Şimdi Ara

TFF: 4 - Türk futbolu: 0 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • boşverin ya sizin avrupa kupanız var.
  • Maçlarda oyuncularınızın forması bile terlemiyor. Hala ne haksızlığından bahsediyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Galatasaray taraftarı yine sınıfta kaldı.

    Şu durumda Fenerbahçe olsaydı, Fener taraftarı ''cumhuriyet elden gidiyor, bizim önümüzü kesiyorlar, bizim büyüklüğümüz bambaşka'' fln diye ayaklanmıştı, bizim saf arkadaşlar da, neymiş takım kötü top oynuyormuş.

    Takımın kötü futbol oynama sebebi TFF zaten, sezon başına neler yapıldı bunu göremeyecek kadar mı temiz ve saf insanlarsınız?

    Neler yapıldı?
  • Koskoca kulüp yenilgiye bahanet üretiyor bunu da ilk kez görüyorum, ha bir tek sizsiniz hakem hatasıyla maç veya puan kaybeden. Beşiktaş en az 10 kere böyle açıklama yapmalıydı o zaman.

    10 kişi kaldıysan taktiğini dizilişini ona göre yapıp maçı adam gibi oynarsın, herşeyi karta bağlamak tamamen zırlamakdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo karaktersizce faul yapip faul bile vermediklerinden hakemler çok ii
    Cüneyt fakir sadece görmemiştir tipki diğer hakemlerin melo yi görmediği gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum fenere oldu tff yi bastılar.sonraki haftalarda hakemler muma döndü.ünal başgan maalesef türkiyede işlerin nasıl yürüdüğünün farkında değil.

    açıklama yapmakla olmuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aböRjin

    yav he he

    (rekor eksi istiyorum beyler)

    Oo panpa artiya bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray kulübü yöneticileri iyice saçmalamış. Her şeye açıklama yapmak zorundalar sanki, yaptıkları hakemleri etki altına almaya çalışmak. Bu açıklamaları lehinize verilen hatalı kararlardan sonra da görmek isteriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim ki, GS yönetimi bu açıklamasında haklı... Peki mevcut TFF yönetimi yani YD seçilirken GS yöneticileri ne yaptı? Kenara çekilip seyretti! "Biz şampiyon olup, seneye ŞL'ye gidelim, siz ne halt ederseniz edin" dedi. "Bana değmeyen yılan bin yaşasın" mantığı ile hareket etti.

    Yılanın başını küçükken ezmezsen, eninde sonunda sana da değer... Bu yüzden, şimdi bu açklamaları yapmanızın hiç bir kıymeti yok. Kendi düşen ağlamaz.
  • Millet açıklamaya takmış, ne yalan söyliyim koca klüp böyle açıklama mı yaparmış felan beni hiç ilgilendirmiyor. Beni tek ilgilendiren açıklamadaki şu sözler oldu:

    quote:

    Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.


    Bu kısma bayıldım, sessiz kalmaktansa sonuç odaklı açıklama yapılmasını her zaman destekliyorum. Ama GS yönetimi Çakır'la ilgili bu açıklamasının ileride arkasında ne kadar durabilecek beni asıl o ilgilendiriyor. TFF illa ki Çakır'ı bir başka maçımıza verecek, açıklamayı yapan yönetim o zaman ne yapacak çok merak ediyorum. Bişi yapabilirlerse helal olsun yok bu açıklamayı o zaman unuturlarsa ve hiçbişi olmamış gibi davranırlarsa da yazıklar olsun derim.




  • Buna çok güldüm ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tertemiz 4 tane attı, net tertemiz bi 4 tanede kaçırdı. Ağlama lig üçüncüsü.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.