Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
351.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cml

ölü pikseli nasıl anlarız. monitöre bakarak anlaşılırmı bu konu hakkında bilğisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurun teşekkürler

Ölü pixel LCD teknolojisinin zaaflarından birisi.Biraz dikkat ile aşılabilir bi sorun. Marka model* seçiminde titiz olursanız sorun yaşamazsınız...

Aşağıda ki linkler ölü pixeli tespit etmenizi, ölü pixelin uluslararası standart olan ISO ile bilgileri (türkçe) ve ölü pixel ile yaşanmış bi olayın linkleri bulunmakta.

Ölü pixel Garanti koşulları ile ilgili ISO standartları ile ilgili link <<<tıkla (Türkçe)

ölü Pixel test programı <<<yazının ÜStüne tıkla.

link <<< tıkla. Bu sitede güzel bi şekilde test yapabiliyorsunuz.Program indirmenize gerek yok.

link <<< Tıkla Burada da yaşanmış ölü pixel sorunu.dikkat

Ölü pixel konusunda en iyi gördüğüm firma PHILIPS dir.Bazı modelleri* sıfır ölü pixel garantisi vermektedir bu şu demek 1 tane bile ölü pixel olursa değiştirim diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Mart 2006; 13:45:49 >

• Merhaba Philips 170x6fb için dvi kablosu alacağım. İnternette bir tane buldum. Acaba bu ürün doğru ürünmüdür bu monitöre göre.

Birde daha uygun fiyatlı alternatif bulunur mu?

DVI KABLO
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Merhaba Philips 170x6fb için dvi kablosu alacağım. İnternette bir tane buldum. Acaba bu ürün doğru ürünmüdür bu monitöre göre.

DVI KABLO

Niye DVI kablosunu alıyorsunki ; Kutu içinden çıkmadımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Mart 2006; 13:54:32 >
  • Hayır Bu modellerde çıkmıyor

o yüzden araştırıp şipariş vereceğim

• Tuturmuşsunuz bir dvi abi bir delikanlı çıkıp desin ben dvi ıda kulandım vga yıda arada fark var desin yaaa
  • arkadaşlar dün bende uzun zamandır bekledigim monitörüme kavuştum aldıgım gibi hemen açtım test ettim 0 ölü piksel harika bir monitör hem estetik olarak hemde kullanım olarak özellikleri aşagıda yazıyor.aslında bakarsanız burda yazılanlara bakarak bende philips 190x6bf alacaktım ama uzunzamandır piyasada yok her ay gelişi erteleniyor baktım beklemekle olmuyor hemden ondan daha ii hemde daha hızlı olan samsungda karar kıldım.

Type a-si TFT/TN

Size 19"

Pixel Pitch(mm) 0.294

Brightness (cd/m²) 300
    cd/m2

Contrast Ratio 700:1

Viewing Angle 160°/160°
    (CR>5)

Interface Analog/
    Digital

Response Time (ms) 4

Frequency Horiz. Frequency 30~81

Vertical Frequency 56-75

Bandwidth (MHz) 140 MHz

Maximum Resolution 1280x1024

Colour Maximum 16.2M

Signal Input Input Video Signal Analog RGB,
    DVI Digital link : TMDS

Video Level: Analog Analog : 0.7VP-P,
    DIGITAL : TMDSTM

Sync Type Separate
    H/V,
    Composite H/V,
    SOG

Input Connectors 15pin D-sub,DVI-D

Included Signal Cables VGA cable,
    DVI cable(option)

Plug & Play DDC DDC 2B

Wall Mount -

Emissions Standard TCO' 99 (Silver)

Power On Mode 38 Watts (Max.)

DPMS Mode <1 Watt

EnergyStar / NUTEK O

Multimedia Speakers -

OSD-Digital Display Director™ O

Cabinet Colour High Glossy White / Silver

Available Colours (optional) Glossy White

Other included accessories

Mac Compatibility O

Dimensions Set(W*H*D)mm(with stand) 420.2 x 420.5 x 269

Set(W*H*D) mm(without stand) 420.2 x 348 x 35.8

Packing(W*H*D)mm 492 x 137 x 572

Weight Set (kg) 6

Packing (kg) 8.3

Special Features Magic Rotation
    MagicTune with Asset Management
    Safe Mode(Down Scaling up to UXGA)
    MagicBright2
    MagicColor
    MagicStand (Dual Hinge)

Warranty(P/L/Backlight) 3y/3y/20,000h

Stand Height Adjustable / Pivot / Swivel /Foldable

• Birde benim şu soruyu cevaplarsanız sipariş etmek için bekliyorum

quote:

Merhaba Philips 170x6fb için dvi kablosu alacağım. İnternette bir tane buldum. Acaba bu ürün doğru ürünmüdür bu monitöre göre.

DVI KABLO
  • quote:

Birde benim şu soruyu cevaplarsanız sipariş etmek için bekliyorum

quote:

DVI KABLO

Ben kutudan çıkıyor diye bildiğim için hiç araştırmadım yardımım dokunumaz sana .

• alıntı biraz fazla oldu ama artık kusura bakmayın ,aldığın monitör sanırım SyncMaster 960BF. Millet her ne kadar PCnet deki yorumları pek dikkate almasada mart ayı sayısında en iyi fiyat/performans ödülünü almış. Memnunmusun monitörden oyunlarda felan deneme fırsatın oldumu?
    quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

arkadaşlar dün bende uzun zamandır bekledigim monitörüme kavuştum aldıgım gibi hemen açtım test ettim 0 ölü piksel harika bir monitör hem estetik olarak hemde kullanım olarak özellikleri aşagıda yazıyor.aslında bakarsanız burda yazılanlara bakarak bende philips 190x6bf alacaktım ama uzunzamandır piyasada yok her ay gelişi erteleniyor baktım beklemekle olmuyor hemden ondan daha ii hemde daha hızlı olan samsungda karar kıldım.

Type a-si TFT/TN

Size 19"

Pixel Pitch(mm) 0.294

Brightness (cd/m²) 300
    cd/m2

Contrast Ratio 700:1

Viewing Angle 160°/160°
    (CR>5)

Interface Analog/
    Digital

Response Time (ms) 4

Frequency Horiz. Frequency 30~81

Vertical Frequency 56-75

Bandwidth (MHz) 140 MHz

Maximum Resolution 1280x1024

Colour Maximum 16.2M

Signal Input Input Video Signal Analog RGB,
    DVI Digital link : TMDS

Video Level: Analog Analog : 0.7VP-P,
    DIGITAL : TMDSTM

Sync Type Separate
    H/V,
    Composite H/V,
    SOG

Input Connectors 15pin D-sub,DVI-D

Included Signal Cables VGA cable,
    DVI cable(option)

Plug & Play DDC DDC 2B

Wall Mount -

Emissions Standard TCO' 99 (Silver)

Power On Mode 38 Watts (Max.)

DPMS Mode <1 Watt

EnergyStar / NUTEK O

Multimedia Speakers -

OSD-Digital Display Director™ O

Cabinet Colour High Glossy White / Silver

Available Colours (optional) Glossy White

Other included accessories

Mac Compatibility O

Dimensions Set(W*H*D)mm(with stand) 420.2 x 420.5 x 269

Set(W*H*D) mm(without stand) 420.2 x 348 x 35.8

Packing(W*H*D)mm 492 x 137 x 572

Weight Set (kg) 6

Packing (kg) 8.3

Special Features Magic Rotation
    MagicTune with Asset Management
    Safe Mode(Down Scaling up to UXGA)
    MagicBright2
    MagicColor
    MagicStand (Dual Hinge)

Warranty(P/L/Backlight) 3y/3y/20,000h

Stand Height Adjustable / Pivot / Swivel /Foldable

• arkadaslar bugun gecen gun siparisini vermis oldugum sony HS95PRB modelinin siparisini iptal ettim gercekten sonradan cok kararsizliga dustum burdada siparis verdikten sonra nasildir dedim sizlerdende pek ses cikmadi bende iptal ettim benim gibi kararsiz su an cok fazla kisinin oldgunu biliyorum gelin sunun adini koyalim:
    sony HS95prb mi philips 190x6 herkesten objectif cevap vermenizi istiyorum
    cunku 600 700 milyon para vericez kimse aldiktan sonra pisman olmak istemiyor hangisi daha kaliteli monitor????
    inanin cok kisinin cok fazla isine yarayacak!!! ben kendim ozellikle 190x6 modelini kullanan arkadaslardan istiyrum
    benim teknosa da gordugum kadariyla sony ye gore biraz mat donuk cansiz renk goruntusune sahipti cidden olemi yoksa magazalarin problemimi? sirf bu yuzden iptal ettim siprarisimi
    gonlum philips ten yana fakat goruntu donuk ve cansiz ise verdigim paraya gercekten cok acicam herkesin yardimlarini bekliyorum!!!!
  • yaw arkadaşlar ben crt bir monitör almak istiyorum lcd ler bana pahalı geliyor bana..
    19inç lik Samsung 997DF war hoşuma gitti gibi aramızda bu monitörü kullanan varmı tavsiye edermisiniz. Bu arada monitörü grafiksel programları öğrenmek ve kullanmak hatta grafik işleri yapmak için alıcam.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum tabi CRT tavsiyeler...
  • arkadaşlar view sonic in 19w modeli var sizce nasıl hs95b ile arasında kararsız kaldım sony de dvı yok acaba çok farkedermi görüntü kalitesinde görüşlerinizi beklitorum 2-3 gün içersinde alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: arwen

arkadaslar bugun gecen gun siparisini vermis oldugum sony HS95PRB modelinin siparisini iptal ettim gercekten sonradan cok kararsizliga dustum burdada siparis verdikten sonra nasildir dedim sizlerdende pek ses cikmadi bende iptal ettim benim gibi kararsiz su an cok fazla kisinin oldgunu biliyorum gelin sunun adini koyalim:
    sony HS95prb mi philips 190x6 herkesten objectif cevap vermenizi istiyorum
    cunku 600 700 milyon para vericez kimse aldiktan sonra pisman olmak istemiyor hangisi daha kaliteli monitor????
    inanin cok kisinin cok fazla isine yarayacak!!! ben kendim ozellikle 190x6 modelini kullanan arkadaslardan istiyrum
    benim teknosa da gordugum kadariyla sony ye gore biraz mat donuk cansiz renk goruntusune sahipti cidden olemi yoksa magazalarin problemimi? sirf bu yuzden iptal ettim siprarisimi
    gonlum philips ten yana fakat goruntu donuk ve cansiz ise verdigim paraya gercekten cok acicam herkesin yardimlarini bekliyorum!!!!

dostum iyi dedim ya sana sony icin ne den iptal ettim bu forumda herkez philips kullanıyo ama sony daha iyi monitor fakat ölü piksel olayından basım agrımasın dersen philips al
    ben SONY SDM-S95DRS siparisi verdim daha gelmedi
    ama internette konustugum biri bu aletin oyunlarda baya iyi oldugunu soyledi bilmiyom artık bakcaz ben film performansı beklıyom aletten

philips oyunlarda iyi diyolar,filmlerde ben begenmıyorum
    sony baktım gordum filmlerde iyi ,oyunları bilmiyom alakam yok
    samsung filmlerde iyi oyunları bilemiyom

secim senın

ölü piksel cok onemlıse git teknosaya test et ole al , orda hs95b modeli var ölü piksel testi yap yoksa al fiyatı 630 ytl
    yine teknosada samsung 193v var ona da bakabilirsin ama oyunlar da bi sey bekleme ondan 12 ms var,bunların ikisinde de dvi yok ama super goruntu veriyolardı secim senın

tabi en iyisi senin siparisini iptal ettigin sony p serisi diyolar(profesional oldugu icin p deniyo ) ama acıkcası ben 700 milyondan fazla para vermeye degmez diye dusunuyom bi lcd icin secim senın

• arkdaslar yakın zamanda gelecek (onumuzdekı 2-3 ay) ıcerısnde uygun fıyatlı yenı lcd teknolojısı varmı.yanı sımdıkınden daha ıı .
    ozelıkle philips veya sony yenı urunlerı ne zaman gelecek ??
    bılen varsa sevınırım
  • Özür dilerim arkadaşlar bu ürüne sanırım burda sansür uygulanıyor o yüzden birdaha fikrimi yazmayacam herkezden özür diliyorum..
  • Önemli olan ürünü övmeniz veya burada tavsiye etmeniz değil. Ürünü beğenmişsinizdir, ihtiyaçlarınızı karşılıyordur vb. sebeplerle tavsiye edersiniz. Ama reklam yapar gibi sürekli aynı kalıpla; "lcd-al.com", "a+ panel", "0 ölü pksel", "500 YTL", "10 ms", "hemide 19" " yazılıyorsa art niyet aranmalıdır.
  • +1 Aynen katılıyorum. Sürekli aynı şeyleri tekrarlaması ürüne objektif bakmamıza engel oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: leopars

Önemli olan ürünü övmeniz veya burada tavsiye etmeniz değil. Ürünü beğenmişsinizdir, ihtiyaçlarınızı karşılıyordur vb. sebeplerle tavsiye edersiniz. Ama reklam yapar gibi sürekli aynı kalıpla; "lcd-al.com", "a+ panel", "0 ölü pksel", "500 YTL", "10 ms", "hemide 19" " yazılıyorsa art niyet aranmalıdır.
  • Yaklaşık 3 hafta önce bozulan crt 17" monitörümden sonra 3 haftadır piyasa araştırması yapıyorum, incelemeleri okuyorum. Görüyorumki 19" Lcd lerde favori ve tavsiye 190X6FB. Ancak fiyatının bütçemi aşması nedeniyle Daha uygun fiyatlı alternatiflere yöneldim. Masaüstü uygulamaları daha fazla kullanmam ve çoğu zaman karanlıkta pc başında sabahlamam nedeniyle Lcd nin benim için doğru seçim olduğunu anladım. Şimdi gelelim asıl meseleye,
    AG NEOVO F419 un fiyatı şuanda 460 ytl: Bu fiyata araştırdığım kadarı ile 17" bile zar zor alınabiliyor(orta kalite bir 17) Fiyatı bu yüzden al beni diyor. En yakın rakibinden bile neredeyse 90 ytl daha ucuz. Peki aranızda, f419 u alıp ömürlük kullanabilirsin diyen varmı acaba? Kesin tavsiye ve fikir yürütebilecek arkadaşımız varmı? Görüş açısının biraz dar olması dışında tüm özellikleri yeterli bence... Kesin cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.