Şimdi Ara

TFF: 4 - Türk futbolu: 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • TFF: 4 - Türk futbolu: 0


    Galatasaray'ın Cumartesi akşamı Kasımpaşa'yla oynadığı maç, Cüneyt Çakır'ın, sonucu "doğrudan" belirlediği bir karşılaşma olarak kayıtlara geçmiştir.

    Karşılaşmanın 7. dakikasında yaşanan ve önde gelen hakem yorumcularının tartışmasız faul olarak değerlendirdiği ve milyonlarca futbolseverin de ekranları başında tanık olduğu pozisyonu, Türkiye 'de görmeyen tek kişi Cüneyt Çakır olmuştur.

    Faulu yapan Kasımpaşalı oyuncunun maç sonunda, samimi itirafında sergilediği dürüst tavrı, maçtaki yönetimiyle asıl hakemden beklemek hakkımızdı.

    Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği "talimat"ları, daha önceki örneklerinde olduğu gibi "eksiksiz" yerine getiren "kerameti kendinden menkul" bir hakemden, böyle bir tavrı beklemek zaten düşünülemezdi.

    Galatasaray'ımızın Kasımpaşa'yla oynadığı maç, bizim açımızdan yedinci dakikasında bitmiştir. Bu dakikadan sonra yapılacak her türlü "teknik-taktik" tartışması abesle iştigaldir.

    Çarşamba günü, deplasmanda oynadıkları çok zorlu bir yarı-final maçından, müthiş bir geri dönüşle, 5-2'lik zaferle dönen futbolcularımızı, ne bizim, ne de başkalarının eleştirmeye hakkı yoktur.

    Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur.

    Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir.

    Türk futbolunun ve Türk hakemlerinin onurlu başarı çizgisi, dünkü "hakem"in ve bu "federasyon"un fersah fersah ilerisindedir.

    Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


    Galatasaray Spor Kulübü







  • yav he he

    (rekor eksi istiyorum beyler)
  • Aaa neden oyle diyosunuz ya hakem bu hata yapar onlar da insan!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aböRjin

    yav he he

    (rekor eksi istiyorum beyler)

    Adam haklı beyler,artıları görelim.
  • Jones ile arasındaki 7 farkı bulamayanda siz oldunuz. O gün işinize geldiğiniz için sessiz kaldınız. Tepki göstermiş olsaydınız belki bunlar yaşanmayacaktı.
  • Mancini'nin saçma sapan dizilişleri, futbola ihanet kadroları Türk futbolu mu oluyor? Her duruma kamu oyu duyurusu yapar isen kamu açıklmarının bir değeri kalmaz.. Kendi değerini de küçültürsün..
  • Ali Aydın vol2
  • Bize yapılır son 10 saniye kala faul verilmez elle gol yeriz.Mağdur edebiyatı yapmayın cart curt.
    Alın görün mağdur edebiyatını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net fauldu pozisyon bizi 85 dakika 10 kisi ve yenik baslatti. Ayrica bundan onemlisi Bursa gibi bir deplasman maci oynuyorsun ZTK bundan 3 gun sonraya lig maci veriyorsun. Bu nasil bir adalettir...

    Yonetimi ise kiniuorum simdimi akliniza geldi macin neden bu kadar erken oynatildigi. Daha oncesinden caba sarfedilebilirdi. Gerci tupcunun niyeti belli bisey elde edemezdik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cüneyt çakır artık emir kulu değilse bile bundan sonra her maç bizi katledecektir
  • Ceyhun'u demiroren'mi oynatti kardesim

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem hatası saçma sapan oyunumuzu örtmez.

    AMAAA bu herife bir ders verilmesi şarttı. ARtık bu tetikçiiyi bizim maçlara vermesinler.

    Arenayı görünce adama birşeyler oluyor, kaç tane maçımızı hiç etti Arenada , çok rahat şekilde kırmızı kartları çıkarıyor.Aynı cesareti başka yerde göremiyoruz.
  • Mükemmel bir duyuru
  • Şu bahanelerin arkasına saklanmaktan utanmıyorlar,yazık.Ne hale geldik şu kadar zamanda.Zamanında diğer takımları eleştirdiğimiz hatta dalga geçtiğimiz davranış ve tutumları şimdi biz yapıyoruz.Eğri oturup doğru konuşmak lazım kimse kusura bakmasın.
  • Bu aciklamanin bir diger anlamida bu sene ne olursa olsun Mancini kalacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibi bir duyuru. dün maçı canlı izleyenlerin kaçı sonucu hakeme bağladı?
    rezil futbol, rezil oyuncular, rezil taktik, rezil diziliş, rezil defans anlayışı sonucu rezil bir maç, rüya gibi bir maç
    bu sonucu hiçbir şekilde hakeme yükleyemezsin, geçin bu ayakları.
  • Oha oha Mancini'de suç bulacaklarına hala hakeme suç atıyolar Ceyhun'u Demirören Umut'u da Cüneyt oynattı zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımında Umut oynuyor Sabri oynuyor Hakan Balta oynuyor ki 10 kişi kalmak bi dezavantaj olsa da bu denli madara olmuşsun hala daha yok Türk futbolu kabetti hede hodo. 13 puan fark yemişsin kardeşim ne futbolu?
    Böyle saçma bahanelerle gelmesin kimse bi zahmet. Takim top oynamıyor hala daha oyuncularımıza kizamayiz diyor. Kızmayın zaten işimize gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüneyt Çakır emir kulu daha önce sizin emrinizdeydi bugün başkasının emrine girdi.
    Süper final maçında diaya verdiği faulü ne çabuk unuttunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.