Yaş 29 cinsel istek yok, hep yorgun hissediyorum, ağır eşyaları kaldırmakta zorlanıyorum. Klomen biraz düzeltir gibi olsa da sonrasında iyice bitkiye döndüm. Vücudum testosteronu çok az üretiyor. Fsh, lh hepsine bakıldı ilaçlı mr çekildi idrar tahlili yapıldı sorun bulunmadı. Kan testinde testosteron 177, B12, D vitamini eksik çıktı düzenli dodex iğnesi oldum D vitamini de alıyorum. Siz spor, vücut geliştirme yapanlara sorum pregnyl kullansam faydası olur mu ? Ergenlikte jinekomasti çıkmıştı geçen yıl liposuction oldum hala dümdüz göğüslerim. Bu pregnyl yanında jinekomasti engelleyici novadex ve başka bir takım ilaçlar kullanılmasını öneriyorlar jinekomasti tekrar başıma gelirse tamamen çökerim. Pregnyl düşünme sebebim testosteron üretimini başlatıyormuş. Durumum çok ciddi bunalımdayım işsizim üzerimden atamadığım yorgunluk enerjisizlik sebep oldu hep bunlara. Yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılarımla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gocs -- 4 Mart 2021; 9:55:9 > |