Şimdi Ara

TFF: 4 - Türk futbolu: 0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakem hatalı karar verdi Semih'in pozisyonunda bunda haklılarda 4-0lık mağlubiyeti buna bağlamak komik.
    Biz de 10 kişi oynadık 45 dakika Kasımpaşa'ya pozisyon vermeden 3-0 kazandık.Yani oynanan kötü oyunun hakemle alakası yok
  • İyi bari GS'ın FB yi artık geçemiyeceği düşünülen bir puan farkı varken oldu bu hatalar.

    Yoksa FB 'yi şampiyon yapmak için vıttrısı dinlerdik bir hafta.

    BJK' ı ikinci yapmak için yaptılar hiç diyemezler.

    Çünkü benim gördüğüm son 6 7 haftadaki hakem hataları olmasa,
    BJK bırakın ikinciliği, bu akşam şampiyonluk maçı oynuyordu FB ile.
  • Iyice dustuk. Yakismadi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar da olmaz. Kardeşim hadi yenilirsin 1-0, 2-0, 2-1 çıkar dersin ki bu hakemlerle olmaz. Bu açıklama nedir yahu? Koskoca kulüp böyle şeylerin arkasına mı saklanıyor yani. Sen çık o kadar pozisyon ver, 4 gol ye ondan sonra TFF 4-0 Türk Futbolu de.. Gerçekten yazık. Galatasaray'ın bu sezon yaptığı açıklamalar neyse de bu en mantıksızı, en saçması.
  • Kaç yıl bu hakem katletti bizi, hakkımızı gasp etti. Yeni mi geldi akıllarına duyuru yayınlamak, istemiyoruz demek. Ayrıca adam gibi yönetim olsa bu açıklamayı web sitesinden değil, açık basın toplantısı ile masaya yumruğunu vurup göz dağı vererek yapar. Sonra ne oluyor, kimse ciddiye almıyor, yok facebooktan twitterdan bildiri yayınla, biri de gelsin altına yaw he he desin.
  • Ya bu kural değişecek, ya da değiştirmeyenler değişecek dediğin federasyonu eleştirmeye devam et Aysal. Bir de başarı başarı başarı diyordu değil mi, Terim olmayınca gördük başarıyı. Ben federasyonun yerinde olsam yav he he şeklinde tek cümlelik bir açıklama yaparım.


  • Dün akşamki kadroyu çıkaran yavuz hırsız Mancini'nin hiç kabahati yok he mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    Aaa neden oyle diyosunuz ya hakem bu hata yapar onlar da insan!

    Bugün yine bir hakkınız yensin ilk maçtaki gibi o zaman görürüm seni.Hoş Fener maçı, hiçbirinizin gıkı çıkmaz yine.
  • dalga mı geçiyon yönetim
  • ne olursa olsun galatasaray gibi bir kulüp 10 kişi fe kalsa 4-0 gibi bir farklı skorla yenilmemeliydi bu bir mazaret değil ilk 10 kişi kalan takım siz değilsiniz
    gs - sivas maçını hatırlayın
    eğer kırmızı kart yada penaltı bahane olsaydı sivasın size 8/10-0 yenilmesi gerekirdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadroyu da tff çıkardı sanki. bende sevmiyorum federasyonu ama her haltıda onlara yüklemek çok saçma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    Bu kadar da olmaz. Kardeşim hadi yenilirsin 1-0, 2-0, 2-1 çıkar dersin ki bu hakemlerle olmaz. Bu açıklama nedir yahu? Koskoca kulüp böyle şeylerin arkasına mı saklanıyor yani. Sen çık o kadar pozisyon ver, 4 gol ye ondan sonra TFF 4-0 Türk Futbolu de.. Gerçekten yazık. Galatasaray'ın bu sezon yaptığı açıklamalar neyse de bu en mantıksızı, en saçması.

    Ben bile bir Galatasaraylı olarak yav he he diyorum bu açıklamaya, siz ne deseniz haklısınız.
  • Çok gereksiz ve saçma bi açıklama :)
  • Yaptıkları yanlışın farkına varıp, hakeme sallayarak mancini'yi korumaya çalışan bir saçma açıklama. Galatasaray takımı büyük bir takım 10 kişi kaldığı bir maçı bile çevirecek güçte mücadele de olmalıdır. Geçen sezon Fatih hocamızla bunları görüyorduk
  • Cuneyt hakkinda soylemlerini begendim. O eyyamciya guzel laf sokmuslar ama yok mac 7. Dakikada bitti sonrasi taktik-teknik konusulmaz demeler ne kadar dustugumuzu gosteriyor. Hadi canim 10 kisisin ama rakibin bi chelsea, juventus falan degil kasimpasa ve arenadasin. Biz bu takimin 10 kisi olup ne mucadeleler verdigini de gorduk cok geri gitmene gerek yok. Milleti salak yerine koymayin arenada 1 isabetli sut atmissin skandal bu be!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu takım adam gibi futbol oynayıp bu skoru alsaydı, bu yapılan açıklama ''anlamlı'' olabilirdi. Ancak ne senin teknik ekibin, ne oyuncun, ne de yöneticin hiçbiri görevlerini yapmıyor. Profesyonelliği bırak, takımın armasına ve rengine saygısı olmadan, kendi kendini sabote ediyor. Bütün bunlar kabak gibi ortada iken, hiç utanmadan, sıkılmadan, yüzü bile kızarmadan çıkıp ''hakem bizim hakkımızı gasp etti,'' diye açıklama yapıyorsun.

    Yazıklar olsun. Asıl sorunun kendimizde, yönetimde ve oyuncularda olduğunu ne zaman görecek Ünal Aysal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    Aaa neden oyle diyosunuz ya hakem bu hata yapar onlar da insan!

    Aynen öyle.Yönetimin başarısızlığı kapatmaya çalıştığı saçma sapan bir açıklama.O penaltı olmasaydı 4 yemezdik de,2-0 3-0 yenilirdik bu seferde.Hiçbir şey yapmadık skoru çevirebilmek için.Daha önce de olmadı mı hakem hataları,çoğunda çevirmiştik ama.
  • Sacma sapan aciklama, Mancini de suc yok futbolcularda yok hakemde var.Sivas macinda da hakem sucluydu Kayseri macinda da hakem sucluydu bilmem kac kusur deplasman puan kayiplarinda da hakem sucluydu YAV HE HE.
  • Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


    Galatasaray Spor Kulübü

    son cümleyi işler hale getirmek boynumuzun borcudur. cüneyt çakır gibi kuklayı hiç birşekilde ttarena'ya sokturmayacağız sıkıyorsa gelsin bakalım..
  • "Galatasaray'ımızın Kasımpaşa'yla oynadığı maç, bizim açımızdan yedinci dakikasında bitmiştir."

    Bunu söyleyecek kadar düştü mü Galatasaray hale bak. Koca takım dün anadolutakımlarından beterdi sebebi şimdi anlaşıldı. Adamlar gerek yok demişler yorulmaya. Bahane hazır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.