Şimdi Ara

Tezsiz yüksek lisans kayıt yenilemezsek askerlik durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2023 Şubat'ta Lisanstan mezun oldum. 31/12/2026'ya kadar yoklama yapmam gerekiyordu. Eylül 2025'de tezsiz yüksek lisansa kaydoldum. Askerliğim 2027 Mart ayına kadar ertelendi. Bahar dönemi kayıt yenilemezsem yaz aylarında yüksek lisanstan kaydımı sildirip tekrardan başka bir tezsiz yüksek lisansa kaydolursam askerliğim tekrardan tecil ettirilebilir mi? bir yandan kpss çalışıyorum odaklanamıyorum düşünmekten. askerlik şubeside telefonları açmıyor

• Kaydi sildirip yeniden kayit olursaniz evet süreyi uzatirsiniz. Ben daha önce bedelli cikmadan böyle yapmıştım. Hani şu Erdoğan ve Bahçeli nin önce kesinlikle olmayacak diyip sonra 3 ay sonra R ye takıp getirdiği 15 bin lira olan bedelli. Sayelerinde hem kayit yeniledigim için paramdan oldum hem tezini dahi hazırladığım tüm derslerinde geçtiğim yüksek lisanstan. Tam rahip krizi vs zamaniydi iş bulmak dertti mecbur bedelli bekliyordum. Aklima geldikçe sinir oluyorum R ci Erdoğan ve yamaklarina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 9 Şubat 2026; 16:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.