Şimdi Ara

Test etmeden araba alma kafası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süredir citroen ds4 modeli ile ilgileniyordum. citroen web sayfasına bu aracın benzinli modelini test etmek istediğimi belirttim ve formu eksiksiz doldurdum.

ne arayan ne soran oldu. araya başka işler girmişti ben de bugün ankara'daki bir bayiye uğradım.

dedim böyle böyle aranmadım. araç ile ilgileniyorum test etmek istiyorum.

ilgili kişi malesef test etme imkanı bulunmuyor dedi. ds4 ds5 test aracımız yok dedi.

dedim bu aracı alanlar test etmeden mi alıyor? cevabı evet oldu.

biraz tuhaf değil mi 70-90 bin bir araca test etmeden verip almak diye sordum.

ds4 ilk piyasaya girdiğinde test aracı varmış o da belli bir kilometreye ulaşınca satılmış cevabını aldım.

dedim o zaman citroen bu aracı satmaya pek hevesli değil.

ilgili şahıs c4 ve elysee modellerinin ana satış hedefi olduğunu. bu araçlardan çok az sattıklarını ve citroenin çok satılsın gibi bir gayesi olmadığını söyledi.

DS4 maceramda burada sonlandı. en azından test etmediğim aracı gidip sıfır alacak değilim. ancak alanlarda varmış. nasıl bir mantalite bu?

satın almak istediğiniz aracı test edememek nasıl bir mantık? (2 sene önce s350 4matic test etmiştim. mercedes bmw bile test konusunda daha hassas)

bir aracın satılmaması için yapılan bu çaba neden bu ülkede var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 16 Eylül 2013; 23:21:56 >

• Malesef her aracın test aracı olmuyor. Mesela ben bayide başka bir versiyo nun içine oturdum o kadar. Başka bir ilden telefonla gitmeden görmeden aldım. Sadece işlemler bitince teslim almaya gittim ve ilk o zaman kullanma şansım oldu. Şuan bile 1.2 test aracı bulunmuyor. Hatta almak için bile 1.2 bulmak biraz sıkıntı. O model olsa bile dizeli veya benzinlisi, kısaca almak istediğiniz motor ve donanımda test aracı her zaman denk gelmiyor malesef.
  • Motor donanim farki olsa da her modelden bir test araci olmali. Hele ki istanbul ankara gibi bir ilde yoksa yazik ki ne yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ds4 lerde ben de hiç şahit olmadım test aracına....
  • Kucuk sehir olsa tamamda, Ankarada boyle bir durum olmasi garip gercekten.

• Ben aracı alırken, hem Maltepe'de bayraktarda hemde umitkoy otosayda ayrı ayrı test surusu yaptım. Hatta otosayda servise gidince test aracını gordum. Oraya gidin.

• fransa da ki citroen fabrikasına bayiyi şikayet et aklı başına gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstediğiniz versiyonda test aracı bulmak zor. Misal İzmir'de tüm markaların tüm bayilerinde nerdeyse manuel test aracı yok. Versiyon neyse de alınması planlanan aracın hiç test imkanı bulunmaması arabayı almamam için sebeptir.

Bugün forumdan arkadaşımla Auris Dizel denedik mesela yanımıza yaşlı bir adam geldi rica edip. Kendisi arabayı almış sipariş vermiş, hiç test etmemiş. O da satın almış olduğu arabayı biz kullanırken tanıdı.
  • Citroen ds4 modelini Ankarada görüyorum ara sıra. Bence arka camları açılabilseydi bayağı tutardı ds4. Tamam tasarım felsefesi filan ama arkadaki cam açılmadıktan sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Ben aracı alırken, hem Maltepe'de bayraktarda hemde umitkoy otosayda ayrı ayrı test surusu yaptım. Hatta otosayda servise gidince test aracını gordum. Oraya gidin.

Dediginiz bayiye gitmistim bende. Dizel ve benzinli test araci yok asil bomba showroomda bile ds4 yok. Yikama bolumunde satilmis araca inip bakabildim ancak.

• Bayide her modeli temsili test aracı olmalı. Motor seçeneği farklı olsada olur. Daha test aracı barındıramayan bayiden araba mı alınır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün test ederim diye düşünüyordum. Geçen maltepe'ye gittiğimde yoktu ben de bir ümit eskişehir yolundaki giderim test ederim diye. Arkadaş böyle bir mantık yok. Test edemediğim bir aracı neden alayım yada almayı düşüneyim. En az 60-65 milyarlık araba bir de bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tby

Ben de bugün test ederim diye düşünüyordum. Geçen maltepe'ye gittiğimde yoktu ben de bir ümit eskişehir yolundaki giderim test ederim diye. Arkadaş böyle bir mantık yok. Test edemediğim bir aracı neden alayım yada almayı düşüneyim. En az 60-65 milyarlık araba bir de bu.

ankara'da hiçbir bayide yokmuş.
    bizim aksimize test etmeden araç alanlar var bu ülkede.

insan ayakkabı pantalonu tshirtü bile deneyerek alıyor. 65bin verip gözü kapalı mal satın almak nasıl bir mantık bende çözemedim.
  • Antalya Günlas da DS4 test aracı mevcuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: tby

Ben de bugün test ederim diye düşünüyordum. Geçen maltepe'ye gittiğimde yoktu ben de bir ümit eskişehir yolundaki giderim test ederim diye. Arkadaş böyle bir mantık yok. Test edemediğim bir aracı neden alayım yada almayı düşüneyim. En az 60-65 milyarlık araba bir de bu.

ankara'da hiçbir bayide yokmuş.
    bizim aksimize test etmeden araç alanlar var bu ülkede.

insan ayakkabı pantalonu tshirtü bile deneyerek alıyor. 65bin verip gözü kapalı mal satın almak nasıl bir mantık bende çözemedim.

Haklısınız hocam ne diyeyim. Arabaya aşık oldum ama bir denemek isterdim en azından neyse sağlık olsun

• S350 test etmissiniz onu aldinizmi hayir adamlar biliyor gercek alici kim niye test ettirsinlerki almayacaginiz araci.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrThunComb

Citroen ds4 modelini Ankarada görüyorum ara sıra. Bence arka camları açılabilseydi bayağı tutardı ds4. Tamam tasarım felsefesi filan ama arkadaki cam açılmadıktan sonra...

arka cam açılamadığı için mi tutmuyor samimi olarak soruyorum siz kaç kez arka camı açtınız aracınızda, ben yanlışlıkla açmak dışında hiç açmadım da onun için soruyorum... kışın zaten açılmaz, yazın sıcakta arkada oturan belki ilk araca girdiğinde açar ama 2 dk en fazla klima var sonuçta...
  • Mantıksız bir durum yok ortada, her modelin test aracı olmaması doğal bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

quote:

Orijinalden alıntı: MrThunComb

Citroen ds4 modelini Ankarada görüyorum ara sıra. Bence arka camları açılabilseydi bayağı tutardı ds4. Tamam tasarım felsefesi filan ama arkadaki cam açılmadıktan sonra...

arka cam açılamadığı için mi tutmuyor samimi olarak soruyorum siz kaç kez arka camı açtınız aracınızda, ben yanlışlıkla açmak dışında hiç açmadım da onun için soruyorum... kışın zaten açılmaz, yazın sıcakta arkada oturan belki ilk araca girdiğinde açar ama 2 dk en fazla klima var sonuçta...

Benim için fark etmez ama Türk toplumu bence böyle küçük ayrıntıları sorun eder ki ediyor da..

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

S350 test etmissiniz onu aldinizmi hayir adamlar biliyor gercek alici kim niye test ettirsinlerki almayacaginiz araci.

konuyu okumadınız sanırım. s350yibile test ettiriyor mercedes. citroen ds4'ü mü çok görüyor?
    ds4'ü almak istesem ne fayda test bile edemiyorum.

@m.C.k.

haklısın. ülkecek benimsemişiz zaten bu durumu. ne desem boş.

@undefined2

arka cam benim içinde hiç sorun değil. şu an ki aracımda arka camlar yan konsolumdan kilitli. açmalarına bile izin vermiyorum zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.