Bütün seriyi izledim... 1 filmi bile izlemesen anlamassın konuyu... Bu arada hoffmanı takdir ettim. Baya zeki adammış... Nerden akıl etti cama kafa atmayı...
quote:
Orijinalden alıntı: Frost_Nova
Yalnız bu seferki kurbanların cezalandırılma sebepleri çok saçmaydı. Testere'nin ilkesi neydi, "yaşamının değerini bilmeyenler yaşamayı haketmiyor" idi. Ama buradaki kurbanların bununla ilgisi yok. Yok gereğinden fazla para almışmış yok sakal yapmışmış, ya Testere bırak bunlar kanunların kanun adamlarının işi madem bunlara da bakıyorsun hortumcuları, teröristleri yakalasaydın bari adaletin yerini tam olarak bulsaydı. Sen ilkenden ayrılma yoksa yakında baklava çalan çocuğu da bağlarsın bir sisteme. Boşuna demiyoruz bir film uzatıldıkça b.ku çıkıyor diye.
Sen seriyi oturup bir daha izle. 6. filmdeki gerçek testere değil
daha yenı ızledım
ben olsam satırı atardım tartıya
quote:
Orijinalden alıntı: aMiraL*
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
quote:
Orijinalden alıntı: LiesOfFear
ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar
+1
dikkatle bakarsanız aletlerin zincirle bağlı olduğunu göreceksiniz.
@amiral
uraştırma beni coca cola açma halkasını sen koy
Bu jigsaw ölmemişmiydi ?
quote:
Orijinalden alıntı: nanaka9
Senaryo yazarı kesin şizofren arkadaş bu ne biçim sahne
Senaryoyu yazan 20-21 yaşlarında bir çocuk,Sadece SAW 1 'i o çocuk yazdı.Gerisini başka biri yazdı
yanlız oyunun kurallara gore oynandıgını unutmusunuz.Adam et istiyor et.Oraya satır koyabilsen yada sıçsan ne olacak.
Doğrusunu söylemek gerekirse hayatımda bir filmi izlerken hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: wedo
quote:
Orijinalden alıntı: nanaka9
Senaryo yazarı kesin şizofren arkadaş bu ne biçim sahne
Senaryoyu yazan 20-21 yaşlarında bir çocuk,Sadece SAW 1 'i o çocuk yazdı.Gerisini başka biri yazdı
Leigh Whannell.. Ayrıca filmin telif hakkı mı ne ona ait olduğundan, kârın çok büyük bölümünü o alıyormuş.. Ama adam Saw'u yaratan adam !
İlk filmde de başrol oynamıştı, kurban Adam'ı..
abi ınsan da acıma duygusunu kaldırır böl şeyler yaa
quote:
Orijinalden alıntı: LiesOfFear
ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar
Filmi nerenden izliyorsun ki :)) O demirler ( Balta bıçak v.s. ) zincirliydi.
yuh artık bunu film diye izleyenlerin psikoloğa görünmesi lazım bu ne yaw
Sinemadan yeni geldim film her zamanki gibi çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ
ben olsam o tasın içine s.çarım
türkün pratik zekası.
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
quote:
Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ
ben olsam o tasın içine s.çarım
türkün pratik zekası.
oooooooof yarıldııııımmmm
quote:
Orijinalden alıntı: Madrox.theSage
quote:
Orijinalden alıntı: Frost_Nova
Yalnız bu seferki kurbanların cezalandırılma sebepleri çok saçmaydı. Testere'nin ilkesi neydi, "yaşamının değerini bilmeyenler yaşamayı haketmiyor" idi. Ama buradaki kurbanların bununla ilgisi yok. Yok gereğinden fazla para almışmış yok sakal yapmışmış, ya Testere bırak bunlar kanunların kanun adamlarının işi madem bunlara da bakıyorsun hortumcuları, teröristleri yakalasaydın bari adaletin yerini tam olarak bulsaydı. Sen ilkenden ayrılma yoksa yakında baklava çalan çocuğu da bağlarsın bir sisteme. Boşuna demiyoruz bir film uzatıldıkça b.ku çıkıyor diye.
Sen seriyi oturup bir daha izle. 6. filmdeki gerçek testere değil
O da doğru bu mesajı yazarken o detayı atlamışım tekrar izlemeye gerek yok demem o ki senaryo çok zorlama oluyor doğal tabi, bu kadar uzatmak hesapta yoktu. Hadi ikinci bir kişiyi etkiledin ve işlerini yaptırdın 3. bir kişi biraz gerçekçiliği bozdu 4. filmden bahsediyorum. Neyse olan olmuş izleyelim.