Şimdi Ara

TESTERE 6 İLK SAHNE +18 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
9.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün seriyi izledim... 1 filmi bile izlemesen anlamassın konuyu... Bu arada hoffmanı takdir ettim. Baya zeki adammış... Nerden akıl etti cama kafa atmayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Yalnız bu seferki kurbanların cezalandırılma sebepleri çok saçmaydı. Testere'nin ilkesi neydi, "yaşamının değerini bilmeyenler yaşamayı haketmiyor" idi. Ama buradaki kurbanların bununla ilgisi yok. Yok gereğinden fazla para almışmış yok sakal yapmışmış, ya Testere bırak bunlar kanunların kanun adamlarının işi madem bunlara da bakıyorsun hortumcuları, teröristleri yakalasaydın bari adaletin yerini tam olarak bulsaydı. Sen ilkenden ayrılma yoksa yakında baklava çalan çocuğu da bağlarsın bir sisteme. Boşuna demiyoruz bir film uzatıldıkça b.ku çıkıyor diye.

Sen seriyi oturup bir daha izle. 6. filmdeki gerçek testere değil
  • daha yenı ızledım
  • ben olsam satırı atardım tartıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar

+1

dikkatle bakarsanız aletlerin zincirle bağlı olduğunu göreceksiniz.

TESTERE 6 İLK SAHNE +18

@amiral

uraştırma beni coca cola açma halkasını sen koy

• Bu jigsaw ölmemişmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Senaryo yazarı kesin şizofren arkadaş bu ne biçim sahne

Senaryoyu yazan 20-21 yaşlarında bir çocuk,Sadece SAW 1 'i o çocuk yazdı.Gerisini başka biri yazdı
  • yanlız oyunun kurallara gore oynandıgını unutmusunuz.Adam et istiyor et.Oraya satır koyabilsen yada sıçsan ne olacak.
  • Doğrusunu söylemek gerekirse hayatımda bir filmi izlerken hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedo

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Senaryo yazarı kesin şizofren arkadaş bu ne biçim sahne

Senaryoyu yazan 20-21 yaşlarında bir çocuk,Sadece SAW 1 'i o çocuk yazdı.Gerisini başka biri yazdı

Leigh Whannell.. Ayrıca filmin telif hakkı mı ne ona ait olduğundan, kârın çok büyük bölümünü o alıyormuş.. Ama adam Saw'u yaratan adam !

İlk filmde de başrol oynamıştı, kurban Adam'ı..

TESTERE 6 İLK SAHNE +18

• abi ınsan da acıma duygusunu kaldırır böl şeyler yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar

Filmi nerenden izliyorsun ki :)) O demirler ( Balta bıçak v.s. ) zincirliydi.
  • yuh artık bunu film diye izleyenlerin psikoloğa görünmesi lazım bu ne yaw
  • Sinemadan yeni geldim film her zamanki gibi çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

ben olsam o tasın içine s.çarım

türkün pratik zekası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

türkün pratik zekası.

oooooooof yarıldııııımmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Yalnız bu seferki kurbanların cezalandırılma sebepleri çok saçmaydı. Testere'nin ilkesi neydi, "yaşamının değerini bilmeyenler yaşamayı haketmiyor" idi. Ama buradaki kurbanların bununla ilgisi yok. Yok gereğinden fazla para almışmış yok sakal yapmışmış, ya Testere bırak bunlar kanunların kanun adamlarının işi madem bunlara da bakıyorsun hortumcuları, teröristleri yakalasaydın bari adaletin yerini tam olarak bulsaydı. Sen ilkenden ayrılma yoksa yakında baklava çalan çocuğu da bağlarsın bir sisteme. Boşuna demiyoruz bir film uzatıldıkça b.ku çıkıyor diye.

Sen seriyi oturup bir daha izle. 6. filmdeki gerçek testere değil

O da doğru bu mesajı yazarken o detayı atlamışım tekrar izlemeye gerek yok demem o ki senaryo çok zorlama oluyor doğal tabi, bu kadar uzatmak hesapta yoktu. Hadi ikinci bir kişiyi etkiledin ve işlerini yaptırdın 3. bir kişi biraz gerçekçiliği bozdu 4. filmden bahsediyorum. Neyse olan olmuş izleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

türkün pratik zekası.

oooooooof yarıldııııımmmm

Allah cezanı vermesin ya

• Off o etleri mangalda pişiriceksin Canım çekti.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.