Şimdi Ara

Tezsik Yüksek Lisans Tecil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün (24.07.2025) tarihinde tecilim bitti. Aynı gün tezsiz yüksek lisansa kaydoldum. E devlette yoklama dönemi olarak gözüküyor 31.12.2025 kadar. Tecil olması için benim bir işlem yapmam gerekiyor mu askerliğim sayfasında erteleme başvurusu yapmak istiyorum seçeneğine bastım ancak devam edince eğitim bilgisi olarak hala lisans mezuniyeti gözüküyor yüksek lisans gözükmüyor. Öğrenci belgesi sorguladığımda ders kaydı henüz başlamadığı için pasif olarak gözüküyor bununla alakalı olabilir mi ? Ne yapmam gerekiyor bu durum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukinşallahh -- 25 Temmuz 2025; 10:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayit oldugunda tecil olur,ne zaman ogrenci olarak gozukursen o zaman okul acildimi vs bakarsin ara ara,eylul ekim de kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Temmuz 2025; 10:39:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 N kullanıcısına yanıt

Hocam dün kayıt oldum edevlet öğrenci belgesi sorguladığımda vs gözüküyor. Henüz üniversite tarafından askerlik şubesine bilgi verilmemiş falan olabilir mi birkaç gün sonra mı düşer acaba

• hukukinşallahh H kullanıcısına yanıt
    Olabilir,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkinde bile (2012de) tecil yapılması 1-2 ay sürmüştü, en az 1-2 haftası var. Öyle 1 günde tecil başvurusunu yapmazlar. Muhtemelen kayıt döneminin kapanmasını bekliyorlar. Topluca tecil başvurusu yaparlar. Ya da ders kaydını beklerler. Enstitü öğrenci işlerini arayıp sorabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans Tecil Bitimi 2024
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.