Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
351.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony hs95b aldım alet igrenc ya oyunlarda ve filmlerde karanlık ,los ortamları ıgrenc gosterıyo sıyah ı ıgrenc gosterıyo sony e
    sony alcak sanız p serınden sasmayın onlar guzel dıgerlerı yaramaz

bugun iade ettim monitoru gittim onun yerine lg L1750SQ aldım 17" ama canavar bi monitor memnunum aletten
  • philips x serisinden anolog kablo çıkar , dvi çıkmaz
  • arkadaşlar ag neova419 aldım şimdi eve geldim taktım gayet güzel bu monitör 60 nı yoksa 70 mhz de mi çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezar

arkadaşlar ag neova419 aldım şimdi eve geldim taktım gayet güzel bu monitör 60 nı yoksa 70 mhz de mi çalışıyor

En iyisi kullanım kitapçığına bakman.
  • arkadaşlar bilmedigimden soruyorum dvı taktıgımda otomatik olarak açmıyor d sub da bir sorun yok ama dvı da açmıyor acaba bir yerden ayarlamakmı gerekiyor
  • teşekkür ederim çok faydalı oldu selamlar.
  • Philips 190X6FB yaklaşık 2 aydır gelmedi gelemedi

Ne zaman Tr ye geleceğini bilen varmı?

Birde şu monitör nasıl sizce?

AOC LM928 19 Inch LCD DVI 8MS Monitör

•Ekran Boyutu (Inch) 19
    •Nokta Aralığı (mm) 0,294
    •Düz Kare EVET
    •Tüp LCD
    •Emisyon Standartı TCO 99
    •Maximum Çözünürlük 1280X1024/85
    •Yatay Tarama 30-80
    •Dikey Tarama 55-76
    •Teknoloji LCD
    •Titreşimsiz EVET
    •Renk GRI-SIYAH
    •Bağlantı Şekli DSUB 15 / DV-I CONNECTRS
    •Garanti (Ay) 36
    •Tepki Süresi (ms) 8
    •Kontrast Oranı (maks) 550:1
    •Parlaklık Oranı (cd/m2) 270
    •İzleme Açısı V:H (derece) 140-130
    •Yükseklik Ayarı Evet
    •Dönebilme Özelliği Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 5 Mart 2006; 2:44:52 >

• 1-2hafta ıcerısınde tum magazalarda stokta olcakmıs dıye duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Arkadaşlar Hepsiburadadan aldığım DVI kablo 170x6fb ye uymadı aldığım kablonun sonundaki 4 pin monitörde yok. Bana bu monitöre uyacak kabloyu temin edebilecek bir yer söyler misiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Merhaba Philips 170x6fb için dvi kablosu alacağım. İnternette bir tane buldum. Acaba bu ürün doğru ürünmüdür bu monitöre göre.

Birde daha uygun fiyatlı alternatif bulunur mu?

DVI KABLO

DVİ-D kablosu olarak istemelisiniz.

• 23' lcd almak istiyorum onerilerinizi bekliyorum. benim aklımdan philips geçiyor fiyatı en uygun olan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukbay25 -- 5 Mart 2006; 10:48:56 >
  • Bu inca monitörün official sayfasını verin de kime güvendiğimizi bilelim.
  • Hyundai Q90U kullanıyorum

ekranın en üst kısmından , siyah ekranda iken arka florasanın çok az beyazlığı geliyor. Ekranda bir sorun mu var ? yoksa bu olağanmıdır ? monitorden monitore değişirmi ?

Birde beyaz arka plan üzerinde yazılar biraz kargacık burgacık ve donanimhaber forumu gibi forumlarda açık gri üzerinde yazılar biraz kargacık burgacık görünüyor ? bu pixellerin oturmamasından mı kaynaklanıyor ? (Başlat menüsü programlar menüsü veya oyunlarda herhangi bir sorun yok gibi )
  • Bende hiç öyle bişey olmuyor demekki o monitörde bir sorun var..Beyaz üzerine siyahta hiçbir problem yok..Gayet keskin zaten beni ilk etkiliyen yazılartın keskinliği oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violaa -- 5 Mart 2006; 14:44:52 >
  • sanırım benim gözlerim yanılıyor, yakına gelince hiçbir hata göremiyorum , uzaklaşınca gözüm yanılıyor herhalde.

Hyundai de veya herhangi bir monitorde ekranın üst kısmından çok az beyazlık görünmesi normalmidir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: violaa

Her ilginçlikte senin monitörde var Burda durmadan hundai yi övenler tabi şimdi piyasada yoklar. Hadi cevap verin :) Benim inca da hiçbiri yok arkadiş Allah kolaylık versin

Allah da seni güldürsün ya :)
  • bi markanın reklanı anca bu kadar yapılır yaaa ..... neyse yaa şu viewsonicler güzelmiş benim philipsi satıp yerine viwsonic wide mi alsam acaba??? değermi?
  • ARkadaşım durmadan inca inca deyip durma belkide iyi bir markayı böyle deyip durursan reklam yerine kirleteceksin.

Lütfen reklam yapmaya çalışmayın şurda.
  • Hyundai 'ında bazı modelleri kötü bazıları çok sağlam philips de de diğer markalarda bu tip daha düşük performanslı modeller olabilir bu normal ama sen sanki devamlı bi reklam amacı güdüyorsun gibi yazıyorsunda yok x marka için demiyorum başka x marka yazsaydında aynı durumu yazıcaktım.
  • Her iki mesajda bir inca reklamı görmekten , değil monitörü almayı , adını bile duymayı istemiyorum artık.Paramı alıyorsunuz anlamadım ki bir insan reklam için bu kadarmı kendini hırpalar rezil eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

1-2hafta ıcerısınde tum magazalarda stokta olcakmıs dıye duydum

Hocam 2 aydır bekliyorum philips 190x6fb yi , herhafta sorduğumda aynı şeyi söylüyorlar bir türlü gelemedi

Kesin bişey deseler başka birşey alıcam mesela INCA gibi şöyle isim yapmış çok kaliteli bir monitör.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.