Şimdi Ara

Varikosel beyler yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler varikosel ameliyatı oldum ameliyattan sonra 3. Günü kız arkadaşım geldi öptüm ettim derken sonra bildiginiz gibi damat sancısı yasamaya basladım testislerim oldu balon gibi damarlarımda aynı şekilde şişti sonrasında iki testisimdede agrım oldu mecbur geçmesi için mast yapmak zorunda kaldım 2 3 saate agrım kalmadı şu an da 4. Günümdeyim ameliyat yerimin hafif sızlaması dışında sol testisimde ameliyat oldugum taraf hafif agrı var dokununca herhangi bir agrım yok ama iki taraftata sizce bile olmus mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk sene geçmesine rağmen kadın gebe kalmayınca Kadın Doğum Hastanesine müracaat ettik.

Kadında sorun çıkmadı, ürolog “Sende grade 2 varikosel var, şu an çocuk şansın yüzde 40 ama benim özel kliniğimde yaptığım basit bir varikosel ameliyatı sonrası bu oran yüzde 60-65’ e çıkar, üstelik 2 saat sonra taburcu olur gidersin” deyip elime kartvizitini tutuşturdu.

Sonuçlarımı internetten bulduğum bir kadın doğum uzmanı ile paylaştım. Bana “Senin değerlerin normal, hala çocuğun olmuyorsa bana gel sana bitkisel ilaç verebilirim” deyince ameliyattan vazgeçtim.

2 ay sonra kadının gebe olduğunu öğrendim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    ishal oldum yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.