Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
351.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sezar

arkadaşlar view sonic in 19w modeli var sizce nasıl hs95b ile arasında kararsız kaldım sony de dvı yok acaba çok farkedermi görüntü kalitesinde görüşlerinizi beklitorum 2-3 gün içersinde alıcam

oyun oynucaksan sakın sony hs95b alma sony sıtesıne baktım bu alet 12ms ayrıca forumları okudum bu laet hakkında oyunlarda ıgrencmıs
    düzeltme:pardon 16 ms min tepki suresi
    tekrar düzeltme:12 ms mıs dogru olan ,bılmıyom her yer farklı bı seyler yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo Pacino -- 3 Mart 2006; 22:03:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

19 inç monitörler arasında öp garantisi, 8ms değeri 700:1 kontrast oranı ve servis desteği
    beni bu ürüne ilk yönelten sebepler oldu.

Oyunlarda 1280x1024 75Hz de oynayamadım görüntü de sorun çıktı 60Hz de sorunsuz
    PHILIPS ' in önderdiği de 60Hz kullanılması.

Ürün ile beraber DVI kablo gelmiyor sadece Analog mevcut sırf bu yüzden 20ytl verip
    DVI kablo aldım. Şu an için DVI kablo ile kullanıyorum.

Özellikle 19 inç LCD alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Yaklaşık fiyatı:670 ytl.

Ürünü temin etmemde desteğini hiç bir zaman esirgemeyn Kaan Bey' e Teşekkürler

Ürün Özellikleri
    Resim/Ekran
    LCD panel tipi : 1280 x 1024 piksel, Parlama önleyici polarize yüzey, RGB dikey şerit
    Panel Boyutu : 19 inç / 48 cm
    Efektif izleme alanı : 376,3 x 301,1 mm
    Piksel aralığı : 0,294 x 0,294 mm
    Parlaklık (nit) : 300 nit
    Kontrast oranı (tipik) : 700:1
    Ekran renkleri : 16 M
    Tepki süresi (tipik) : 8 ms
    Yatay Tarama Frekansı : 30 - 83 KHz
    Dikey Tarama Frekansı : 56 - 76 Hz
    Görüntü geliştirme : LightFrame™ Digital Reality
    sRGB : Evet

Bağlanabilirlik
    Sinyal Girişi : Analog (VGA), DVI-D, PC Ses girişi
    Audio çıkışı : Stereo Ses (3,5 mm fiş) 1x
    USB : 1x USB 2.0
    Video Sync Giriş Sinyali : Kompozit Sync, Ayrı Sync, Sync Yeşil

Kolaylıklar
    Dahili Ses : 3 W RMS x 2 Stereo Hoparlör
    Rahatlık Geliştirmeleri : Ekran Üstü Gösterim (On Screen Display), Ayrı audio, SmartControl
    Monitör Kontrolleri : Otomatik, Parlaklık Kontrolü, Sol/Sağ, Menü (OK), Yukarı/Aşağı,
    Ses seviyesi kontrolü, LightFrame, Açık/Kapalı
    OSD Dilleri : İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca
    Diğer kolaylıklar : Kensington kilidi uyumlu
    Tak ve Çalıştır Uyumluluğu : DDC/CI, sRGB, Windows 98/ME/2000/XP
    Kanuni Onaylar : CE İşareti, E2000, EMC, Energy Star, FCC-B, UL, CSA,
    MPR-II, Düşük Emisyon, SEMKO, TÜV-Ergo
    Tilt : -5° - 20°

Aksesuarlar
    Aksesuarlarla Birlikte : AC Güç Kablosu, Ses Kablosu, USB kablosu, VGA kablosu
    Kullanım Kılavuzu : Evet

Yaklaşık 4-5 aydır kullanyorum..aynen dediği gibi mükemmel.. Maşallah diyelim..

• slm LCD monitörlerde yeni sistem çıktı. ASUS Tepki süresi : 3 ms lik monitörü piyasaya sürdü...http://www.hs.com.tr/dosyalar/urunler/ASUS_MON_PM17TU_data.pdf

Marka : ASUS
    Ürün : PM17TU 17' LCD MONİTÖR 3ms
    Ürün Kodu : ASUS.MON.PM17TU
    Ekran Boyutu : 17' (43cm)
    Tepki Süresi : 3ms
    Nokta Aralığı : 0.264
    Çözünürlük : 1280x1024
    Multimedya : 2x2.5Watt hoparlör
    Kontrast Oranı : 600:1
    Parlaklık : ~ 500 cd/m2
    Yan Bakış Açısı : 140
    Düşey Bakış Açısı : 130
    Standartlar : Energy Star
    Bağlantı Tipi : D-Sub 15, DVI-D
    Güç Tüketimi : 48 W (2W Standby)
    Ölçüler (GxYxD) : 390x416x180mm
    Ağırlık : 4.5 kg
    Diğer : SPLENDID Video görüntü iyileştirme
    : 1 yıl Sıfır parlak nokta garantisi
    : Color Shine, Crystl Shine teknolojileri
    : Düşük güç kullanımı

Garanti Süresi (Yıl) : 3

tartışılır.

• Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi lcd'si olanlar veya alacaklar arasına girdim ve philips 190x6fb almaya karar vermiştim. Ancak memlekette bu model monitöre kıran girmiş benim de çok bekleyecek vaktim yoktu ve bir seçim yapmam gerekiyordu. ayrıca geliş tarihinde de çok netlik yoktu. bu nedenle ilk başta hiç aklımda olmayan bir tercihe yöneldim. VIEWSONİC VA1912W.... işin açıkçası da bu monitörü almaktan memnunum Çünkü:
    1-fiyatı gayet makül bir ürün(peşin 550 ytl)
    2-wide screen ekrana sahip(gerçi şimdilik hiç film falan izlemedim ama oyunlarda bir problemle de karşılaşmadım(1440x900 çözünürlükde)
    3-almadan önce ölü piksel kontrolü yapdım ve sonuçta hiç bir problem göremedim.
    4-kutunun içeriği zengin. 5 tane kablo var(dvi, vga 2 tane güç kablosu ve ses kablosu) cd kitapçık falan...

şimdiye kadar bir tane kötü özelliğiyle karşılaştım( o da çok nadir) sanırım widescreen olmasından kaynaklanıyor.(1440x900) ideal çözünürlükte bazı internet sayfalarının ekrandaki görüntüsü ekranın tamamını kaplamıyor ama çözünürlüğü değiştirince sorun ortadan kalkıyor
    Dediğim gibi aldığım üründen memnunum size de tavsiye ederim....

VIEWSONIC , VA1912W 19 LCD 8ms WideScreen 16:10 -Gümüş -TÜRKİYEDE BİR İLK- ( hakikaten öyle mi? tanıtımında böyle diyo)
    Ekran Boyutu 19
    Tepki Süresi 8ms
    Kontrast 500:1
    Parlaklık 300 cd/m2
    Max Çözünürlük 1440x900
    Tüp Teknolojisi TFT LCD
    Nokta Aralığı 0.285mm
    Görme Açısı 160 / 155
    Yatay Frekans (Khz) 30 - 82 kHz
    Dikey Frekans (Hz) 50 - 85 Hz
    Ölçüler (Net) 451x391x197mm
    Ağırlık (Net) 4,5 kg
    DVI DVI-D
    Güç Tüketimi 32 W
    Hoparlör VAR
    Web Web Sitesi
    Garanti 3 YIL
    Diğer

• quote:

Orjinalden alıntı: moment60

Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi lcd'si olanlar veya alacaklar arasına girdim ve philips 190x6fb almaya karar vermiştim. Ancak memlekette bu model monitöre kıran girmiş benim de çok bekleyecek vaktim yoktu ve bir seçim yapmam gerekiyordu. ayrıca geliş tarihinde de çok netlik yoktu. bu nedenle ilk başta hiç aklımda olmayan bir tercihe yöneldim. VIEWSONİC VA1912W.... işin açıkçası da bu monitörü almaktan memnunum Çünkü:
    2-wide screen ekrana sahip(gerçi şimdilik hiç film falan izlemedim ama oyunlarda bir problemle de karşılaşmadım(1440x900 çözünürlükde)
    4-kutunun içeriği zengin. 5 tane kablo var(dvi, vga 2 tane güç kablosu ve ses kablosu) cd kitapçık falan...

şimdiye kadar bir tane kötü özelliğiyle karşılaştım( o da çok nadir) sanırım widescreen olmasından kaynaklanıyor.(1440x900) ideal çözünürlükte bazı internet sayfalarının ekrandaki görüntüsü ekranın tamamını kaplamıyor ama çözünürlüğü değiştirince sorun ortadan kalkıyor

VIEWSONIC , VA1912W 19 LCD 8ms WideScreen 16:10 -Gümüş -TÜRKİYEDE BİR İLK- ( hakikaten öyle mi? tanıtımında böyle diyo)
    Ekran Boyutu 19
    Tepki Süresi 8ms
    Parlaklık 300 cd/m2
    Max Çözünürlük 1440x900
    Tüp Teknolojisi TFT LCD
    Nokta Aralığı 0.285mm
    Görme Açısı 160 / 155
    Ağırlık (Net) 4,5 kg
    DVI DVI-D
    Güç Tüketimi 32 W
    Hoparlör VAR
    Web Web Sitesi
    Garanti 3 YIL
    Diğer

öncelikle hayırlı olsun.
    Bende ilk defa WideScreen 8 ms duyuyorum merak ettim dorusu Birde iki üç tane foto koysan monitöründen.

• quote:

Orjinalden alıntı: moment60

Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi lcd'si olanlar veya alacaklar arasına girdim ve philips 190x6fb almaya karar vermiştim. Ancak memlekette bu model monitöre kıran girmiş benim de çok bekleyecek vaktim yoktu ve bir seçim yapmam gerekiyordu. ayrıca geliş tarihinde de çok netlik yoktu. bu nedenle ilk başta hiç aklımda olmayan bir tercihe yöneldim. VIEWSONİC VA1912W.... işin açıkçası da bu monitörü almaktan memnunum Çünkü:

Ekran Boyutu 19
    Tepki Süresi 8ms
    Parlaklık 300 cd/m2
    Max Çözünürlük 1440x900
    Tüp Teknolojisi TFT LCD
    Nokta Aralığı 0.285mm
    Görme Açısı 160 / 155
    Ağırlık (Net) 4,5 kg
    DVI DVI-D
    Güç Tüketimi 32 W
    Hoparlör VAR
    Web Web Sitesi
    Garanti 3 YIL
    Diğer

ya bu monitör gayet güzelmiş. ben de gittim 620 ytl'ye sony sdm-s95arb aldım. zaten içimde bir pişmanlık vardı şimdi bunu görünce iyi pişman oldum fiyatı da süper. aldığımı sony'de dvi, hoparlör, wide-screen hiçbiri yok

http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=VIEW.MON.VA1912W

• arada kaldımmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: donnıedarco

quote:

Orjinalden alıntı: sezar

arkadaşlar view sonic in 19w modeli var sizce nasıl hs95b ile arasında kararsız kaldım sony de dvı yok acaba çok farkedermi görüntü kalitesinde görüşlerinizi beklitorum 2-3 gün içersinde alıcam

oyun oynucaksan sakın sony hs95b alma sony sıtesıne baktım bu alet 12ms ayrıca forumları okudum bu laet hakkında oyunlarda ıgrencmıs
    düzeltme:pardon 16 ms min tepki suresi
    tekrar duzeltme 12 ms mıs tepkıme heryerde baska bı sey yazıyo

iste bu monitoru aldım bugun kesinlikle oyuncu monitoru degil zaten oyun oynadıgım yok
    filmlerde fotolarda gayet iyi goruntu veriyo ,elimde oyun olmadıgı icin deneme fırsatım da olmadı,memnunum aletten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo Pacino -- 3 Mart 2006; 23:31:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dominion_s

alıntı biraz fazla oldu ama artık kusura bakmayın ,aldığın monitör sanırım SyncMaster 960BF. Millet her ne kadar PCnet deki yorumları pek dikkate almasada mart ayı sayısında en iyi fiyat/performans ödülünü almış. Memnunmusun monitörden oyunlarda felan deneme fırsatın oldumu?
    quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

arkadaşlar dün bende uzun zamandır bekledigim monitörüme kavuştum aldıgım gibi hemen açtım test ettim 0 ölü piksel harika bir monitör hem estetik olarak hemde kullanım olarak özellikleri aşagıda yazıyor.aslında bakarsanız burda yazılanlara bakarak bende philips 190x6bf alacaktım ama uzunzamandır piyasada yok her ay gelişi erteleniyor baktım beklemekle olmuyor hemden ondan daha ii hemde daha hızlı olan samsungda karar kıldım.

Type a-si TFT/TN

Size 19"

Pixel Pitch(mm) 0.294

Brightness (cd/m²) 300
    cd/m2

Contrast Ratio 700:1

Viewing Angle 160°/160°
    (CR>5)

Interface Analog/
    Digital

Response Time (ms) 4

Frequency Horiz. Frequency 30~81

Vertical Frequency 56-75

Bandwidth (MHz) 140 MHz

Maximum Resolution 1280x1024

Colour Maximum 16.2M

Signal Input Input Video Signal Analog RGB,
    DVI Digital link : TMDS

Video Level: Analog Analog : 0.7VP-P,
    DIGITAL : TMDSTM

Sync Type Separate
    H/V,
    Composite H/V,
    SOG

Input Connectors 15pin D-sub,DVI-D

Included Signal Cables VGA cable,
    DVI cable(option)

Plug & Play DDC DDC 2B

Wall Mount -

Emissions Standard TCO' 99 (Silver)

Power On Mode 38 Watts (Max.)

DPMS Mode <1 Watt

EnergyStar / NUTEK O

Multimedia Speakers -

OSD-Digital Display Director™ O

Cabinet Colour High Glossy White / Silver

Available Colours (optional) Glossy White

Other included accessories

Mac Compatibility O

Dimensions Set(W*H*D)mm(with stand) 420.2 x 420.5 x 269

Set(W*H*D) mm(without stand) 420.2 x 348 x 35.8

Packing(W*H*D)mm 492 x 137 x 572

Weight Set (kg) 6

Packing (kg) 8.3

Special Features Magic Rotation
    MagicTune with Asset Management
    Safe Mode(Down Scaling up to UXGA)
    MagicBright2
    MagicColor
    MagicStand (Dual Hinge)

Warranty(P/L/Backlight) 3y/3y/20,000h

Stand Height Adjustable / Pivot / Swivel /Foldable

Alın size Samsung 760 BF nin ingilizce testi.Türkçe bulamadım.

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/response-compensation_16.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 3 Mart 2006; 23:20:09 >

• Nedir bu son günlerdeki inca hayranlığı anlamadım gitti.
  • bir şey danışacağım 190x6 ve 170x6 alanlara...

190x6 aldım ben de yeni. içinden ne dvi kablosu ne de analog bağlantı kablosu çıkmadı. bildiğim kadarıyla dvi kablosu zaten standart olarak çıkan bir şey değil. peki analog bağlantı kablosu da mı çıkmamıştı? ilk kez lcd alıyorum. etrafımda da alan yok o yüzden bir bilgim yok.

salak gibi eve geldim koşa koşa içinden bir şey çıkmadı sinir oldum

yardımcı olursanız sevinirim. ne yapmam gerekir? kabloyu satın mı alayım? philips'e mail mi döşeyeyim? aldığım yere mi başvuruyum??
  • Arkadaşlar ben de lcd almayı düşünüyorum.Okuduğum kadarıyla PHILIPS 19x6fb öneriliyor.Peki iyi bir monitöre iyi bir ekran kartı şart.Bu lcd'ye en uygun ekran kartı ne olabilir??
  • eger agp kart kullanıorsan 6600 veya 6800 serisi alabilirsin. Zaten yeni ekran kartlarında dvi cıkısı oluyor. Tabii 250 ytl civarında para verebilirsen ati x 1600 pro almanı oneririm hele hele oyun oynuyosan
  • Analog kablo çıkmayanı daha önce hiç duymamıştım. Ben bu hafta içi 170x6fb aldım analog kablosu kutunun içerisindeydi.

quote:

Orjinalden alıntı: Galgacio

bir şey danışacağım 190x6 ve 170x6 alanlara...

190x6 aldım ben de yeni. içinden ne dvi kablosu ne de analog bağlantı kablosu çıkmadı. bildiğim kadarıyla dvi kablosu zaten standart olarak çıkan bir şey değil. peki analog bağlantı kablosu da mı çıkmamıştı? ilk kez lcd alıyorum. etrafımda da alan yok o yüzden bir bilgim yok.

yardımcı olursanız sevinirim. ne yapmam gerekir? kabloyu satın mı alayım? philips'e mail mi döşeyeyim? aldığım yere mi başvuruyum??

• quote:

analog kablo,usb kablosu,stereo ses kablosu çıkması gereken kablolar.Bunlar çıkmak zorunda.Ama nereye başvurman gerektiğini bilemiyorum.Aldığın yere bi söylemek mantıklı bence..

• quote:

Ortalıkta herkez bilgisayarcı olursa olca bu aç olmuş satıcılar Aldığın yere git hakkını ara ve o bayi de Philips genel müdürlüğüne bildir .

• 190x modelini bugun yarin gelicek deiler 15 gunddur bekliyorum artik sabrim kalmadi alternatifleri dusunmeye basladim.bi yerde 190p5 modelini gordum hemen hemen ayni fiyat 190x ile p serisi kullanan veya hakkinda bilgisi olan varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger_xp

Arkadaşlar ben de lcd almayı düşünüyorum.Okuduğum kadarıyla PHILIPS 19x6fb öneriliyor.Peki iyi bir monitöre iyi bir ekran kartı şart.Bu lcd'ye en uygun ekran kartı ne olabilir??

Orta üst Performans olarak ekran kartı gerekir LCD uygulamalarına, yani sana en az>> 6600 GT , x1600 ve üstü Ekran kartı işini rahat rahat görür şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Mart 2006; 17:35:43 >
  • Arkadaşlar Hepsiburadadan aldığım DVI kablo 170x6fb ye uymadı aldığım kablonun sonundaki 4 pin monitörde yok. Bana bu monitöre uyacak kabloyu temin edebilecek bir yer söyler misiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Merhaba Philips 170x6fb için dvi kablosu alacağım. İnternette bir tane buldum. Acaba bu ürün doğru ürünmüdür bu monitöre göre.

Birde daha uygun fiyatlı alternatif bulunur mu?

DVI KABLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkabaoglu -- 4 Mart 2006; 20:03:00 >

• Slm arkadaşlar. Ben bi kaç ay önce LCD ekran almayı kafama koydum. Buradaki topic i baştan sona okudum. Paylaştıklarınız ile çok şeyler öğrendim. Bunun için teşekkür ederim.
    Yalnız gördüğüm kadarıyla LCD ekranlarda hangisi daha iyi sorusu netlik kazanmamış. Çünkü herkes kendi satın aldığı LCD ekranı övüyor. Bende araştırmalar yapıp sonunda Sony de karar kıldım. Nedeni ise bence ve dünyadaki büyük bir kesim benim gibi bende onlar gibi düşünüyorum.
    SONY görüntü teknolojilerinde bence en iyisi. Philips de çok iyi ama benim için 2. sırada gelir.
    Hazır yazıyorken aldığım modelin özelliklerini söyleyeyim. Belki satın almayı düşünenler olabilir.
    Sony S95DR
    19" 8ms tepki süresi , 700:1 kontrast , DVI mevcut 170:170 bakış açısı.
    detaylı özellikler Sony sitesinde var.

Monitörden gayet memnunum. Türkiye de zor bulunuyor ama getiren disbritörler var. Yazacam ama reklam olur mu acaba. baş harfi A:(Quake 3 Arena)

Benim bir de sorum olacak. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Ekran üzerinde ECO tuşu var. parlaklığı LOW MEDIUM HIGH ve % 100 olarak değiştiriyor. %100 parlak olmasının bir sakıncası varmıdır. Şimdiden teşşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.