al.com DA bir plazma var o 3 milyar filan fiyatı 3000:1 kontrast devasa bişey ondan alın Ben olsam öyle yapardım düşünsene koca plazma önünde oyun oynuyon film seyrediyon offf offf havamdan geçilmezdii hede 3000:1 kontrast + artııııııııııııı 106 cm yani 42" görüntü düşünebiliyormusunuz ahhh ahhhh bırak onun üstüne 800 ytl daha loy 32" lcd tv al 800:1 kontrast ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violaa -- 6 Mart 2006; 12:08:16 >

• Arkadaşım niyetini açıkca belirtiyorsun Spam lık hoşuna mı gidiyor yeter artık dedikçe reklama devam ediyorsun.
  • Ya ufff yaaa Tabi erkeksiniz ya kadın aklını aşşağılıyorsunuz
  • arkadaşlar bugun 190x6fb almaya gıttım hızlı sısteme ama yokmus gelecek dedıler.bende bıraz daha beklemeye aldım satıs temsılcısıyle gorustum ve yenı bır model cıkacagını soledı.daha dorusu cıktıda turkıyeye bıkac ay ıcınde gelecegını soedı.model 190g6.fıyatıda 800-850 ytl arası olacakmıs.sızın bır fıkrınız varmı bu model hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: leopars

Samsung 970p var ama Türkiye'de var mı bilmiyorum.

Zaten tr'de bu monitörü bulsam hemen alıcam yok işte Koyuncu ile görüşmek lazım

• quote:

quote:

Ben bir kaç yere (Kont, Koyuncu) mail attım bakalım cevapları ne olcak. İsteyenler atsın belki yoğun talep olunca getirirler

• Da çok pahalı olursa gereği yokki gelmesinin Viewsonic vp930 var zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: menes

arkadaşlar bugun 190x6fb almaya gıttım hızlı sısteme ama yokmus gelecek dedıler.bende bıraz daha beklemeye aldım satıs temsılcısıyle gorustum ve yenı bır model cıkacagını soledı.daha dorusu cıktıda turkıyeye bıkac ay ıcınde gelecegını soedı.model 190g6.fıyatıda 800-850 ytl arası olacakmıs.sızın bır fıkrınız varmı bu model hakkında

o model zaten tr de 1000 ytl civarında satılıyor diye biliyorum. Çok güzel bir model ama aynı zamanda çok da pahalı.Bu arada forumu takip ettiysen 2 aydır bekliyoruz 190x6fb hala gelecek diyorlar. Bu kadar çok satan bir monitör niye gelmez bir türlü anlamıyorum !!!
  • quote:

quote:

quote:

Ben bir kaç yere (Kont, Koyuncu) mail attım bakalım cevapları ne olcak. İsteyenler atsın belki yoğun talep olunca getirirler

Mail'le olucak iş değil firmayı aramam lazım

• Koyuncu ile görüştüm 970P şimdilik gelmicekmiş Onun yerine 960BF modelini getiriceklermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: violaa

Arkadaşlar neden benle uğraşıyorsunuz yaa Ama ben sizi seviyorummm 1000:1 alsam samsung alırdım ne yalan söyliyim.Emme 1250 nerde 500 ytl nerde hemen hemen benim 19" ten 3 tane alınıyor 2 tane alır birbirine bağlarım fuarlardaki gibi devasa masaüstüm olur O parayı ona vereceğiniz yerde http://www.lcd-al.com DA bir plazma var o 3 milyar filan fiyatı 3000:1 kontrast devasa bişey ondan alın Ben olsam öyle yapardım düşünsene koca plazma önünde oyun oynuyon film seyrediyon offf offf havamdan geçilmezdii hede 3000:1 kontrast + artııııııııııııı 106 cm yani 42" görüntü düşünebiliyormusunuz ahhh ahhhh bırak onun üstüne 800 ytl daha loy 32" lcd tv al 800:1 kontrast ..

hiç zannetmiyorum sakın deneme

• quote:

Koyuncu ile görüştüm 970P şimdilik gelmicekmiş Onun yerine 960BF modelini getiriceklermiş

ben kullanıyorum gayet güzel bir monitördür kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: poibra

quote:

Orjinalden alıntı: menes

arkadaşlar bugun 190x6fb almaya gıttım hızlı sısteme ama yokmus gelecek dedıler.bende bıraz daha beklemeye aldım satıs temsılcısıyle gorustum ve yenı bır model cıkacagını soledı.daha dorusu cıktıda turkıyeye bıkac ay ıcınde gelecegını soedı.model 190g6.fıyatıda 800-850 ytl arası olacakmıs.sızın bır fıkrınız varmı bu model hakkında

o model zaten tr de 1000 ytl civarında satılıyor diye biliyorum. Çok güzel bir model ama aynı zamanda çok da pahalı.Bu arada forumu takip ettiysen 2 aydır bekliyoruz 190x6fb hala gelecek diyorlar. Bu kadar çok satan bir monitör niye gelmez bir türlü anlamıyorum !!!

evet arkadasım bu forumu bastan sona kadar okudum ve gercekten lcdler hakkında baya bır bılgı sahıbı oldum.emegınız ve goruslerınız ıcın saolun.

benım gorustugum satıs temsılcısı 1 gun once phılıpsın semınerınden geldıgını ve 190g6 modelının daha turkıyeye gelmedıgını ama cok kısa bır sure ıcınde gelecegını soledı.ben şahsen bıraz daha beklememın daha mantıklı olabılecegını dusunuorum.en azından bu modelın gelısınden sonra 190x6fbnın fıyatında da bır dusus olabılır.

bırde bulundugu yerde teknosa olan varsa packard bell marka bılgısayarın lcd monıtorune (170W)
    bır baksın.gercekten muthıs goruntu vardı.krıstal kalıtesınde bır goruntu canlılıgı vardı.eger lcdlerde bole bır teknolojı yakalanmıssa phılıps,sony,lg... gercekten cok gerıde kalmıs.goruntuye tam anlamıyla asık oldum.ınsan o monıtor ıcın bılgısayarı almayı bıle dusunmuyor degıl.dedıgım monıtore canlı bakma ımkanı olan arkadaslar kesınlıkle bana hak vereckler dıye dusunuyorum.

• Evet fiyat düşmesi konusunda haklısın 190g6 gelirse baya bir düşebilir fiyatı 190x6fb nin.

Bu arada o packard bell monitör gerçekten dehşet birşey !!! Yanındaki diğer monitörler le çok fark vardı kalite ve parlaklık olarak ama adama sorduğumda ayrı satılmıyor dedi.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.