Şimdi Ara

TESTERE 6 İLK SAHNE +18 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
9.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DüdüklüTencere*

Aslında haksızlık var kadın kemikle beraber koyuyor ağırlık yapıyor

Yok öyle yağları kesip kurtulmak, karı satırı bir vurdu, kol ağır geldi..

Ortalama bir insan kolu, 3.6 kg mış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 4 Aralık 2009; 18:35:11 >
  • Korku filmi ile iğrençliği karıştırıyorlar. Hiç bir filmini şimdiye kadar izlemedim. Sadece bir sahnesine beş dk kadar baktım. Midem kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

Bence çok güzel olmuş dün izlemiştim bende fragmanı sınıfımızda şişman bi arkadaş var ona "işkembe" diyoruz bu videoyu onada izlettim şişman adamı o olarak görüyoruz artık

• Bende ölmeyi tercih ederdim
  • Artık bozan bir seri tamam ölüm şekilleri güzeldi bayıldım ama sıktı artık beğenmedim son filmi.
  • tr dublaj mı indirsem yoksa alt yazı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar

O kadar kayıptansa bence bırakır ölürüm ben.

Aynen ya ne kadar garip bir işkencedir bu böyle...Sakat kalmaktan ise ölmek daha iyidir gerçi orada eğer dini bir inancın varsa ki adam seni iyi bir şey yaparsan almıyor...Cehennem korkusundan mıdır nedir yaşama ihtiyacı duyabilirsin.O tartıya da ben olsam giysilerimden orada bulabileceğim herşeyi koyardım heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

quote:

ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar

Aynen ya ne kadar garip bir işkencedir bu böyle...Sakat kalmaktan ise ölmek daha iyidir gerçi orada eğer dini bir inancın varsa ki adam seni iyi bir şey yaparsan almıyor...Cehennem korkusundan mıdır nedir yaşama ihtiyacı duyabilirsin.O tartıya da ben olsam giysilerimden orada bulabileceğim herşeyi koyardım heralde.

Hee adamın tek derdi cehennem korkusuydu zaten 60 saniyesi kalmış kafasının patlamasına.

• saçma bi seri anca bizim ülkemizde bu kadar ilgi görür
    tamam en başta anladık ona buna ceza veriyonda 6da boku çıktı iyice sigortacı adamı nesine teste tutuyon hadi tuttun diyelim adam öldü ölmeden bi okadarda sınavlarda öldü sonuç nedir yani kadının gözünün önünde kocası eridi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

quote:

Hee adamın tek derdi cehennem korkusuydu zaten 60 saniyesi kalmış kafasının patlamasına.

Belki adam dindar bir insan?

• indiriyorum simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

saçma bi seri anca bizim ülkemizde bu kadar ilgi görür
    tamam en başta anladık ona buna ceza veriyonda 6da boku çıktı iyice sigortacı adamı nesine teste tutuyon hadi tuttun diyelim adam öldü ölmeden bi okadarda sınavlarda öldü sonuç nedir yani kadının gözünün önünde kocası eridi

Filmi izlemedin mi acaba?

Sigortacı adamı neden almış diyorsun, insanların yaşayıp yaşamayacağına onun karar vermesi doğru değil.

O yüzden orada o herif.

O da tıpkı başkalarının yaşayıp yaşamayacağına karar verdiği gibi, kendi de aynı duruma maruz kalıyor filmin sonunda.

Konuyu bilmeden abuk sabuk yorumlar yapmayınız.

• youtube link varsa alayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

saçma bi seri anca bizim ülkemizde bu kadar ilgi görür

Filmi izlemedin mi acaba?

Sigortacı adamı neden almış diyorsun, insanların yaşayıp yaşamayacağına onun karar vermesi doğru değil.

O yüzden orada o herif.

O da tıpkı başkalarının yaşayıp yaşamayacağına karar verdiği gibi, kendi de aynı duruma maruz kalıyor filmin sonunda.

Konuyu bilmeden abuk sabuk yorumlar yapmayınız.

+1

Testere zaten insanları kendi öldürmüyor onları başkalarına yaptıkları kötülüklere benzer yöntemlerle öldürtüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

60 sn olabilir ama o an kendi kesmeyi degil kurtulmayı düşünmeli zaten kadının gözlerini gördüm gülmeye başladım kadın resmen kendinden geçiyor

• Film vizyona girmedi ancak TR altyazılı divx olarak uzun süredir mevcut torrentte. Kesinlikle izlemeli midesi kaldırabilen.
  • Midem bir tuhaf oldu.
  • quote:

Süper film, zevk alarak izliyorum

sadizm kokuları alıyorum

Bu şakaydı tabide bu forumda cidden sadist dolu bi kere konu açmıştım en nefret ettiğiniz kişiye hangi işkenceyi yaparsınız diye...cevaplara şok oldum kırk yıl düşünsem aklıma böyle sadistçe düşünceler gelmezdiO konuyu bilen bilir...İçindeki aşırı sadizm,şiddet nedeniyle adminler bile dayanamadı sildi konuyu

• Çok malca arkadaş bu film ya
  • Çok seviyorum Saw filmlerini.Adam yağ tulumu çıktı ama yetmedi hepsi.Kadın kendi göbeğine bakması komikti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.