Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (549. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu tekrar kurasım geldi
  • Bende bugün en baştan başladım...MOMO direksiyona alıştım şu an profesyonel olma yolunda ilerliyorum
  • @*Furious* dostum oyunda Bmw ve Honda yok belki amahttp://forum.tdu-central.com/index.php adresinde bir çok farklı markanın modelleri mevcut TDU için. Onları indirip oyuna atabilirsin aslında. Gerçi onlarsız da oyunda bolca araç var ama işte ille de Bmw veya Honda olsun diyorsan buraya bir göz at istediklerinden fazlasını bulacağına eminim
  • Lanet :s Oyunu sildim ve tekrar kurdum ama şimdi de araçlar çok pahalı ve 1.66 yı yüklesem de fayda etmiyor :s Birileri işe yarar bir patch linki verebilir mi? Her indirdiğim aynı şey çıkıyor, sadece 1.66 patch var ama bu fayda etmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SZKR

Lanet :s Oyunu sildim ve tekrar kurdum ama şimdi de araçlar çok pahalı ve 1.66 yı yüklesem de fayda etmiyor :s Birileri işe yarar bir patch linki verebilir mi? Her indirdiğim aynı şey çıkıyor, sadece 1.66 patch var ama bu fayda etmiyor.

Bu durum oyunun kopya olması ve ilaç kullanımından kaynaklanıyor. Durumu nasıl düzelteceğinizi pm yoluyla açıklayacağım

NOT: @SZKR özel mesaj yollayamıyorum size. Ya özel mesaj kutunuz dolu ya da özel mesaj alma özelliğini kapatmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 6 Mayıs 2009; 11:17:03 >
  • @venom800 sağol kardeş çok makbule geçti valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

@venom800 sağol kardeş çok makbule geçti valla

Rica ederim. Gizli adayı ilk bulduğum da çok şaşırmıştım oyun içinde bu tür gizli mekanlara gidiş olması çok hoş bence. O adada hiç araç olmadığından dolayı tam kafa dinleme mekanı diyebiliriz Bir iki tur attıktan sonra güzel bir yerde durup etrafı seyretmek bana keyif veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: SZKR

Lanet :s Oyunu sildim ve tekrar kurdum ama şimdi de araçlar çok pahalı ve 1.66 yı yüklesem de fayda etmiyor :s Birileri işe yarar bir patch linki verebilir mi? Her indirdiğim aynı şey çıkıyor, sadece 1.66 patch var ama bu fayda etmiyor.

Bu durum oyunun kopya olması ve ilaç kullanımından kaynaklanıyor. Durumu nasıl düzelteceğinizi pm yoluyla açıklayacağım

NOT: @SZKR özel mesaj yollayamıyorum size. Ya özel mesaj kutunuz dolu ya da özel mesaj alma özelliğini kapatmışsınız.

Sanırım Gsm onayıyla alakalı bir durumdan kaynaklandı, şimdi aktivasyonunu yaptım.

• Şu makinaya bitiyorum yaf

Sesi beni benden alıyor

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
  • Oyunda artık anlık takılmalar olmuyor O kadar özlemişimki anlatamam Örneğin Furious'un koyduğu resimdeki gibi arabayı istenilen yere götürmek çok eğlenceli zamanda yok Aç müziği yavaş yavaş
  • canım çekti la. 1 ay kaldı neyse. şu öss bitsin kendimi oyuna vericem :D
  • Az önce oyuna girdim ayarlara bir bakayım dedim bir baktım 1024x768 nasıl değitiyse anlamadım (aslında ben nasıl anlamadıysam ) Hemen 1280x1024 High Hdr
  • Oyunu tekrar kurup oynamaya başlayan arkadaşlara ufak bir hatırlatma yapayım. Sisteminiz kaldırıyorsa ekran kartınızın kontrol panelinden anisotropic filtering ayarını 16x yapmayı unutmayın Oyun bu şekilde çok daha muazzam görünüyor bilhassa asfaltda ki detaylar iyice belirginleşiyor.
  • Bu arada iki gün önce @B_J_K@ dostumla birlikte güzel bir gezi yaptık o günün fotoğraflarını veriyorum Orjinal TDU sahipleri online oynayacağınız zaman bana veya @B_J_K@ dostuma mesaj yollayın akşam saatinde müsait olursak mutlaka geliriz haberiniz olsun

Dodge Viper Srt/10 : Ben:)
    Ferrari 575M Maranello: @B_J_K@

Nasıl girdin oraya kardeşim ya

Klasik bir poz

Canavarlar yan yana

Manzaraya dikkat

Bunu o akşam bir kaç defa yaptı bu ilk değil yani

• orjinalmi lazım online için?
  • Sadece araç taşıma görevlerini gösteren harita var mıdır ?

Bu arada, @En_DiabLO Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Mayıs 2009; 14:21:41 >
  • @*Furious* sana bahsettiğim TDU klasörümü buldum Onun içinde araç taşıma görevleri diye kaydettiğim bir resim buldum buraya koyuyorum herkes faydalansın

• @venom800, Harita için teşekkürler

Bende,http://forum.tdu-central.com dan harita buldum. Complete Map diyor.
    Link:http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=1055

Birşey soracağım, haritada işaretlediğim taşıma görevi olan yere gittim. Dolaştım oralarda görev yok çıkmıyor oyunda.
    Böyle birkaç tane daha denk geldim.

• Senin koyduğun resim de vardı bende keşke onu da koysaydım ama neyse bulmuşsun zaten Benim yolladığım haritada ki işaretli olan yerlere baktın değil mi? Eğer öyleyse tam o gösterilen noktalarda araç taşıma görevlerinin olması gerekiyor Noktanın bulunduğu civara şöyle bir göz at bakalım kesin oralarda olmalı. Belki de o görevleri yaptın o nedenle göremiyorsundur bu da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.