< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bu testerenin 5 serisinide 1 günde izledim 1 ay etkisinde kaldım valla okadar hosuma gittiki seneryo falan akılalmaz bişey ya cok iyi bir film hatta en iyi film benim izlediklerim arasında yapımcısının şizofren oldugunu falan söylüyorlar dogrumu acaba
Süper film, zevk alarak izliyorum
filmi izledikten sonra 1 hafta yemek yiyemedim. iğrenççç
ulan miğdem ayağa kalktı indirip izlemeyi düşünüyordum ama artık böyle bi hata yapmayacağım
şu testereyi görünce, korkunç bir film geliyor aklıma
ilk film dışında berbat bir seri bence.seri sürekli kendini tekrarlıyor.değişen tek şey insanların öldürülme biçimleri...
Senaryo yazarı kesin şizofren arkadaş bu ne biçim sahne
Sadist misiniz nesiniz güzel film ama zevk alınarak izlenmez
İzlerken içim dışıma çıktı bu ne berbat birşeydir böyle.
ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar
Of of harika ya, hele hele son sahne süper isteyen baksın youtubedan
Süper lan.
ben d eşimdi testere 6 yı indiriyom gece izleyecem testere affetmez
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Of of harika ya, hele hele son sahne süper isteyen baksın youtubedan
Hoffman ölmüyor
Çakma Jigsaw, off off halbuki John amcamız öyle miydi?
O karizma ses, o karizma bakışlar...
Hele ilk filmdeki son sahnede yerden kalkışı, artık dumurdan dumurlara koşturmuştur bendenizi...
Filmi izledim bu arada, DVD + TR altyazı, her forumda bulabilirsiniz.. Güzel olmuş ama ben Hoffman'ın ölmesini bekliyordum, yeni Jigsaw Jill olacaktı.. Şimdi Jill Hoffman'ı öldü biliyor ama Hoffman ölmedi, tuzaktan kurtuldu.. Bakalım neler olacak..
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
ilk film dışında berbat bir seri bence.seri sürekli kendini tekrarlıyor.değişen tek şey insanların öldürülme biçimleri...
Filmin tek malzemeside o değil mi zaten
Aslında haksızlık var kadın kemikle beraber koyuyor ağırlık yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: LiesOfFear
ya cok mantık hatası var al o demirleri koy agırlık yapıcak uzaktan kumandayla mı yönetiliyor o matkaplar
O kadar kayıptansa bence bırakır ölürüm ben.
Bence çok güzel olmuş dün izlemiştim bende fragmanı sınıfımızda şişman bi arkadaş var ona "işkembe" diyoruz bu videoyu onada izlettim şişman adamı o olarak görüyoruz artık