Merhaba arkadaşlar, tezli/tezsiz bir yüksek lisans bakıyorum tüm sınavlar ve dersler uzaktan olacak şekilde bilgisayar ile ilgili bir bölüm olursa daha iyi olur ama çok da fark etmez kolaylıkla alacağım bir yüksek lisans diplomasına ihtiyacım var bu konuda önerisi olanlar varsa duymak isterim şimdiden herkese teşekkür ederim. |
Sınav ve Dersleri Uzaktan Olan tezli/tezsiz yüksek lisans Önerisi ?

-
-
yok mu bilen
-
çok genel bir soru olmuş.
bazı üniversitelerde "software engineering" yl var, paralı oluyorlar ama saatleri genelde çalışan öğrenciler için uygun oluyor. eğer bir işte çalışıyorsan bu bölümü değerlendirebilirsin.
-
hocam çok iyi olur ama hangi okullarda var nasıl bulabilirim yada sizin bildiğiniz var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacettepe var bilişim enstitüsünde benim de takip ettiğim. Ders açısından rahat duruyor. Diploma bakımından da en azından dışarıdan bakıldığında eli yüzü düzgün durur diye düşünüyorum. Dersler de 18.40'ta başlıyor ama maalesef uzaktan değil.
Tanıdığım birkaç kişi Ankara üniversitesinde bir uzaktan programa kaydolmuş, bölüm ismini hatırlamıyorum ama web, oyun programlama temelleri gibi basit derslerden bahsediyorlardı. O tarz bir şey de düşünebilirsin.
Şahsen uzaktan bile olsa biraz emek veriyorsam en azından bölümün ismini de rahatlıkla CV'me yazmak isterim, sadece mevcut işteki faydalar gibi düşünmek hoşuma gitmiyor. Ondan dolayı Hacettepe'ye biraz uğrayıp, uğraşıp yazılım mühendisliği YL diploması almak daha mantıklı geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X