Şimdi Ara

Astra J Tesla Ekran Taktırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Astra j aracıma 8gb ram 128gb hafızalı ekran taktırdım. Soracağınız birşey olur ise burdayım. :) Yaklaşık 1 saat sürdü apple car uyumlu. Kutu içerisinden çıkan tampon kamerası değilde plaka kamerası taktırdım. Totalde 14.500 Tl’ye maal oldu.

Klima’yı digital olarak gösteriyor fakat ekrandan ayarlama yapamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 1 Ekim 2025; 14:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam hala memnun musunuz birde ekranın altındaki menü ne oluyo beyaz mavi fan işareti vb şeyler gözüküyor bunları kaldırmanın yolu var mı

• Merhabalar bende de 2016 model astra J kasa sedan var 156.000 km oldu araç ama malum fiyatlar yüksek değiştiremiyorum ben de en azından güzelleştireyim dedim nasıl ekrandan memnun musun çok büyük hantal duruyor mu hızı nasıl 8 GB RAM yeterli mi ben de taktırmayı düşünüyorum tavsiye eder misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba,

8Gb son zaten daha üstü yok diye biliyorum. Gayet hızlı hiç kastığını görmedim. Dokunmatik vs bastığınız an algılıyor seri cihaz.

Onlar digital klima göstergesi oluyor hocam ama tuş olarak işlem fonksiyonu yok sadece gösterge. Çok kurcalamadım, her marka'da farklı görülebiliyor.

Bende de 8gb var kasma olarak şöyle söyleyeyim telefon gibi hızlı değiller örneğin navigasyon içine girip hızlı bir şekişde konum girip kullanamıyoaunuz yavaşlık var biraz ama yolda giderken navigasyonun akıcılığında bie sıkıntı yaşamadım hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.