Şimdi Ara

[ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
38
Favori
17.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
548 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @cohannan Teşekkürler, onların daha zamanı var bende istiyorum ama sabrentiyorum hocam [ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu ! 


    @Gerginix Hatırlıyorum abi SSD nedir diye herkesteki merak patlaması zamanları :)

    @Arka Destroyer

    @kdrylmztt

    @Epirus


    Teşekkürler [ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu ! 

  • Elinize sağlık Chris Brown hocam eski nickiyle. Müthiş bir emek var ortada gerçekten.M2 ssdler için bende 1-2 şey söyleyeceğim. Bu ssdleri soğutucu olmadan kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yoksa aşırı ısınıyor ve performansı çok düşüyor. Samsung ssdlerin kalitesi belliydi diğer markaların incelemelerini görüp fikir edinmek adına yararlı bir içerik olmuş. Geçen hafta SanDisk 1 TB Ultra 3D

    Ssd aldım. Performans sonuçları biraz sanki düşük gibi geldi. Kendim henüz takmadım göreceğiz nasılmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd onemli bunu bildigim icin paraya kiyip samsungun en hizlisindan aldim.
    Malum oyunlar pahali bazilarini kürekli yukluyoruz. Bazi kureklilerin setuplari hdd kullaninca %99 islemci kullanimiyla 3-4 saat surebiliyor. Simdi samsung sagolsun max 12 dakika da 200 gblik oyun kuruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sir.eko @PeerNet*


    Arkadaşlar SN750 , üst sınıf bir ürün. Soğutmasından performansına PCB kalitesindne üzerinde kullanılan komponentlere kadar. Yazma testi yapoabilmek için diskin windows ortamında görünmemesi lazım standart biçimlendirmeden ziyade diskte hiç bölüm olmaması lazım. Bu bağlamda WD bu test için muhtemelen yazılım kaynaklı bir sorun oluşmuş diye düşünüyorum keza WD temelli diğer diskler canavar gibi, yoksa james donkeyden daha düşük sonuç alma gibi bir ihtimal yok. Sabah kalkınca sakin kafayla diski tekrar taktım , tekrar bastan test aldım ve sonuclar aynı çıktı ama ilginç birşey oldu , diski bölümlendirip biçimlendirip windowsta görünür hale getirip okuma testini tekrarladığımda sonuçlar bu şekilde değişti ,


    Okuma Minimum 245mbs den 900mbs ye , maksimum 1351mbs den 1823mbs ye , ortalama 503 mbs den 1600mbs ye yükseldi. Bu değerlerle tablodaki yerini de güncelleyeceğim. Yazma testini yapamıyoruz doğal olarak ama bu sonuçlara göre yazılımsal bir yerde tıkandığım ortada. Bu kadar kaliteli bir diske haksızlık etmeyelim [ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu ! 

  • Gene Muten Baba Gene Harika Bir Konu.
    Eline Sağlık Hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hilal Bıyıklı Bozkurt

    @SarıSarman Hocam aslında samsungun da çeşit çeşit ürün grubu var. TBW değerlerinin yüksek olması ömür açısından önem arzediyor. Temin edebilirsem üst seviye samsıung da eklerim ama malum fiyatları epey yüksek. Uzun süre değiştirmem yada güncellemem , büyük dosyalarla çok işim oluyor diyen kullanıcılar için samsung'un üst seviye ürünleri, listede ilk 3 te diyebilirim ülkemizde.

    @R-10 Teşekkürler hocam, yeri gelmişken değineyim geçen forumdan bir arkadaşta söyledi ben seni chris brown hayranı sanıyordum diye, ben neşet ertaş dinleyen adamım rapçi arkadaşı da ne dinledim nede bilirim meğer rihanna ablanın eski manitasıymış , ben içmimarlıktan önce iktisat okudum be orada geçen bir ekonomist yazar ismiydi chris brown, o donemde hayallerim ekonomi üzerine gelişmek üzere olunca forumda o kullanıcı adını kullanmıştım havalı gibi gelmişti ama tabi mevzuyu öğrenince değiştirdim [ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu !  rap le alakam yok yani tamamen kötü bir tesadüf.

  • Müslüm baba 1, Muten baba 2... Parti kur oy verelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık. Eşek çok fazla ısınmış. Ev ne kadar sıcak olursa olsun sonuçta yazında o sıcaklıklara ulaşan çok il ilçe mevcut.
    Daha kötü kasa konfigürasyon u olanlarda var. Sonuç olarak önerilmese daha iyi olur sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay benim jd512 de var konuda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öne çıkardım özlenen tarza işler

  • acura07 kullanıcısına yanıt

    Selam.



    Bu sonuç disk alındıktan ve bu doluluk oranıyla kullanıldıktan 1 yıl sonraki sonuç , %83 dolulukta.


    [ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu !


    Bu sonuç disk 1 yıl kullanıldıktan sonra silinip boşken ( ilk alındığındaki gibi ) yapılan test sonucu


    [ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu !


    Buda 1 yıl önce ilk alındığında yapılan test sonucu.


    [ TEST ] SSD'ler Yarışıyor ! 10 SSD Tek İncelemede Buluştu !



    Uzun kullanım deneyimlerime ve 3 yıl değişim garantisine, üzerinde kullanılan kontrolcünün hatrına, en önemlisi kampanyalarla en iyi GB / TL değerinin yakalanmasına istinaden ben sizin gibi düşünmüyorum hocam, şikayet eden çok ama çevreme çopk sayıda aldım, arkadaş istanbulda IT'ci , oda hesaplı diye JD takıyor (sata olanından) , şimdiye kadar ben bozulanını görmedim. İncelemede bahsettiğim detaylar irdelendikten sonra alınabilir yada alınamaz kullanıcı karar versin, düşük bütçesi varsa sata yerine m2 alsın keyfini sürsün kullanıcı performansın, mantığındayım ben. Sata arabirimi yavaş yavaş bitecek , ömrümüz varsa görürüz.

  • Elinize sağlık hocam süper konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize emeğinize sağlık hocam on numara detaylı bir inceleme olmuş.

  • Güzel / detaylı test olmuş eline sağlık.


    Team CARDEA Liquid , soğutma yönünden dikkat çekici bir ürün olmuş.


    Ama, 500GB ile 1TB'lar kendi aralarında test edilseydi daha doğru olurmuş gibi sanki ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Kasım 2020; 11:39:36 >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    ben herhangı sata alınması taraftarı degılım zaten (dusuk butcede)


    kafamda havalandırması kotu kasa ve sıcak bolge bırleşınce pek ıc acıcı durmadı bana.

  • Baştan sona incelemeyi okudum ve gerçekten emek var gayretiniz yadsınamaz elinize yüreğinize sağlık ssd ler ilk hayatımıza girdiğinde o gün ki kafayla ne gerek var çok pahalı şeklinde serzenişler de bulunurduk ama görüyorum ki hdd lerden daha ucuz duruma geldiler ssd siz bir bilgisayar düşünülemez ne şekil kullanılacak olursa olsun muhakkak en azından işletim sistemini barındırmak adına min 120gb ssd şart xpg 8200pro nun 256gb lık modeli var 2 yıl olacak hemen hemen oldukça memnunum depolama içinde 960 lık james donkey kullanıyorum çinli firma bugüne kadar başımı ağrıtmadı 500 TL civarına almıştım 1tb 2.5 diski 1000 TL den aşağı zor alırız heralde ilerleyen zamanlarda Gigabyte AORUS m2 1tb gen 4 modelini düşünüyorum

  • Eline & emeğine sağlık. Gözümden mi kaçtı acaba diye soruyorum.

    SSD'ler için firmware güncellemesi yapıldı mı?

  • Forumda kaliteli konular görmek çok güzel. Teşekkürler. Testlere baktığım zaman yedekleme işleri haricinde mekanik diskleri kaldırıp kenara atarak geri kalan işler için de herhangi bir SSD'nin yeterli olacağını görüyorum. Benim kullanımımda en mantıklısı bu şekilde.

    Unutmadan OCZ TR200'den uzak durun. 1 senedir işletim sistemi diski olarak kullanıyorum ve sağlığı 87'de. 2. bilgisayarımda Sandisk Ultra 2 takılı, tek disk olarak neredeyse 4 yıldır kullanıyor olmama rağmen sağlığı %97 gözüküyor.

  • Elinize, emeğinize sağlık. Referans olabilecek, detaylı, eksiksiz bir inceleme olmuş. Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkose -- 16 Kasım 2020; 12:7:28 >
  • @58zara @_Biperva_ @ThE LoSt @marslan1999 @onurkose


    Teşekkürler arkadaşlar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.