Şimdi Ara

TESTERE 6 İLK SAHNE +18 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
9.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Çok malca arkadaş bu film ya

Aynen. İnsanlar bunu izleyince ne tür bi zevk alır merak ediyorum. İzledim yukardaki linki gayet saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

saçma bi seri anca bizim ülkemizde bu kadar ilgi görür
    tamam en başta anladık ona buna ceza veriyonda 6da boku çıktı iyice sigortacı adamı nesine teste tutuyon hadi tuttun diyelim adam öldü ölmeden bi okadarda sınavlarda öldü sonuç nedir yani kadının gözünün önünde kocası eridi

Filmi izlemedin mi acaba?

Sigortacı adamı neden almış diyorsun, insanların yaşayıp yaşamayacağına onun karar vermesi doğru değil.

O yüzden orada o herif.

O da tıpkı başkalarının yaşayıp yaşamayacağına karar verdiği gibi, kendi de aynı duruma maruz kalıyor filmin sonunda.

Konuyu bilmeden abuk sabuk yorumlar yapmayınız.

+1

Testere zaten insanları kendi öldürmüyor onları başkalarına yaptıkları kötülüklere benzer yöntemlerle öldürtüyor.

Öldürmek o psikoyamı kalmış.
    Testere 5'in fragmanını tek izledikten sonra 3-4 gün yemek yemedim.ıyyy...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

quote:

quote:

tamam en başta anladık ona buna ceza veriyonda 6da boku çıktı iyice sigortacı adamı nesine teste tutuyon hadi tuttun diyelim adam öldü ölmeden bi okadarda sınavlarda öldü sonuç nedir yani kadının gözünün önünde kocası eridi

Sigortacı adamı neden almış diyorsun, insanların yaşayıp yaşamayacağına onun karar vermesi doğru değil.

O yüzden orada o herif.

O da tıpkı başkalarının yaşayıp yaşamayacağına karar verdiği gibi, kendi de aynı duruma maruz kalıyor filmin sonunda.

+1

Testere zaten insanları kendi öldürmüyor onları başkalarına yaptıkları kötülüklere benzer yöntemlerle öldürtüyor.

ee yok halamın bıyığı artık, ona mı kalmış buna mı kalmış derken film izleyemeyelim o zaman kardeş biz.

filmlerde sevgililer el ele kol kola parkta koşsunlar o zaman onlara mı kalmış gerçi koşmak..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

quote:

quote:

O yüzden orada o herif.

+1

ee yok halamın bıyığı artık, ona mı kalmış buna mı kalmış derken film izleyemeyelim o zaman kardeş biz.

filmlerde sevgililer el ele kol kola parkta koşsunlar o zaman onlara mı kalmış gerçi koşmak..

:D

• Bu kadar da olmaz. Testere ! deki akıl oyunları gittikçe azaldı. Testereyi güzel yapan zaten senaryosundaki o güzellikti.
    Ama bu kadar da psikopat birşey olmaz ki kardeşim insanın midesi var kalbi var dayanmaz ha....
  • OMG!

Sahne süper yazılmış birde dark knight giriş sahnesine hasta kalmıştım.

(herkesin kendini öldürmesi en son jokerin tek olarak gitmesi )
  • İlk 2 filmden sonra bozdular,izleyenler serinin ilk 2 filmine güvenerek ve acı çekilen ölüm sahnelerinden dolayı izliyor.Tuzaklardan hiç kurtulan olamadı bir kişi dışında millet bayılıyor böyle bunalım filmlerine.
  • Bu filmin bi konusu yok.Olay insanlara her türlü cinayet ve işkence şeklini tanıtmak.Yapımcıların yaratıcılığı bu işte başrol oynuyor.Sahneye gelince kan yeterince var et yeterince var vahşet yeterince var. Bu bakımdan değerlendirirsek tam puan ama konusu sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar

O kadar kayıptansa bence bırakır ölürüm ben.

Aynen ya ne kadar garip bir işkencedir bu böyle...Sakat kalmaktan ise ölmek daha iyidir gerçi orada eğer dini bir inancın varsa ki adam seni iyi bir şey yaparsan almıyor...Cehennem korkusundan mıdır nedir yaşama ihtiyacı duyabilirsin.O tartıya da ben olsam giysilerimden orada bulabileceğim herşeyi koyardım heralde.

ben olsam bende kesemezdim galiba. yalnız dini inançla nasıl alaka kurdun anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

http://forum.donanimhaber.com/m_36137070/tm.htm

TESTERE 6 İLK SAHNE +18

çok gerçekci yapmışlar
  • boka sardı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBA -- 5 Aralık 2009; 20:24:31 >
  • Ya bir iki kişi ilk filmden sonrası kötü dedi hemen yayıldı.Filmde sadece tuzak yokki yani bir olay döngüsü var filmi ayakta tutanda o bence.Ama 6 yı izledikten sonra ben çok beyendim 6. film çok iyi olmuş hem bir filmde baya bi olaylar açıldığı için doyurucu olmuş.Çok güzel ve zevkliydi bence.
  • ben hiç sevmedim ya eski filmlerini arar oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! Want to play a game -- 4 Aralık 2009; 20:26:45 >
  • nasıl seyredebiliyorsunuz böyle filmleri
  • Ne biçim film lan bu!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

http://forum.donanimhaber.com/m_36137070/tm.htm

TESTERE 6 İLK SAHNE +18

çok gerçekci yapmışlar

Cerrah bey konuşuyor

• Bu ne leş bir başlangıçtır ya. Midem ağzıma geldi
    Buna güzel diyen arkadaşlara şaşırıyorum. Bu kadar mı meraklısınız iğrençlık görmeye?
  • ilginç
  • Testere Berbat Bir film serisi derdim ama izleyince hoşuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.