Şimdi Ara

Teyze kızıyla evlenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir arkadaşım teyze kızına tutuşmuş şu an çıkıyorlar evlenmeyi düşünüyorlar ben durun yapmayın diyorum doğacak olan çocuğa yazıktır etmeyin ama dinletemiyorum bunun dinde ki yeri nedir ve çocuğun sakat kalma riski nedir ?

• Evlenilir..
    sakat olma olasılıgı var tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finwe. -- 8 Şubat 2014; 23:50:54 >
  • yav nasil utanmiyorlar anlamiyorum , neyse yorum yapmak bize dusmez. Sakat cocuk olayida sorun olmaz tip her seye care buldu su an bile gidip cocugum mavi gozlu erkek olabilsin diyebiliyorsunuz tabi fiyati tuzlu biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde 99 sakat olur çocukları. Başka kız mı kalmadı? Benim çocuğumla ablamın çocuğunun evlenmesi gibi bir şey. Aman Allah korusun. Kardeş sayılırlar be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 8 Şubat 2014; 23:53:07 >
  • Yazık.Alttaki gibi takıl.

Teyze kızıyla evlenilir mi ?
  • bu kadar yoklukmu olur
  • Bilader trollüyor musun napıyorsun? Az önce de hala kızıyla evlenilir mi konun vardı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    10 ay önce açıldı
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep arkadaş olur zaten.
  • hep bir arkadaş olur zaten böyle konularda

• evlenilir çaprazlama olarak hiçbir sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Bilader trollüyor musun napıyorsun? Az önce de hala kızıyla evlenilir mi konun vardı?

bırak qamqi evlensinler. çocuklarına çeyrek altın takarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Yüzde 99 sakat olur çocukları. Başka kız mı kalmadı? Benim çocuğumla ablamın çocuğunun evlenmesi gibi bir şey. Aman Allah korusun. Kardeş sayılırlar be

99 una kadar biliyon vahiymi indi kanka ?

• halam geldi adlı sinema filminden inanılmaz etkilendişm izlemenizi tavsiye ederim ... bu doğacak olan çocuğa yapılacak olan çok büyük bir haksızlıktır.. tabiki herşey kader herşey Allah 'ın izniyle ama risk çok büyük ..evlensinler ama çocuk yapmamak şartıyla
  • Hala kızıyla ilgili konun vardı, psikolojik sorunların mı var senin ? Ensest hastalığı mı var sende ? Yakında kız kardeşim diye de açarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Hala kızıyla ilgili konun vardı, psikolojik sorunların mı var senin ? Ensest hastalığı mı var sende ? Yakında kız kardeşim diye de açarsın.

kız kardeşim değil de annen için açabilirim

yanlış anlama hakaret etmedim :) enteste girmiyor kuzenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Mahone -- 9 Şubat 2014; 0:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Mahone

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Hala kızıyla ilgili konun vardı, psikolojik sorunların mı var senin ? Ensest hastalığı mı var sende ? Yakında kız kardeşim diye de açarsın.

kız kardeşim değil de annen için açabilirim

yanlış anlama hakaret etmedim :) enteste girmiyor kuzenler

Ensestlere kendi anneleri daha çekici geliyormuş. Nasıl bir sapıksın.
  • pardon ama cocukların hastalık olacağını nerden biliyorsun. kücüklüten beri bu imaj yerleşmiş insanlarda akraba evliliği hastalıklı cocuk. hiçte bile öyle olsaydı osmanlı devletinde sağlıklı nesil kalmazdı şuan ki güneydoğuda herkes hasta olurdu soy bozulmasın diye hep akraba evliliği oluyordu malum. eğer ailenizde genetik bir hastalık yoksa hiç bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Yüzde 99 sakat olur çocukları. Başka kız mı kalmadı? Benim çocuğumla ablamın çocuğunun evlenmesi gibi bir şey. Aman Allah korusun. Kardeş sayılırlar be

99 una kadar biliyon vahiymi indi kanka ?

evet kanki nasıl anladın

• %99 sakat olur diyen kişinin ben biyoloji öğretmeninin ellerinden öpeyim kardeşim sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Akraba evlilikleri yapanlarda genetik bir hastalık varsa o hastalığın ortaya çıkma olasılığı daha yüksek aynı şekilde güzel bir soydan geliyorsan , iyi bir çocuk doğma şansı da daha yüksek yani cahil cahil konuşmayın
  • bırak dini etik değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.