Şimdi Ara

teyp alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tuningcilere fazla para vermek istemiyorum. montaja 100 lira diyorlar. sanırım oto elektrikçilere 15-20 liraya taktırabiliyormuşuz doğru mudur? ve teyp çerçeveside mi almam gerekiyor?

• Bazı araçlarda çerçeve gerekir montajda araca gore belirlemek lazim onu. Teyp bağlama işi de 10 20 liraya yapılır genelde oto elektrikçilerde ama orjinal amfisi ya da teybe bağlı klima vb varsa bu fiyat çok değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Bazı araçlarda çerçeve gerekir montajda araca gore belirlemek lazim onu. Teyp bağlama işi de 10 20 liraya yapılır genelde oto elektrikçilerde ama orjinal amfisi ya da teybe bağlı klima vb varsa bu fiyat çok değişebilir.

teyp alacağım yardım

iç mekan bu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 19 Ocak 2015; 16:49:03 >

• Polo 9n sanırım.

Double din se çerçeveye gerek yok teyple gelen metal çerçeveyi yuvaya oturtup kablolar takılıp teyp monte edilecek. Single dinse alta teyp cebi gerekiyor. 10lira falandır o da.

Orjinal soketi kesmeden montaj yapmak isterseniz şöyle ara kablolar var onlardan alıp teyple gelen sokete takarak ara harness yapabilirsiniz istediğiniz vakit orijinal teybe geri dönebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-fakra-vw-ford-peugeot-teyp-soketi-erkek-185925481/detay

Birde anten soketi için çevirici gerekiyor tuningcilerde var oda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.