Şimdi Ara

TESTERE 6 İLK SAHNE +18 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
9.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada ben olsam kadın kemikli kolu attığında ağırlıkları eşit kılardım matkap ikisine de girerdi
  • ben olsam o tasın içine s.çarım
  • Bluray i çıktı mı bunun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

ben olsam o tasın içine s.çarım

yerden yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

yerden yazıyorum.

KOPTUM

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar

+1

dikkatle bakarsanız aletlerin zincirle bağlı olduğunu göreceksiniz.

TESTERE 6 İLK SAHNE +18

• diğer filmler yine bir derecede burda abartmışlar

-----------------------------spoiler-------------------------------

abi adamın karnını kesmesi ne demek ya bağırış çağırış çok abartmışlar bence kızda kolunu kesip kurtuluyor bıçak iki yerden ayrı ayrı kesiyor sonra satırla koparıyor saçma birazcık başı

-----------------------------spoiler-------------------------------
  • bu kızın adı tanedra değil mi mtv de scream queensi kazanmıştı. oynayacağını söylüyorlarda doğruymuş
  • Bu filmi izleyenlerin psikolojisinden şüphe duyarım. İlk on saniyesine kadar dayanabildim. Az daha kusacağım.
  • quote:

o sırada insanın .oku .ötünde kurur korkudan
  • Yalnız bu seferki kurbanların cezalandırılma sebepleri çok saçmaydı. Testere'nin ilkesi neydi, "yaşamının değerini bilmeyenler yaşamayı haketmiyor" idi. Ama buradaki kurbanların bununla ilgisi yok. Yok gereğinden fazla para almışmış yok sakal yapmışmış, ya Testere bırak bunlar kanunların kanun adamlarının işi madem bunlara da bakıyorsun hortumcuları, teröristleri yakalasaydın bari adaletin yerini tam olarak bulsaydı. Sen ilkenden ayrılma yoksa yakında baklava çalan çocuğu da bağlarsın bir sisteme. Boşuna demiyoruz bir film uzatıldıkça b.ku çıkıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Aralık 2009; 2:26:50 >
  • hakikaten bu testere iyice saçmalamaya başladı adam geberip gideli 2 film geçti üstünden hala plan proğram peşinde, hoffman'da çlmedi hadi bakalım testere 14. filmde ne olcak bakalım:)
  • Arkadaşlar konunun saçma olup olmayacağına senaristler karar veriyor.

Adam film çıkacak diyor iyi kötü çıkacak işte, bırakın adam öldü hala film yapıyorlar demeyi de filme bakın.

Dediğiniz şey gibi yani, "aa bak adam vuruldu filmde de gerçek hayatta yaşıyor hala film icabı o"

Son film gayette güzeldi, seriye yakışır bir film olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 6 Aralık 2009; 1:33:42 >
  • Filmleri arka arkaya izleyin. O zaman görün konuyu, kurguyu. Bu güzel seriyi boşuna karalamayın.
    Önceki filmleri izleyin ondan sonra film hakkında yorum yapın. Hepsi bağlantılı, birbirinin devamı.
    Ne kadar beğenseniz de beğenmeseniz de seri 9 filmde bitecek.
  • testere 6 vizyondamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OutOfControL_

bu kızın adı tanedra değil mi mtv de scream queensi kazanmıştı. oynayacağını söylüyorlarda doğruymuş

benzetemedim ben de pek ama o olması lazım.
  • o morukta ne zeka varmiş tam muhendis zekasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0phiesw0rld

quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

yerden yazıyorum.

KOPTUM

Arkadaş çok haklı valla

• yememiş içmemiş, geberip gittikten sonra bile onu bunu öldürme planları yapmaya uğraşmış ne adamış beaa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.